Dodaj do ulubionych

Puder rozswietlajacy

IP: 85.218.155.* 28.12.05, 15:28
Dziewczyny doradzcie mi prosze jakis fajny puder rozswietlajacy? Tylko nie
sephora bo u mnie nie ma Sephory:( Z gory dziekuje!
Obserwuj wątek
    • mag-ia Re: Puder rozswietlajacy 28.12.05, 16:10
      Mam puder sypki rozświetlający krakowskiej firmy Hean i jestem bardzo
      zadowolona. Drobinki są małe, subtelnie błyszczą, firma proponuje bardzo ładne
      kolory do wyboru - nareszcie coś twarzowego w sam raz dla Polek, cena to 10 zł.
      Puder jest naprawdę porządny :)
      • khaki3 Re: Puder rozswietlajacy 28.12.05, 16:22
        Jesli chodzi o Hean to tez polecam.Ma naprawde swietne pudry jak i te w kremie
        jak i te w kamieniu.A ten rozswietlajacy jest naprawde dobry:)A i cena jest
        naprawde bardzo niska a jakos wysoka.
        • Gość: KiTTy.DK Re: Puder rozswietlajacy IP: 85.218.155.* 28.12.05, 19:18
          Hean tez u mnie nie ma...odpadaja wszystkie polskie firmy:(((
          • Gość: bibi Re: Puder rozswietlajacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 19:27
            ja polecam rozświetlacz Max Factor - to co prawda nie puder, ale najlepszy
            kosmetyk rozswietlający, jaki mi się przytrafił :-)
          • Gość: asiek_asiekowaty Re: Puder rozswietlajacy IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 28.12.05, 19:31
            Czemu polskie odpadaja? Ja wlasnie rozczarowana Sephorowym pudrem przymierzam
            sie do czegos polskiego - Bell albo Joko. A z zagranicznych moze sypki Revlon?
            Podobno swietny, choc ja nie kupilam, bo momentalnie schodzil mi z reki i
            doszlam do wniosku, ze musi byc super nietrwaly. :/
    • somewhere_tonight Re: Puder rozswietlajacy 28.12.05, 19:33
      jak napiszesz - GDZIE jestes - to chetnie odpowiem
      • Gość: KiTTy.DK Re: Puder rozswietlajacy IP: 85.218.155.* 29.12.05, 19:54
        Polskie odpadaja bo tu gdzie mieszkam (Dania) nie ma polskich kosmetykow!
        Niestety,bo niektore polskie kosmetyki bardzo lubie...W kazdym razie wlasnie
        dzisiaj kupilam rozswietlacz i puder rozswietlajacy GOSH...naprawde wspanaialy
        jest:) pozdrawiam i dziekuje za wszystkie odp
    • kiwik33 Re: Puder rozswietlajacy 01.01.06, 23:24
      ja polecam maybelline!!supeR:)a z drozszcych zdecydowanie revlon
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka