Gość: Tora83 Re: __wisienka.pl -ktoś korztystał?? n/t IP: *.chello.pl 31.01.06, 21:12 Wlascicielem wisienki jest przyjaciel mojej kumpeli z pracy. Ponoc b.dobry sklep, sama sprawdzalam - ceny konkurencyjne i sporo kosmetykow z zachodu, nie do dostania w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazylia Re: __wisienka.pl -ktoś korztystał?? n/t IP: 83.147.131.* 01.02.06, 00:28 a ja myslalam ze wlascicielem wisienki jest Douglas Polska.... Slaba nawigacja...duzo czasu trzeba poswiecic na wyszukanie danego towaru...:(( Powinni wziasc przyklad z truskawki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Estella Re: __wisienka.pl -ktoś korztystał?? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 22:58 Ja nie korzystalam, ale sie wypowiem. Wlasnie przejrzalam ta strone. Ciekawe kosmetyki, wybor jak w Sephorze, ceny nizsze srednio jakies 20-30 zł niz w perfumeriach, ale jak dla mnie te sklep internetowy odpada w przedbiegach bo trzeba placic z gory, nie ma mozliwosci platnosci przy odbiorze. A ja sie tak nie bawie. Poza tym nie ma opisow kosmetykow, chyba najpierw trzeba sie wybrac do Sephory, okreslic co sie chce a potem dopiero zamawiac na wisienka.pl. Reasumujac: ja tam niczego nie kupie. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: __wisienka.pl -ktoś korztystał?? n/t 01.02.06, 08:35 Ceny ciekawe!! Ale strona powinna miec porzadna wyszukiwarke, asortyment podzielone na marki, kategorie troche dokladniejsze niz makijaz, pilęgnacja itp. Za ogolne to jest. A tutaj trzeba godzine wszytskiego szukac. Poprawa tego to konieczność, bo jest tragicznie. Do tego przydałyby sie opisy kosmetyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emzetem Re: __wisienka.pl -ktoś korztystał?? n/t IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.02.06, 14:09 Czy nikt tam nie kupował? Chodzi mi głównie o to, jak jest z datą ważności kosmetyków. Ja bym z chęcią coś zamówiła, np. mój ulubiony tusz kosztuje tu o 40 zł. mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
zoe28 Re: __wisienka.pl -ktoś korztystał?? n/t 01.02.06, 14:42 Nie kupowałam, ale chyba zacznę bo widzę, że oferta cenowa jest bardzo ciekawa a i asortyment niczego sobie. Szczerze mówiąc nie znałam tego sklepu, dzięki za link ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zegarynka Re: __wisienka.pl -ktoś korztystał?? n/t IP: *.24.net.pl / *.24.net.pl 02.02.06, 19:50 jak dla mnie to te kosmetyki sa podejrzanie tanie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: __wisienka.pl -ktoś korztystał?? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 21:28 A czytałyście, że właścicielem wisienki jest amerykanska firma (podali nazwę) i że obowiązują ich prawa amerykańskie, nie europejskie? To, oprócz konieczności przedpłaty, dla mnie też podejrzane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hera Re: __wisienka.pl -ktoś korztystał?? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 21:36 Kupując na truskawie też zdajesz się na nieeuropejskie prawo, co w tym podejrzanego ? mania teorii spiskowych kwitnie jak widać :) Ceny są niższe bo kosmetyki sprowadzane z USA, a wystarczy wejść na sephora.com żeby zobaczyć kolosalne różnice cenowe między kontynentem a Polską. Odpowiedz Link Zgłoś
bajsarka Re: __wisienka.pl -ktoś korztystał?? n/t 02.02.06, 21:42 No i sie nakupowalam. Juz po "wlozeniu" rzeczy do koszyka jest opcja "plac". No ta ja klikam "plac" i mialo byc przekierowanie na stronke i nic. NIe wyswietla sie. Juz sie odechcialo zakupow u nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika wisienka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.02.06, 00:11 Może jednak znajdzie się jakaś zadowolona (bądź nie) z ich usług klientka? Jestem bardzo ciekawa Waszych opinii, bo ceny w tym sklepie są naprawdę przystępne. Sama zastanawiam się czy to aby nie jest jakiś podstęp. W niektórych przypadkach ceny są niższe niż na truskawce. dziwi mnie jednak czemu nie można zamówić kosmetyków za zaliczeniem??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
renata.k5 Re: wisienka 03.02.06, 02:00 Weszlam sobie z ciekawosci na ta stronke. Jak dla mnie ceny podejrzanie niskie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: __wisienka.pl -ktoś korztystał?? n/t IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 04.02.06, 17:09 troche to dziwne ze sklep realizuje zamowienia zgodnie z prawem amerykanskim, a ma siedzibe takze w polsce, strona jest po polsku z adresem .pl czyli zalozona na serwerze polskim. Wiadomo ze np sklep taki jak H&M obowiazuja przepisy handlowe takie jaki sa w polsce, mimo ze powstal w szwecji i wlasciciele nie sa polakami. Czemu tu jest inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EwaW Re: __wisienka.pl -ktoś korztystał?? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 16:40 Coś mi ten sklep dziwnie wygląda. Czy juz ktos może w nim robil zakupy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna podciągam temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 12:27 też chętnie dowiedziałabym się o doświadczeniach związanych z zakupami na wisience Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_morska Re: __wisienka.pl -ktoś korztystał?? n/t 19.02.06, 12:52 wcale nie taki super ten sklep, bo np podkladow estee lauder to mozna na palcach policzyc, a moj ukochany enlighten nadal musze sprowadzac na wlasna reke, bo na to juz sie nie wisilili... pozatym te ceny sa dla mnie podejrzane :/ Odpowiedz Link Zgłoś