roxi_hart 30.01.06, 15:22 Kupilam mleczko po ktorym bardzo lzawily mi oczy-napisalam maila. Odpisali , przeprosili, poprosili o adres. Myslalam ze przesla probki a tu niespodzianka - inne mleczko i krem-lubie takie prezenty:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoe28 Re: OCEANIC-bardzo solidna firma 30.01.06, 15:24 Odbiegając od tematu, roxi masz PRZEŚLICZNĄ córunie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: OCEANIC-bardzo solidna firma 30.01.06, 15:53 Ja oceanica tez pod tym wzgledem chwalę. Napisałam z prośba o konkretne próbki, odpisali, że przyślą. Po kilku dniach dostałam spora koperte i ponad 20 róznych prócbek!! Nie tylko tych , o które prosiłam, ale wiele innych. Bardzo to miłe było. Szkoda tylko, ze maja taki mały wybór kolorów podkładów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: OCEANIC-bardzo solidna firma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 21:04 A ja napisałam maila z pytaniem, czy niemiły zapach maseczki pod oczy z datą ważności 2008 to moje wrażenie tylko, czy cecha preparatu (podałam tez nr serii i miejsce zakupu). Od 15 listopada nie dostałam odpowiedzi, co nie świadczy dobrze o firmie, ale fajnie że Was potraktowali ok, mnie nie. Odpowiedz Link Zgłoś