Dodaj do ulubionych

prezent???pomóżcie!

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.11.02, 12:28
Co kupić facetowi w wieku 24 lata na urodziny??? Jestesmy juz ze sobą 5 lat i
szczerze mówiąc pomysly mi się już pokonczyly, bo okazji chyba więcej:( ....
I to jeszcze zeby cena nie była zbyt wygórowana.... Problem w tym, ze mój
chlopak należy do tych, co to nie wieadomo co mu kupic... Ksiązek nie czyta,
krawatow nie nosi..... Ciuszków nie chcę kupować, bo raz, ze nie kubię lazic
po sklepach z męskimi ciuszkami, dwa,ze juz kilka razy kupowalam - nie zawsze
trafiałam z gustem..... Bieliznę tez ostatnio kupowałam - bokserki... A o
perfumach juz nie wspomnę... Zresztą z kasą ostatnio u mnie nie za dobrze, a
za fajne i duże perfumy trzeba wybulic ok 300zł...
Nie wiem juz, pomysły mi się pokonczyły...
Doradzce cos... Co kupujecie? Zeby bylo w milym tonie i o niezbyt wygórowanej
cenie.
Pozdrawiam,lilka
Obserwuj wątek
    • bambi_ Re: prezent???pomóżcie! 12.11.02, 12:37
      Piersiówka. Od 50 zł za taką niewyszukaną, przez 150 za taką lepsiejszą ze
      skórą... i wyzej.
      Ramka z Twoim zdjęciem - najlepiej w bieliznie, poproś kolezankę, niech ci
      zrobi.
    • Gość: Pauli Re: prezent???pomóżcie! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 12:52
      Ja mam zawsze ten sam problem....
      Konkretnego pomyslu ci nie podpowiem (bambi, piersiówka jest niezla:))ale
      podobno faceci najbardziej lubia prezenty malo przydatne (w naszym rozumieniu
      tego slowa, hihi) czyli jakis super scyzoryk o 100tysiacach funkcji albo cos
      rownie potrzebnego kazdemu mieszczuchowi:)
      Pdr
      • Gość: lilka Re: prezent???pomóżcie! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.11.02, 12:57
        no macie rację, cos niepraktycznego, tylko co???
        Bambi, ramki juz tez dostawal, z naszymi wspolnymi zdjęciami i z moimi.... Nie
        chcę przesadzać, bo pomysli, ze chce go osaczyc!!!!!! Zresztą facet i ramki???
        To takie nie w ich stylu... Niedługo jak przyjdą kumple to zobaczą wszystkie
        mozliwe miejsca zastawione ramkami........ Trochę wyjdzie na pantoflarza........
        A piersiówka??? To raczej wydaje mi się,ze dla troszkę starszych panow....
        Ostatnio tak sobie pomyslalam, ze moze raz dla jaj kupic cos w sexshopie???
        Tylko co???/ Cos smiesznego, co nam obojgu sprawi radochę....
        Sama juz nie wiem... Przeciez obrazu na ścianę mu nie kupię.....
        • Gość: Marghot Re: prezent???pomóżcie! IP: a2fw.a* / 62.148.83.* 12.11.02, 13:00
          A propos sex shopu - może kajdanki z futerkiem??? A książka/album o piwie lub
          winach - też chyba może się spodobać.
          Najlepiej, to spraw sobie bieliznę i mu się w tym objaw :)
        • bambi_ eee... no to może... 12.11.02, 13:06
          ...taki staromodny kufel do piwa mu kup? Najlepiej z pokryweczką. one
          przeważnie maja spore rozmiary. "Kochanie, twój prezent jest w zamrażalniku":))
          i nalej mu tam piwka, jak będzie taki bardzo oszroniony jeszcze.
          • Gość: lilka Re: eee... no to może... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.11.02, 13:14
            ........tez fajny pomysł...... tylko nie chce, zeby pomyslal, ze poszlam na
            łatwiznę...... Chociaz on ostatnio na urodziny sprawil mi bukiet z 77
            półtorametrowych róż..... No cóż... Nie bylam zachwycona, bo za te pieniązki
            cos bym juz sobie wybrała..... A kwiaty zwiędły i tyle mialam przyjemności...
            A prawda taka, ze nie chcialo mu sie wysilac specjalnie......Na pewno tak
            bylo........ Dzieki, lilka
    • Gość: kelijah a moze...... IP: *.37-151.net24.it 12.11.02, 13:10
      Nie czyta ksiazek? Taka napewno mu sie spodoba. Poszukaj w ksiegarniach lub w
      Merlinie jednego z erotycznych poradnikow Grahama Mastertona (tak, tak tego od
      horrorow). Wprawdzie z tego co slyszalam jest gorsza gimnastyka od kamasutry,
      ale przynajmniej sie obydwoje posmiejecie. Moze byc bardzo sympatycznie ;-)
    • maja101 Re: prezent???pomóżcie! 12.11.02, 13:27
      Myślę ze tanim i fajnym prezentem może być album zdjęciowy. Ale nie taki
      zwykły. Musisz się trochę postarać...
      Trzeba się wybrać do rodziców Twojego mężczyzny i w największym sekrecie
      poprosić ich o zdjęcia Twego lubego od najmłodszych lat począwszy, do dziś.
      Następnie zbierasz swoje zdjecia z tego samego okresu i układasz je obok siebie
      opatrując stosownymi komentarzami. W pewnym momencie dochodzisz do momentu
      kiedy zaczęliście być razem i od tego zaczynają się wspólene zdjęcia.
      Najlepiej urządzić to tak, aby zostało jeszcze trochę miejsca na zdjęcia, które
      będziecie mogli w przyszłosci uzupełniać. Wtedy prezent "żyje".
      • tassman prezzzzent 12.11.02, 13:42
        Kup mu ciepłe kalesony i skarpety - idzie ponoc mroźna zima. Jak to twój koles
        nie czyta ksiązek? To co on czyta - opakowania po browcu czy papierki po
        cukierkach?

