Dodaj do ulubionych

Citrosept na trądzik

20.01.06, 14:42
Poszukuję dziewczyny, która pisała,że używa roztworu citroseptu z wodą (ewentualnie getroseptu) by samrować skórę twarzy z pryszczami. I jej to pomogło. Otóz kupiłam sobie citrosept, i jest super. Pryszcze się zagoiły, przebarwienia mniejsze (dużo wit C), skóra gładziutka. Zastanawiam się czy to efekt krótkotrwały, czy może to naprawdę działa? jak było u was? (do tych kto używał). A jakie robicie proporcje, ile kropel na ile wody (przegotowanej czy mineralnej)?? za wszelki informacje będę wdzięczna.
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: Citrosept na trądzik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 18:52
      a jak Ty używałaś też jestem zainteresowana
      • sylwuniaw Re: Citrosept na trądzik 20.01.06, 19:25
        Ja wlewam troszkę wody mineralnej lub przegotowanej i do tego na oko kilka kropel (3-5)Citroseptu. Używam tego jak tonik. Na to krem nawilżający.preparatu nie można stosować bezpośrednio na skórę (tylko rozcieńczone). Stosuję to 2 razy dziennie. I na razie jestem bardzo zadowolona. Pryszcze stare poznikały, nowych nie ma, przebarwienia się rozjaśniły. Jeden minus- szybko te kropelki się kończą. Używam od około 2 tygodni, i nie mam juz 1/4 buteleczki (a jest malutka i kosztuje ok.19zł). Ale co tam, byle by działało!
    • triola Re: Citrosept na trądzik 20.01.06, 19:35
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=34415247&v=2&s=0
      Oto link, któego szukasz. Tez mnie zainteresował, ale jeszcze nie dotarłam do
      apteki. Powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka