Gość: marika IP: *.dnet.pl / 10.192.0.* 31.10.02, 14:52 Czy któras z Was ćwiczy w domu z kasetą ( chodzi mi o takie zestawy ćwiczenia na kasetach wideo - typu Cindy, Fonda) i jesli tak to z jaich kaset korzystacie, kogo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arancia Re: ćwiczenia 03.11.02, 01:08 Kiedys cwiczylam z ellen mcperson z jakis tydzien - przestalam w chwili gdy znalam kazde jej slowo na pamiec i wiedzialam, jakie za chwile bedzie nastepne cwiczenie itp. Kupilam tez cwiczenia z Cindy C., tak dla urozmaicenia, ale mialam pecha i mi zepsuta kasete sprzedali, wiec nie mialam okazji z nia cwiczyc. Ogolnie - od czasu do czasu fajnie tak sobie pocwiczyc z jakas znana modelka :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
arancia Re: ćwiczenia 03.11.02, 01:10 Kiedys cwiczylam z ellen mcperson z jakis tydzien - przestalam w chwili gdy znalam kazde jej slowo na pamiec i wiedzialam, jakie za chwile bedzie nastepne cwiczenie itp. Kupilam tez cwiczenia z Cindy C., tak dla urozmaicenia, ale mialam pecha i mi zepsuta kasete sprzedali, wiec nie mialam okazji z nia cwiczyc. Ogolnie - od czasu do czasu fajnie tak sobie pocwiczyc z jakas znana modelka :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
arancia Re: ćwiczenia 03.11.02, 01:12 Kiedys cwiczylam z ellen mcperson z jakis tydzien - przestalam w chwili gdy znalam kazde jej slowo na pamiec i wiedzialam, jakie za chwile bedzie nastepne cwiczenie itp. Kupilam tez cwiczenia z Cindy C., tak dla urozmaicenia, ale mialam pecha i mi zepsuta kasete sprzedali, wiec nie mialam okazji z nia cwiczyc. Ogolnie - od czasu do czasu fajnie tak sobie pocwiczyc z jakas znana modelka :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
arancia Re: ćwiczenia 03.11.02, 01:13 Kiedys cwiczylam z ellen mcperson z jakis tydzien - przestalam w chwili gdy znalam kazde jej slowo na pamiec i wiedzialam, jakie za chwile bedzie nastepne cwiczenie itp. Kupilam tez cwiczenia z Cindy C., tak dla urozmaicenia, ale mialam pecha i mi zepsuta kasete sprzedali, wiec nie mialam okazji z nia cwiczyc. Ogolnie - od czasu do czasu fajnie tak sobie pocwiczyc z jakas znana modelka :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś