dorotkaw 20.10.02, 20:17 Czesc dziewczyny, Chcialabym zakupic w miare dobry krem do twarzy, waham sie pomiedzy Vichy Thermal albo Nutrologi a Neutrogena. Ktory bardziej polecacie ? Dzieki, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXX Re: Krem nawilzajacy IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 20.10.02, 20:47 Ja ci bardziej polecam z tego co wymieniłaś Thermal Vichy. Odpowiedz Link Zgłoś
damona Re: Krem nawilzajacy 20.10.02, 20:53 a jaka masz skore? sucha, mieszana, czy tlusta? Odpowiedz Link Zgłoś
dorotkaw Re: Krem nawilzajacy 20.10.02, 21:43 Hej, Mam cere mieszana, raczej bez problemow,czasami wyskoczy mi jakas krostka. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
damona Re: Krem nawilzajacy 20.10.02, 22:00 Do mieszanej skory dobry bedzie Thermal S, Nurilogie Vichy odpowiedni jest dla skory suchej. Tego kremu Neutrogeny nie znam, a wlasciwie to o ktory dokladnie Ci chodzi, bo Neutrogena ma kilka kremow. Ja uzywam Thermal S1 i uwazam, ze jest to bardzo krem. Na zime dobry tez bedzie Thermal S2. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotkaw Re: Krem nawilzajacy 20.10.02, 22:14 dzieki, chyba zakupie ten Thermal S Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś