oxy_gen_86 06.12.05, 10:17 NA czym polega takie badanie? Dostalam skierowanie od lekarza i nie mam zielonego pojecia jak ono wyglada. Po wszystkich lekach hormonalnych tyje sie? Dzieki za odp. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Meganka Re: Badanie hormonów! IP: *.crowley.pl 06.12.05, 11:33 Pobiorą Ci krew jak do zwykłej morfologii i na tej podstawie oznaczą poziom hormonów. Nie po wszystkich lekach hormonalnych się tyje - to zależy od wielu czynników, ale generalnie każdy organizm reaguje inaczej...Jedne chudną, ale tych co tyją po środkach anty... jest więcej. Raz - więszy apetyt, ale to można okiełznać, dwa - spowolnienie przemiany materii, trzy - zatrzymywanie wody w organizmie.... Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: Badanie hormonów! 08.12.05, 19:40 poza zwykłymi anty, brałam 2 leki hormonalne i nie przytyłam od tego, więc się nie martw na zapas:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Badanie hormonów! 09.12.05, 13:49 A jak długo czeka się za takimi wynikami? Badanie będę robiła prywatnie więc jesli dostane wyniki w kopercie to moge sama ja otworzyc? Sory, ze tak sie wypytuje ale to pierwse takie moje badanie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meganka Re: Badanie hormonów! IP: *.crowley.pl 09.12.05, 13:51 Otworzyć zawsze możesz, ale to lekarz powinien je zinterpretować :))) Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Badanie hormonów! 09.12.05, 13:57 O tym ja wiem:p. Zresztą takie wyniki to dla mnie "czarna magia" wiec i tak bym niczego z nich nie wyczytala. Ale tak zeby popatrzec:P Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś