bebe.o 02.12.05, 21:40 co myślicie o perełkach rozświetlających avonu?To dla mnie dość drogi zakup,więc się zastanawiam.Mam jasną-bladą cerę,wiec te kuleczki brązujące niestety odpadają... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
afrodyta.karambolo Re: perełki rozświetlające 03.12.05, 00:36 Nie nie nie!Twarz się błyszczy i wygląda marnie, ja nie polecam - swoje mogę oddać za darmo użyte 2 razy. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: perełki rozświetlające 03.12.05, 09:56 twarz się błyszczy? przecież na tym polega ich działanie :D wg mnie dosyć słabo rozświetlają, nadają się na dzień, zaś na wieczór efekt jest zbyt delikatny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek_asiekowaty Re: perełki rozświetlające IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 03.12.05, 10:54 A ja myslalam, ze ma nadaac twarzy promienny wyglad, a nie wyglad "tlusty ryjek". :P Ahh ahhh... Czy ktos zna puder rozswietlazjacy, ktory nie daje efektu przetluszczonej twarzy? Najlepiej z malymi drobinkami brokatowymi w transparentnym pudrze, a nie gdzie caly puder jest perlowy i przez to nablyszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: perełki rozświetlające 03.12.05, 13:22 ten puder nie nadaje na pewno wyglądu "tłustego ryjka". mam cerę mieszaną i napisałam, że rozświetla wręcz za słabo. a efekt "błyszczącej tłustości" zdarzył mi się po paru kremach z miką, po tym pudrze - nie. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe.o Re: perełki rozświetlające 03.12.05, 10:09 a moze chcesz sie zamienic?Mam krem do ciała perceive,raz uzywany.taki w tubce.wymieniłybysmy sie pocztą.chyba ze jestes z lublina? Odpowiedz Link Zgłoś
bebe.o Re: perełki rozświetlające 03.12.05, 10:10 chcesz sie wymienic na krem do ciala perceive? Odpowiedz Link Zgłoś
afrodyta.karambolo Re: perełki rozświetlające 03.12.05, 21:46 Jestem z Wawy, mogę oddać na miejscu lub wystawić komuś na allegro za symboliczną cenę jeśli jest z daleka :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziustynka Re: perełki rozświetlające 04.12.05, 01:55 będę w tygodniu w wawie, ale jeszcze dokładnie nie wiem którego dnia napiszę i chętnie wezmę za symboliczną nawet kwotę, jeśli naprawdę użyte dwa razy Odpowiedz Link Zgłoś
afrodyta.karambolo Re: perełki rozświetlające 04.12.05, 22:20 naprawde uzyte ze 2 razy - nie podoba mi sie efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe.o Re: perełki rozświetlające 03.12.05, 10:12 ups...sie powtarzam...to przez moje malenstwo.troche mnie rozprasza... Odpowiedz Link Zgłoś
skidblandir Re: perełki rozświetlające 03.12.05, 15:30 zdecydowanie kuleczki brazujace z oriflame :] tylko cene regularna maja lekko za wysoka jak na mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
bebe.o Re: perełki rozświetlające 04.12.05, 09:23 dziękuję wszystkim za podpowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś