Dodaj do ulubionych

Zapuszczam wlosy! Kto ze mna?

• rybka_zwana_sledziem Re: Zapuszczam wlosy! Kto ze mna? 17.01.06, 14:07
      W sierpniu scielam wlosy na 12mm :) Teraz mam takiej dlugosci, ze moge juz
      zrobic kitka:) szalenie szybko rosna, uff:)
      Kazda kobieta potrzebuje zmian w swoim zyciu, jesli czujesz, ze bedziesz sie
      czula lepiej, zapuszczaj! Ale wiem, ze dluga droga przed Toba, i codzienne
      katorgi z ulozeniem wlosow, ktore sie kompletnie ulozyc nie chca:) jak jak
      dalam rade, Ty tez na pewno dasz:) Pozdrawiam serdecznie
      • Gość: Stasia annika_vik IP: *.attu.pl 17.01.06, 15:47
        podnosze pytanie, ktore zadalam wczesniej, o pania Hanie z Gdyni...
        Moze jak zajrzysz na ten watek to napisz cos o pani Hani, ok?
        • annika_vik Re: annika_vik 06.02.06, 14:03
          Pani Hania (Pani Mirka też jest super!)
          Studio Urody For You, Abrahama 71d, Gdynia - na samym ślepym końcu Abrahama,
          koło naprawy video. Ciężko trafić :) Wyglada na zakład tzw "osiedlowy", ale
          pełna klasa, polecam.
          • Gość: Stasia Dzieki annika-vik IP: *.attu.pl 06.02.06, 18:04
            za namiary na fryzjera w Gdyni, czy moglabys mi dac rowniez jakis telefon, zebym z Gdanska nie jechala na darmo?
            • annika_vik Re: Dzieki annika-vik 06.02.06, 19:26
              6207474
              • Gość: Stasia Re: Dzieki annika-vik IP: *.attu.pl 25.03.06, 11:57
                dzieki za namiar telefoniczny. Jak wam idzie zapuszczanie dziewczyny?
    • council Re: Zapuszczam wlosy! Kto ze mna? 18.01.06, 15:49
      JaaaaaaaaTylko aktualnie moje włosy mają 5 cm (obcinane miesiąc temu).Grzyweczka
      króciutka.Moje się kręcą same ale ja dostaję szału jak wisza mi wokół uszu i na
      szyi a jeszcze nie dają się spiąć.Na szyi mam bardzo nisko rosnące,czy depilacja
      laserem usunie trwale włosy z szyi??Bardzo proszę o radę
      • Gość: Stasia Jakie postepy u was w zapuszczaniu? IP: *.attu.pl 06.02.06, 12:34
    • wendidad Re: Zapuszczam wlosy! Kto ze mna? 06.02.06, 13:17
      Zapuszczałam włosy od lipca (kiedy to ścięła mnie koleżanka). W październiku
      włosy sięgały do barków, ale były zniszczone po wakacjach. Poszłam do fryzjera
      tylko po to, żeby przyciąć końcówki, lekko wycieniować i zregenerować je jakimiś
      zabiegami. Kiedy fryzjerka skończyła miałam łzy w oczach. Włosy nie sięgały
      nawet za szyję... Myślałam, że oskalpuję fryzjerkę...
      Na szczęście szybko rosną i po tych 3 miesiącach od niefortunnego zdarzenia
      sięgają do trochę za łopatki.
      Chciałabym podciąć same końcówki, żeby jeszcze przyspieszyć wzrost, ale boję się
      ryzykować. Jeśli gdzieś pójdę to tylko wtedy, gdy włosy będą na tyle długie, że
      nikt mi nie zaszkodzi...
      Pozdrawiam!
    • gooska Re: Zapuszczam wlosy! Kto ze mna? 06.02.06, 18:30
      odkad pamietam mialam krotkie wlosy :) sterczace i najezone :)
      w sierpniu ostatni raz je scielam i moze nie chce ich zapuszczac do ramion,
      pasa itp. ale na pewno chcialam zeby byly dlyzsze. teraz mam tak fajna fryzurke
      i tak sie fajnie czuje ze chyba juz nie zetne :)moze nawet kiedys zapuszcze do
      ramion :)
      musze powiedziec, ze nawet szybko i sprawnie mi to poszlo. martwilam sie ze
      bede wygladac przez jakis czas jak rumcajs ale nawet nawet :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka