Dodaj do ulubionych

TYJE WAM GLOWNIE BRZUCH I WEWNETRZNE UDA

08.01.06, 01:55
CZy macie podobny sposob tycia? Nawet gdy bylam szczuplejsza mialam tyle
tluszczu na wewnetrznych udach, ze przecieraly mi sie w tym miejscu spodnie.
Moj brzuch tak zawsze wygladal, ze pytano mnie, czy jestem w ciazy. Nie chce
poddawac sie liposukcji. Jakies rady? Prosze bez zlosliwosci.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zuzia Re: TYJE WAM GLOWNIE BRZUCH I WEWNETRZNE UDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 08:37
      Ja mam tak samo;(
      • wiesniaczek1000 Re: TYJE WAM GLOWNIE BRZUCH I WEWNETRZNE UDA 08.01.06, 08:46
        I jak sobie z tym radzisz?
        • Gość: AgaKropka Re: TYJE WAM GLOWNIE BRZUCH I WEWNETRZNE UDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 10:43
          Ja też tak mam, i sobie nie radzę.Schudłam bardzo dużo (ponad 15 kg). Obwód uda
          i talii się zmienił, ale wygląd nie.Brzuch jeszcze, jak bardzo dużo ćwiczę i
          jem niewiele, wygląda...powiedzmy przyzwoicie, ale uda to moja zmora...Ćwiczę
          regularnie - dwa-trzy razy w tygodniu, ale moje "oponki" na udach nie znikają.
          Nie wiem, czy jest na nie jakiś sposób? Może faktycznie liposukcja by pomogła,
          ale czy efekt byłby na stałe? Wątpię
          Pozd. ;-)
          • irenka82 Re: TYJE WAM GLOWNIE BRZUCH I WEWNETRZNE UDA 08.01.06, 11:48
            ja tez tak mam,moze na te uda sobie agrafke kupic? bo na brzuch to nic tylko
            cwiczenia i hula hoop
            • Gość: paulinka Re: TYJE WAM GLOWNIE BRZUCH I WEWNETRZNE UDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 11:58
              Dieta nieskoweglowodanowa-pierwsze co chudnie to brzuch i uda ;]
              • Gość: kathleen3 do paulinka IP: 195.136.186.* 08.01.06, 12:23
                napisz cos wiecej o tej diecie niskoweglowodanowej, prosze :-)
    • mariolka99 Re: TYJE WAM GLOWNIE BRZUCH I WEWNETRZNE UDA 08.01.06, 13:16
      Które to sa "wewnetrzne uda"????
      • wiesniaczek1000 Re: TYJE WAM GLOWNIE BRZUCH I WEWNETRZNE UDA 08.01.06, 23:41
        Chodzi o wewnetrzna czesc ud w przeciwienstwie do zewnetrznej. Jak zlaczysz
        nogi, to wewetrzne czesci ud beda sie dotykac.
      • wiesniaczek1000 Re: TYJE WAM GLOWNIE BRZUCH I WEWNETRZNE UDA 08.01.06, 23:45
        Probowalam diety bezweglowodanowej niestety tylko przez 2 dni, bo w ogole nie
        mialam energii. Bylam tak slaba, ze musialam przestac. Co sie stanie gdy
        zacznie sie jesc normalnie? Wroci tluszcz? Czy taka dieta nie jest za duzym
        obciazeniem dla nerek, tak jak dieta wysokobialkowa?
        • Gość: paulinka Re: TYJE WAM GLOWNIE BRZUCH I WEWNETRZNE UDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 16:36
          Ja jestem na diecie nieskoweglowodanowej od sierpnia i nie zauwazylam braku
          energii. moze to byc spowodowane tym, ze nie dostarczasz tłuszczów do
          organizmu-przeciez skads musis zczerpac ta energie !
    • ja-czyli-nie-ty Re: TYJE WAM GLOWNIE BRZUCH I WEWNETRZNE UDA 08.01.06, 13:30
      hmmm ja uda mam przyzwoite ale na brzuch nic nie działa
      chyba trzeba polubic siebie ;)
      • Gość: paulinka Re: TYJE WAM GLOWNIE BRZUCH I WEWNETRZNE UDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 22:10
        Dieta niskowęglowodanowa to dieta, która uboga jest w cukry. Ja dzieki niej
        schudlam 7 kg w 5m-cy.
        W 1 fazie diety nie jadłam w ogole: słodyczy, chleba, ziemniakow, makaronu,
        kaszy, ryżu, owoców i nie piłam słodkich napojów.Trqwa to ok 2 tygodnie i
        chudnie sie najwiecej.
        W fazie mozna sobie pozwolic na owoce i od czasu do czasu na "zakazane produkty".
        3 faza to faza na cale zycie ;] mozna jesc prawie wszystko tylko w ograniczonych
        ilosciach.
        W diecie tej mozna jest WSZYSTKO oprócz zakazanych produktów. W dowolnej ilosci,
        bez liczenia kalorii. wskazane są tłuszcze, wiec nie trzeba na nie uwazać.
        Najwiekszym plusem jest to, ze nigdy nie jest się głodnym. Podstawowym produktem
        jest mięso i warzywa :)

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20960 to link do diety South Beach,
        jednej z kilku nieskowęglowodanowych. Pozdrawiam

• Gość: vikaa Re: TYJE WAM GLOWNIE BRZUCH I WEWNETRZNE UDA IP: *.tychy.msk.pl 10.01.06, 08:41
      ja jak juz tyje to zawsze tylko w biodrach i udach:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka