Gość: KiTTy.DK IP: 85.218.155.* 28.12.05, 15:28 Dziewczyny doradzcie mi prosze jakis fajny puder rozswietlajacy? Tylko nie sephora bo u mnie nie ma Sephory:( Z gory dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag-ia Re: Puder rozswietlajacy 28.12.05, 16:10 Mam puder sypki rozświetlający krakowskiej firmy Hean i jestem bardzo zadowolona. Drobinki są małe, subtelnie błyszczą, firma proponuje bardzo ładne kolory do wyboru - nareszcie coś twarzowego w sam raz dla Polek, cena to 10 zł. Puder jest naprawdę porządny :) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Puder rozswietlajacy 28.12.05, 16:22 Jesli chodzi o Hean to tez polecam.Ma naprawde swietne pudry jak i te w kremie jak i te w kamieniu.A ten rozswietlajacy jest naprawde dobry:)A i cena jest naprawde bardzo niska a jakos wysoka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KiTTy.DK Re: Puder rozswietlajacy IP: 85.218.155.* 28.12.05, 19:18 Hean tez u mnie nie ma...odpadaja wszystkie polskie firmy:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: Puder rozswietlajacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 19:27 ja polecam rozświetlacz Max Factor - to co prawda nie puder, ale najlepszy kosmetyk rozswietlający, jaki mi się przytrafił :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek_asiekowaty Re: Puder rozswietlajacy IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 28.12.05, 19:31 Czemu polskie odpadaja? Ja wlasnie rozczarowana Sephorowym pudrem przymierzam sie do czegos polskiego - Bell albo Joko. A z zagranicznych moze sypki Revlon? Podobno swietny, choc ja nie kupilam, bo momentalnie schodzil mi z reki i doszlam do wniosku, ze musi byc super nietrwaly. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
somewhere_tonight Re: Puder rozswietlajacy 28.12.05, 19:33 jak napiszesz - GDZIE jestes - to chetnie odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KiTTy.DK Re: Puder rozswietlajacy IP: 85.218.155.* 29.12.05, 19:54 Polskie odpadaja bo tu gdzie mieszkam (Dania) nie ma polskich kosmetykow! Niestety,bo niektore polskie kosmetyki bardzo lubie...W kazdym razie wlasnie dzisiaj kupilam rozswietlacz i puder rozswietlajacy GOSH...naprawde wspanaialy jest:) pozdrawiam i dziekuje za wszystkie odp Odpowiedz Link Zgłoś
kiwik33 Re: Puder rozswietlajacy 01.01.06, 23:24 ja polecam maybelline!!supeR:)a z drozszcych zdecydowanie revlon Odpowiedz Link Zgłoś