Dodaj do ulubionych

perfumy poszukiwane:)

27.12.05, 23:09
Szukam czegoś w rozsądnej cenie, tak koło 100 zł, ale zeby zapach długo się
utrzymywał!! czy to w ogóle jest możliwe czy trzeba szarpnąć się na coś z
górnej półki? Z góry dzięki za pomysły:)
Obserwuj wątek
    • escape5 Re: perfumy poszukiwane:) 27.12.05, 23:15
      Na Allegro kupisz za ok 100 zł trzydziestkę markowych perfum.
      • Gość: marta Re: perfumy poszukiwane:) IP: 195.* / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 23:22
        Odradzam kupno na allegro bo jakos mi sie nie wydaje ,żeby ktoś mógł sprzedawać perfumy za 10-20% ich ceny.To musi być podróba a jeśli nie to oryginalny flakon napełniony czymś innym.Polecam perfumy c-thru.Też nie miałam kasy i kupiłam właśnie te zapach black diamonds i pachną naprawde długo.Ubrania nawet kilka dni.Albo perfumy yves rochera z tej serii plaisirs du nature czy jakos tak sie pisze.Pachną naprawde długo(na mnie szczegolnie te różowe i fioletowe czyli malina i owoce lesne czy jakos tak)ale maja mankament ponieważ nie rozwijaja sie na skórze
        • bzzzk Re: perfumy poszukiwane:) 27.12.05, 23:35
          na mnie mało co długo się trzyma, ale jeśli chodzi o tańsze, to popieram, C-
          thru black diamonds na mnie też dość długo pachną, również różowe z tej serii
          (nie pamiętam jak się nazywają, chyba coś z 'ruby' w nazwie). w każdym razie, z
          tymi z górnej półki też różnie bywa, np. raz miałam Escadę (nie wiem jak się
          nazywały, chodzi o te- co roku pojawiają się inne, takie wakacyjne, to było ze
          2 lata temu), zapach śliczny, ale szalenie nietrwały, znikał dosłownie zaraz,
          więc trwałość nie zawsze idzie w parze z ceną, sprawdzaj:) no, i jeszcze jest
          kwestia indywidualna- nie na każdym zapach trzyma się tyle samo czasu...
          pzdr.
    • Gość: Klaudia Re: perfumy poszukiwane:) IP: *.crowley.pl 27.12.05, 23:30
      w Rossmanie mozna kupić tanio(do 100 zł na pewno coś znajdziesz ) oryginalne
      perfumy.Wprawdzie tylko 30 i 50 ml ale zawsze coś;-)przyjrzyj ulotkez
      Rosmana.Nie sa to perfumy ale EDP i EDT ale markowe np.Elizabeth
      Arden,Lagerferd.
      • my_name_is_luka Re: perfumy poszukiwane:) 27.12.05, 23:36
        Na perfumy z allegro raczej się nie skuszę bo generalnie wolę tańsze ale
        oryginalne niż podróbki drogich perfum.
        Właśnie problem mam taki, ze bardzo lubię ładnie pachnieć ( kto nie lubi:)) ale
        szkoda mi kilkuset złotych na perfumy://
        Dzięki za pomysły i czekam na kolejne, myślę, że wiele forumowiczek z nich
        skorzysta:p
        • escape5 Nie mówię o podróbach 28.12.05, 11:10
          Przeciez ja Ci nie proponuję podróbki.Przeciętnie trzydziestka perfum kosztuje nieco ponad 100 zł(zobacz np na www.sorea.pl/product_info.php/cPath/21_41/products_id/732-to taka internetowa perfumeria).Na Allegro jest sporo wiarygodnych sprzedawców którzy sprzedaja wody bez marży którą płacisz w perfumerii,dlatego za trzydziestkę wychodzi troszkę ponad 100 zł.I sa to zapachy jak najbartdziej oryginalne,ale zaznaczam że o pojemności 30 ml,czyli prawie najmniejsza(niektóre występują w poj.15,20 ml),oczywiście pięćdziesiątka czy setka będą droższe.
          Nie jestem laikiem w tym temacie,sama mam około 30 zapachów na półce i nie znoszę podrób.
          Wklejam Ci link na temat wiarygodnych sprzedawców na Allegro:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15707&w=16167921&a=16167921
        • escape5 Link-jeszcze raz 28.12.05, 11:13
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15707&w=16167921&a=16167921
          I tu jeszcze watek pochwalny na temat na temat Gregorydka-Mistrza naszego:PP

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15707&w=19880310&a=19880671
    • Gość: kissa Re: perfumy poszukiwane:) IP: *.chello.pl 27.12.05, 23:35
      Jil Sander - SUN
    • Gość: Mika Re: perfumy poszukiwane:) IP: *.c.strato-dslnet.de 27.12.05, 23:42
      Moze "Elegance" Gabrieli Sabatini - 60 ml kosztuje 99 zl. Moja bratowa sobie
      kupila i jest bardzo zadowolona - bardzo trwale o przyjemnym, delikatnym
      zapachu.
    • paul_ina Re: perfumy poszukiwane:) 27.12.05, 23:45
      indian summer priscilla presley
      • Gość: ewi Re: perfumy poszukiwane:) IP: 193.25.186.* 28.12.05, 10:54
        expose aguillery - czarne pachna naprawde dlugo
        a co do allegro - maja tez oryginaly, polecam 30 ml dowolnego Diora
        • Gość: aga Re: perfumy poszukiwane:) IP: 212.182.126.* 28.12.05, 11:08
          1.Rossman- tam znajdziesz dobre markowe perfumy tzw "gornopolkowe" w bardziej
          przystepnej cenie, moja siostra ostatnio kupila chlopakowi CK One 50-tke za 130
          zl, wiec da sie cos dostac.
          2. Gabriela Sabatini ma ladne zapachy w wiekszosci za mniej niz stowe.Ladne sa
          Sammer,tylko ze te moze bardziej na lato, fajne sa tez Temperamento.Poszukaj na
          wizazu opinii, moze Ci sie przydadza.Tam sa tez przewaznie podane ceny.Wklejam
          stronke:
          www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=e12d761440d9eed6904bd66b7d162d10&cmd=browse&category_id=35
          • escape5 Poluję na One! 28.12.05, 11:17
            Gdzie siostra je kupiła?? U mnie (Radom) nie ma:(((
    • Gość: Ania Re: perfumy poszukiwane:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 12:06
      Tu jest cennik z perfumerii internetowej prezjrzyj, a w ogóle w perfumeriach
      internetowych maja oryginały, a taniej, więc może cos znajdziesz
      www.perfumeria.pl/x_C_X__P_CENNIK_DZIAL.html
    • Gość: Ania Re: perfumy poszukiwane:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 12:16
      A tu nastepny cennik, duzo z tego sie wybierze.
      amour.pl/perfumy-cennik.php
      • Gość: my_name_is_luka Re: perfumy poszukiwane:) IP: *.vline.pl / *.105.rev.vline.pl 28.12.05, 12:24
        Dzięki za pomysły:) Na amour.pl jeszcze nie kupowałam ale zastanawiam się czy
        się nie skusic, bo perfumeria wydaje się fajna, szkoda tylko ze wielu rzeczy
        nie maja w asortymencie:/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka