Dodaj do ulubionych

problem problem pogania

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 23:10
Właśnie sobie uświadomiłam coś okropnego ;(
Chodzi o moje ciało,o skórę.Mam praktycznie wiekszosć defektów- nadmierne
owlosienie, przebarwienia, krosty na rekach i nogach, plamy na plecach,
cellulit.Nic tylko skoczyć z mostu ;((((
Obserwuj wątek
    • dziustynka Re: problem problem pogania 17.12.05, 01:04
      albo wybrać się do dermatologa
    • litorija Re: problem problem pogania 17.12.05, 01:37
      daj spokój.. ale masz problemy.. "CZAS dopada nas wielkimi kroplami"
      precz z próżnością.. rozejrzyj się dookoła, a nie skópiaj się wyłącznie na
      swoich krostach - dziś są a jutro ich nie będzie.
      • Gość: Anniszka Re: do litoriji IP: *.jgora.dialog.net.pl 17.12.05, 09:50
        To nie jest rozwiazanie problemu. Kazdy chce wygladac ladnie, byc zadbanym. To
        sprawa samopoczucia, a samopoczucie z kolei jest sprawa kluczowa w
        podejmowaniu roznych waznych dzialan. Dziewczyna nie jest prozna, chce byc
        zwyczajnie atrakcyjna i nie ma w tym niczego zlego. Idz do dermatologa, albo
        jakiegos osrodka medycyny estetycznej. Nawet w mojej malej miescince jest
        malutkie miejsce,w ktorym skupia sie kilka gabinetow kosmetycznych, a przewdzi
        im lekarz, chirurg medycyny estetycznej wlasnie. Idzie sie tam na konsultacje
        (u nas bezplatne) i lekarz wyznacza zabiegi, dobiera kosmetyki. Ale kuracje
        kosztuja. Duzo tanszym i prawdopodobnie skutecznym sposobem bedzie
        przesiedzenie wiekszej ilosci godzin, tu na forum, wpisywanie w wyszukiwarke
        odpowiednich hasel, np. przebarwienia, i wczytanie sie w tysiace odpowiedzi. Ja
        dzieki temu forum naprawde zmadrzalam. A teraz spojrzyj tu:
        www.drirenaeris.pl/porady_kosmetyczne.php
        www.drirenaeris.pl/forum/index.php
        Uszy do gory. Powodzenia.
        • Gość: Anniszka Re: do litoriji IP: *.jgora.dialog.net.pl 17.12.05, 09:51
          Wklejam jeszcze raz:

www.drirenaeris.pl/forum/index.php
          www.drirenaeris.pl/porady_kosmetyczne.php
          Moze teraz uda sie wejsc.
          • Gość: olivia joules Re: do załamanej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.05, 15:01
            Najlepiej idx do ginekologa-endokrynologa, odwiedź także jakiegoś dobrego
            internistę. Dermatolog na samym końcu. Zmodyfikuj dietę, zacznij uprawiać
            jakieś sporty. Jesli możesz, regularnie korzystaj z sauny. I głowa do góry!
            Myśl pozytywnie (choć wiem, że to może wydać się trudne), myśl o sobie (z całym
            przekonaniem i wiarą!), że jesteś piękna - a efekty powinny się pojawić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka