pies_podwojny 06.12.05, 16:11 czy któraś z was używała tego "powiększajacego usta" błyszczyku? jaka ocena? warty swojej ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: "Lip Injection" SEPHORA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 16:16 Nie jest zly,na poczatku szypie(podraznia usta)dlatego wydaja sie troszke wieksze.Warto sprobowac. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapro1 Re: "Lip Injection" SEPHORA 06.12.05, 16:21 Uzywalam,i trzeba wzias pod uwage,ze po wypiciu kawy juz blyszczyk sie sciera i znow trzeba nakladac.Myslalam,ze jest trwalszy a tez malo wydajny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies_podwojny Re: "Lip Injection" SEPHORA IP: 62.233.188.* 06.12.05, 16:24 dzieki za odpowiedzi. I jeszcze jedno - czy po jego natychmiastowym starciu usta wracja do normalnej objetości? :-) od razu? Odpowiedz Link Zgłoś
misiober Re: "Lip Injection" SEPHORA 06.12.05, 18:01 dla mnie tragedia, obdzczypało usta i dookoła ust, wyglądałam jak uderzona w twarz, wypróbuj najpierw bo szkoda pieniążków, w zamian kupiłam błyszczek Estee Lauder, nie powiększa, ale ma cudowną kostystencję, zapach i kolor :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapro1 Re: "Lip Injection" SEPHORA 06.12.05, 18:45 Wlasnie,tu nie ma sie co spodziewac ze on dziala jak aquamid czy botox,to tylko czasowe i nie na kazdego dziala,na mnie malo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: "Lip Injection" SEPHORA IP: *.acn.waw.pl 06.12.05, 20:31 Trzeba umiejetnie stosowac: na opakowaniu jest opis! Nie smarujemy calych ust, tylko srodek, zachowujac margines bezpieczenstwa (inaczej beda czerwone obwodki). Dajemy czas na powiekszenie (szczypie). U mnie efekt utrzymuje sie ok. godziny - dwoch. Uwaga na oczy!!! W sumie nie jestem zachwycona, ale czasami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiapro1 Re: "Lip Injection" SEPHORA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 20:35 A co oznacza umiejetnie??? Przeciez nie smarowalam tym brody a mimo efekt nie byl zadawalijacy.U mnie nawet godz, nie posiadalam wiekszych ust,bo zaraz sie wchlania,stosowany na szminke nie daje efektu Odpowiedz Link Zgłoś