Dodaj do ulubionych

nablyszczajace szminki

07.10.01, 18:26
CZY KTORAS Z PAN MOGLABY POLECIC POMADKI KTORE DAJA EFEKT WILGOTNYCH UST?
Obserwuj wątek
    • Gość: Karola Re: nablyszczajace szminki IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 07.10.01, 18:43
      Osobiście, najbardziej lubię szminki z błyszczykiem firm Bourjois i Margaret
      Astor. Nie polecam L'Oreal - są niesmaczne.
      • yagna Re: nablyszczajace szminki 07.10.01, 18:50
        czy pamieyasz jak sie dokladnie nazywaja i czy rzeczywiscie usta po umalowaniu
        sa "mokre"?
        • Gość: Helena Re: nablyszczajace szminki IP: *.waw.cdp.pl 08.10.01, 09:21
          Ja kupilam dwa tygodnie temu blyszczyko-szminke Estee Lauder Pure Color Gloss -
          dla mnie bomba. Kryjaca, blyszczaca, trwala, nie rozchodzi sie w mini
          zmarszczkach mimicznych dookola ust, sliczne i poreczne opakowania. Nic do
          zarzucenia - naprawde doskonala.
          • Gość: marcia Re: nablyszczajace szminki IP: 157.25.69.* 08.10.01, 09:27
            A ile kosztuje to cacko?
            Marcia
            • Gość: Helena Re: nablyszczajace szminki IP: *.waw.cdp.pl 08.10.01, 12:32
              Wbrew pozorom nie tak duzo jakby mozna bylo sadzic - ok. 100PLN i wystarczy na
              oko przy codziennym uzywaniu na jakies 4-5 miesiecy.
              Ja mam odwieczny klopot z blyszczacymi ustami, ktore uwielbiam i to jest
              pierwszy produkt, ktory mi odpowiada w 100%. Uzywalam Bourjois Effekt 3D
              (moglam pokrecic piswnie) - kolory kiepskie konsystencja tlusto-gumowa, Rouge
              Pulp L'Oreala - niesmaczna i "rozchodzila sie" poza kontur ust, mialam tez
              Plastic Shine Diora i bez rewelacji - usta byly jak zaklajstrowane i
              faktycznie pokryte warstwa plastiku. Fakt, ze 100PLN to nie malo, ale jezeli
              przyzwyczajasz sie do jednego koloru szminki to warto. Jak lubisz naturalne
              kolory to polecam ci ten ktory ja mam delikatny brzoskwiniowo-rozowo-bezowy,
              raczej stonowany nr.02
              Pozdrawiam
    • Gość: Yen Re: nablyszczajace szminki IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 08.10.01, 13:27
      Wbrew temu, co przeczytałam od poprzedniczek ja uwielbiam Rouge Pulp L`Oreala.
      Niesmaczny? Czereśmiowy, mniam. Efekt długotrwały, lśniący, apetyczny.
      Ukochałam sobie kolor 71, różowy beż, ale w Polsce są spore problemy z
      dostaniem go.
      • Gość: ghana Re: nablyszczajace szminki IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 21.10.01, 15:25
        ostatnio kupilam sobie tzw winylowy blyszczyk firmy Rimmel- musze powiedziec, ze jest dosc fajny z
        tym, ze optycznie powieksza usta co mi raczej nie odpowiada bo i tak mam wielkie:)
        ale dla pan z waskimi wargami- w sam raz:)
        pozdrawiam :)
    • yagna Re: nablyszczajace szminki 08.10.01, 19:33

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka