Dodaj do ulubionych

ACNE-DERM & SUDOCREM

IP: *.crowley.pl 18.01.06, 19:22
Hej!
Właśnie zakupiłam te 2 kremy i w związku z tym mam pytanie. Czy mogę je
stosować równocześnie? Czy AD mogę stosować tylko na strefę T (tylko tam mam
pryszcze, zaskórniki itp) Policzka są jak nabardziej ok więc nie chciałabym
przy nich 'kombinować'. Czy AD mogę stosować tylko wieczorem czy muszę 2 razy
dziennie? Słyszałam że trzeba smarować buzię kremem z filtrem - a czy jak
wieczorem posmaruję to rano muszę nałożyć filtr? Dodam że jestem jasną
blondynką i generalnie unikam słońca jak tylko mogę (źle znoszę upały). Czy
Sudocrem nakłada się punktowo i czy można go stosować w dzień czy też
wieczorem? Z góry dziękuję za odpowiedzi ;)
Obserwuj wątek
    • oxy_gen_86 Re: ACNE-DERM & SUDOCREM 18.01.06, 19:36
      Jesli masz pryszcze to ja proponuje Ci Masc propolisowa (podobno najlepsza ma
      firma Barc) - smarujesz nia syfki, pare dni i po "bolu":)). Albo kup sobie krem
      propolisowy na tradzik (ok. 12zl w aptece internetowej) podobno swietny.
      Jesli znow dostene "wysypu" to tez go kupie.
    • oxy_gen_86 Re: ACNE-DERM & SUDOCREM 18.01.06, 19:44
      Poczytaj sobie:
      www.luskiewnik.gower.pl/informacje_sierpien.html
    • oxy_gen_86 Re: ACNE-DERM & SUDOCREM 18.01.06, 19:49
      Krem propolisowy:
      www.kami.med.pl/product_info.php/cPath/26/products_id/210
    • Gość: nifa Re: ACNE-DERM & SUDOCREM IP: *.crowley.pl 18.01.06, 23:24
      podnoszę bo też jestem ciekawa ;)
    • shipa Re: ACNE-DERM & SUDOCREM 19.01.06, 00:05
      AD możesz stosować tylko na strefę T. Możesz go używać tylko wieczorem, skoro myśl o porannym smarowaniu budzi w Tobie opory.

Krem z filtrem powinnaś używać codziennie, jeśli zależy Ci na ochronie przed negatywnym działaniem promieni słonecznych, przed wyjściem na zewnątrz, a w razie potrzeby ponawiać aplikację.

Sudokrem: możesz go stosować punktowo, jeśli będzie taka potrzeba to również na większą powierzchnię skóry. Raczej wieczorem, albo kiedy nie wychodzisz z domu, bo jest biały, dość gęsty i po prostu widoczny. Przy odrobinie wprawy i cienkim rozsmarowaniu da się go ukryc pod podkładem.

• Gość: vaia Re: ACNE-DERM & SUDOCREM IP: *.crowley.pl 19.01.06, 11:00
        Dzięki za odpowiedź :)
        • Gość: Ola Re: ACNE-DERM & SUDOCREM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 19:01
          a ja nie polecam propolisu!!! po 1 może uczulić, po 2 jest tłusty i mało
          skuteczny nie odpowiada mi też jego zapach ble
          • Gość: biedrona Re: ACNE-DERM & SUDOCREM IP: *.kalisz.mm.pl 20.01.06, 19:20
            Propolis jest rodzajem leku (antybiotyk) wiec nie mozna wymagac zeby ladnie
            pachnial.
            A przed uzyciem zawsze lepiej sprawdzic czy nas nie uczuli (troszke kremu na
            przedramie lub za ucho na 5-10 min. i wszystko sie okaze)
            • Gość: klara Re: ACNE-DERM & SUDOCREM IP: *.range86-137.btcentralplus.com 20.01.06, 19:22
              Propolis jest antybiotykiem?? Myslalam ze to po prostu pylek pszczeli? nie ma
              naturalnych antybiotykow...
              • Gość: Ojejku...... Re: ACNE-DERM & SUDOCREM IP: *.asternet.pl 21.01.06, 23:33
                Nie ma naturalnych antybiotyków?! Dziewczyno mamy XXI wiek! Nie słyszałaś o
                tym, że miód to jest właśnie jeden z najlepszych NATURALNYCH antybiotyków? Ile
                masz lat że taka zacofana jesteś?
                • Gość: biedrona Re: ACNE-DERM & SUDOCREM IP: *.kalisz.mm.pl 22.01.06, 08:59
                  Dzieki Ci bo jak to przeczytalam to mi rece opadly;P
                  Lepiej bym tego nie "wytlumaczyla"

Pozdrawiam;)
              • justa_79 Re: ACNE-DERM & SUDOCREM 23.01.06, 13:54
                a o czosnku słyszałaś? ;) a wiesz, z czego produkuje się penicylinę?
                • Gość: :) Re: ACNE-DERM & SUDOCREM IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 23.01.06, 13:58
                  zeby uzykac antybiotyk mozesz napluc na pokryty pajeczyn chleb i gotowe:) -
                  tego ucza na medycynie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka