Dodaj do ulubionych

ZAPYCHAJA ZOLADEK WACIKIEM ??? SZOK

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 19:55
ogladalam dzis w tv program o odchudzaniu i musze przyznac ze relacje jdnej
babki mnie zszokowaly...otoz opowiadala o tym jak znajoma modelka zjadala rano
wacik kosmetyczny nasaczony herbata po to by przynajmniej na kilka godzin nie
czuc glodu... a ja myslalam ze to ja mam obsesje liczac kalorie...:)
Obserwuj wątek
    • mikams75 Re: ZAPYCHAJA ZOLADEK WACIKIEM ??? SZOK 20.01.06, 20:32
      pokrojony czy w calosci? :-D Bo jak w calosci to ciekawe jak przejdzie przez
      jelita... Celuloza chyba nie jest trawiona u ludzi...
    • Gość: olalal Re: ZAPYCHAJA ZOLADEK WACIKIEM ??? SZOK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 20:33
      o super!! dzięki za pomysł
      • Gość: biedrona Re: ZAPYCHAJA ZOLADEK WACIKIEM ??? SZOK IP: *.kalisz.mm.pl 20.01.06, 20:43
        Widzialam ten program - tvn style. Mnie jest po prostu zal tych dziewczyn,
        ktore dla "kariery" tak sie truja. Smutne ale prawdziwe...
        Powinny byc leczone!
        • mogra1 Re: ZAPYCHAJA ZOLADEK WACIKIEM ??? SZOK 20.01.06, 20:47
          I tak jej przeleci po jelitach - raczej jej nie zaszkodzi ale ja wolę nie
          próbować brr....
          • Gość: milka Re: ZAPYCHAJA ZOLADEK WACIKIEM ??? SZOK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 20:57
            dobry pomysl ? to jakas patologia...tak tak program na tvn style ale dobrze ze
            wspomniano tez o modelkach rozmiaru 40 i wiecej :) szkoda ze u nas nie ma takiej
            mody
            • Gość: she Re: ZAPYCHAJA ZOLADEK WACIKIEM ??? SZOK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 21:02
              Też oglądałam ten program i muszę powiedzieć, że Pani Liszowska mimo swojego
              rozmaru jest naprawdę piękną i ponętną kobietą, budzi mój podziw akceptując swój
              wygląd, prezentując śliczny uśmiech gdy o tym rozmawia.
              P.S. "Okrojona" w CKM-ie wyglądała kiepsko.
              • Gość: sisi Re: ZAPYCHAJA ZOLADEK WACIKIEM ??? SZOK IP: *.icpnet.pl 20.01.06, 21:16
                Gość portalu: she napisał(a):
                > Pani Liszowska mimo swojego
                > rozmaru jest naprawdę piękną i ponętną kobietą

A niby jaki ona ma rozmiar??
                • Gość: she Re: ZAPYCHAJA ZOLADEK WACIKIEM ??? SZOK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 21:23
                  A niby 40-42
                  • Gość: sisi Re: ZAPYCHAJA ZOLADEK WACIKIEM ??? SZOK IP: *.icpnet.pl 20.01.06, 22:58
                    40-42 i stwierdzasz "POMIMO stojego rozmiaru jest piękna"
                    Piekno nie zależy od rozmiaru.
                    • Gość: she Re: ZAPYCHAJA ZOLADEK WACIKIEM ??? SZOK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 01:10
                      Źle mnie zrozumiałaś, słowo "pomimo" dotyczyło tego konkretnego odcinka Miasta
                      Kobiet, którego bohaterkami były modelka, anorektyczka i właśnie pani Joasia.
                      Sama noszę rozmiar 38 i dobrze mi z tym.
                      • Gość: sisi Re: ZAPYCHAJA ZOLADEK WACIKIEM ??? SZOK IP: *.icpnet.pl 21.01.06, 11:49
                        No właśnie ;) Najlepszym tego dowodem są właśnie polskie top-modelki, Karolina
                        Malinowska i Kamila Szczawińska:
                        gala.onet.pl/0,1247011,1,wywiady.html
                        • babunowa Re: ZAPYCHAJA ZOLADEK WACIKIEM ??? SZOK 21.01.06, 12:28
                          Ja też oglądałam ten program.Wacik-szok.Pani Liszowska-do tej pory widywałam Ją
                          na zdjęciach,ale po zobaczeniu Jej w tym programie,stwierdzam,że babka ma wiele
                          sex appeal'u w sobie.Dawno mnie nikt z osób publicznych tak nie zachwycił:)
    • mikams75 Re: ZAPYCHAJA ZOLADEK WACIKIEM ??? SZOK 20.01.06, 21:16
      hehe, a mnie jeszcze zastanawia - czemu tylko jeden wacik? Jak nie jest
      przyswajany to moznaby cala paczke - spokoj bylby na dluzej ;-)
    • 18_lipcowa Re: ZAPYCHAJA ZOLADEK WACIKIEM ??? SZOK 20.01.06, 22:32
      Gość portalu: milka napisał(a):

> ogladalam dzis w tv program o odchudzaniu i musze przyznac ze relacje jdnej
      > babki mnie zszokowaly...otoz opowiadala o tym jak znajoma modelka zjadala rano
      > wacik kosmetyczny nasaczony herbata po to by przynajmniej na kilka godzin nie
      > czuc glodu... a ja myslalam ze to ja mam obsesje liczac kalorie...:)

to musialo byc pyszne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka