Dodaj do ulubionych

"Lip Injection" SEPHORA

06.12.05, 16:11
czy któraś z was używała tego "powiększajacego usta" błyszczyku? jaka ocena?
warty swojej ceny?
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: "Lip Injection" SEPHORA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 16:16
      Nie jest zly,na poczatku szypie(podraznia usta)dlatego wydaja sie troszke
      wieksze.Warto sprobowac.
      • kasiapro1 Re: "Lip Injection" SEPHORA 06.12.05, 16:21
        Uzywalam,i trzeba wzias pod uwage,ze po wypiciu kawy juz blyszczyk sie sciera i
        znow trzeba nakladac.Myslalam,ze jest trwalszy a tez malo wydajny
        • Gość: pies_podwojny Re: "Lip Injection" SEPHORA IP: 62.233.188.* 06.12.05, 16:24
          dzieki za odpowiedzi. I jeszcze jedno - czy po jego natychmiastowym starciu usta
          wracja do normalnej objetości? :-) od razu?
    • misiober Re: "Lip Injection" SEPHORA 06.12.05, 18:01
      dla mnie tragedia, obdzczypało usta i dookoła ust, wyglądałam jak uderzona w
      twarz, wypróbuj najpierw bo szkoda pieniążków, w zamian kupiłam błyszczek Estee
      Lauder, nie powiększa, ale ma cudowną kostystencję, zapach i kolor :)
      • kasiapro1 Re: "Lip Injection" SEPHORA 06.12.05, 18:45
        Wlasnie,tu nie ma sie co spodziewac ze on dziala jak aquamid czy botox,to tylko
        czasowe i nie na kazdego dziala,na mnie malo
    • Gość: mk Re: "Lip Injection" SEPHORA IP: *.acn.waw.pl 06.12.05, 20:31
      Trzeba umiejetnie stosowac: na opakowaniu jest opis!

Nie smarujemy calych ust, tylko srodek, zachowujac margines bezpieczenstwa
      (inaczej beda czerwone obwodki). Dajemy czas na powiekszenie (szczypie). U mnie
      efekt utrzymuje sie ok. godziny - dwoch. Uwaga na oczy!!! W sumie nie jestem
      zachwycona, ale czasami...
      • Gość: kasiapro1 Re: "Lip Injection" SEPHORA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 20:35
        A co oznacza umiejetnie???
        Przeciez nie smarowalam tym brody a mimo efekt nie byl zadawalijacy.U mnie
        nawet godz, nie posiadalam wiekszych ust,bo zaraz sie wchlania,stosowany na
        szminke nie daje efektu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka