lady.k 25.01.06, 21:30 pamiętacie, kiedyś były w sklepach takie plasterki na nos, ja pamiętam te firmy Pond's które się naklejało i likwidowało "czarne kropki". Można to gdzieś jeszcze dostać? mogą być też innej firmy;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maggi9 Re: plasterki na nos 25.01.06, 21:34 nivea jeszcze miała.Ale faktycznie jakoś tego w sklepach nie widziałam.Ciekawe czy wycofali czy co. Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: plasterki na nos 26.01.06, 13:14 Ja już bardzo dawno nie widziałam tych plasterków w sklepach, ale nie ma co żałować, moim zadaniem nie sprawdzały się, wyrwałam sobie cały meszek z nosa i czoła a wągry nadal siedziały! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxi Re: plasterki na nos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 13:22 Mam gdzieś jeszce clen&clear oraz nivea. Szczerze mówiąc to one nie sa zbyt skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: plasterki na nos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 13:23 Na wągry pomaga przecieranie nosa sokiem z kiszonej kapusty albo z ogórków. Odpowiedz Link Zgłoś
gata81 Re: plasterki na nos 26.01.06, 13:40 Gość portalu: ola napisał(a): > Na wągry pomaga przecieranie nosa sokiem z kiszonej kapusty albo z ogórków. a czy nie wysuszy za bardzo skóry? I czy potem krem na to nałozyć czy czymś przemyć? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: plasterki na nos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 16:01 takie plasterki juz niestety wycofali. niestety, bo moim zdaniem sie sprawdzaly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dośka Re: plasterki na nos IP: *.77.classcom.pl 26.01.06, 17:00 sa na allegro <http://www.allegro.pl/search.php?string=p%C5%82atki+oczyszczajace&category=1430&buy=0&new=0&pay=0&search_type=1&location_radio=1&selected_country=1&order=t&st=gtext&listing_sel=2&listing_interval=7> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dośka Re: plasterki na nos IP: *.77.classcom.pl 26.01.06, 17:01 sorry, nie potrafie wkleic aktywnego linku, krotkiego tez nie :( na allegro szukaj pod "płatki oczyszczajace" albo nivea - bo chyba tylko takie sa Odpowiedz Link Zgłoś