Gość: a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 21:05 gdzie mozna spotkac kosmetyki Inglot we wroclawiu? W Rossmanie nie ma, w innych drogeriach tez trudno. Macie jakies informacje na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aabigail Re: Inglot we Wroclawiu 21.01.06, 21:07 W Centrum Handlowym Borek, w Carefourze na Hallera jest stoisko z kosmetykami Inglot. Odpowiedz Link Zgłoś
aabigail Re: Inglot we Wroclawiu 21.01.06, 21:09 I jeszcze w Centrum Handlowym Korona na Krzywoustego, W parku Handlowym Bielany na czekoladowej oraz w centrum Handlowym Auchan na Francuskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: Inglot we Wroclawiu 21.01.06, 21:31 O dobre pytanie, bo ja tez szukam.W 'kerfurze' widzialam. Mhm czyli w innych centrach tez sa. A moze gdzies tak blizej centrum? Okolice Rynku? Odpowiedz Link Zgłoś
asia-fb Re: Inglot we Wroclawiu 21.01.06, 21:32 Tak jak pisała poprzedniczka w Tesco, w Carrafourze, w Geancie i w Auchan (stoją takie kioski mniej więcej w okolicy kas) i tam mają wszystko, na dodatek ciut taniej niż w drogeriach. W drogeriach też Inglota miewają np. drogeria pod złotym pucharem - czy jak jej tam- na Rynku, drogeria w Feniksie na parterze, drogeria w Kameleonie, ale rzeczywiście największy wybór jest w kioskach firmowych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: Inglot we Wroclawiu 21.01.06, 21:54 choleśka,ja już spory kawał czasu szukam pewnych cieni inglota... dostałam je jako upominek jakieś dwa lata temu i były rewelacyjne, ale poźniej za nic nie mogłam ich nigdzie kupić:/ specjalnie zachowałam opakowanie, aby łatwiej mi było je znaleźć:) a nazwa ich to hekhem hekhem: INGLOT Sprint pearl sparks nr: 72 (beż) 71 (brąz) ? (czerń) buuuuu i nigdzie nie mogę ich dostać:((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Inglot we Wroclawiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 22:45 otworzyli tez stoisko w Galerii Centrum na dole Odpowiedz Link Zgłoś