tassman:)
      • Gość: lilka Re: prezent???pomóżcie! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.11.02, 13:45
        Maja super pomysł, chyba tak zrobię... Nawet nie będe prosila rodziców, tylko
        samsobie wezmę...... Tylko ten album to chyba nie moze byc taki zwykły album,
        tylko pewnie coś takiego, zeby bylo miejsce na komentarze itd..... Nie????
        Chociaz mój facet nie jest super sentymentalny...(zresztą chyba jak kazdy..) to
        taki prezent powinien go zaskoczyc, co????W kazdym razie dzięki za super
        pomysl.
        Prawdopodobnie skorzystam... LILKA
        • Gość: Marghot Re: prezent???pomóżcie! IP: a2fw.a* / 62.148.83.* 12.11.02, 13:58
          Mnie też pomysł z albumem bardzo się spodobał...
          Ja dwa lata temu "wykradłam" ślubne zdjęcie moich dziadków. Oprawiałam je i
          dostali w prezencie na 5o rocznicę ślubu..łez było co niemiara
    • Gość: rosey Re: prezent???pomóżcie! IP: voodoo2:* / 10.48.50.* 12.11.02, 14:09
      Propozycje:

1. trunek - dobre winko, whisky, itp. - co tam lubi
      2. kolacja w przyjemnej knajpce
      3. przewodnik turyst. do miejsca ktore chcialby zobaczyc (nie wierze, ze nie
      mam miejsca, o ktorym marzy, aby je odwiedzic ;-)
      4. zabawny pokrowiec na komorke
      5. fajne pioro lub dlugopis (cos zabawnego, np. w morro)
      6. puzzle 1000 kawalkow - konieczny meski motyw, np. samochody, itp. badz
      zgodny z zainteresowaniami danej osoby
      7. plecak miejski typu Jansport
      • charissa Re: prezent???pomóżcie! 12.11.02, 14:41
        ja jestem malo originalna - kupilam mojemu facetowi portfel, ale jest mu
        potrzebny; dobrze wypadlo ze sie zbliza gwiazdka , a jego poftfel sie rozsypal.
        Mam klopot z wymyslaniem z glowy ;-)
    • Gość: shisha Re: prezent???pomóżcie! IP: 62.233.242.* 12.11.02, 14:40
      Też się tygodniami zastanawiam nad prezentem;)

Przyszło mi do głowy kilka rzeczy:

Jeśli nie czyta książek, to może siedzi przy komputerze? Wtedy jakaś extra
      myszka, a z tańszych - super podkładka pod myszkę, to będzie chyba miłe:)

Może zajrzyj sobie na Allegro do działu "dziwactwa" - czasami można znaleźć coś
      w sam raz na prezent:)

Bieliznę, to wydaje mi się, powinien facet kupować kobiecie?

Kufel to fajny pomysł:) TYlko te "antyczne" mogą być naprawdę drogie!

Szalików pewnie nie nosi;)?

Co do piór czy długopisów - jeśli miało by być naprawdę extra, to wydaje mi
      się, że trudno będzie się zmieścić do 300zł - poza tym takie prezenty daje się
      kontrahentom i ludziom z którymi pozostaje się w stosunkach służbowych, tak mi
      się przynajmniej wydaje.

A może, jak chyba każdy facet, jest łakomczuszkiem;)? Może spodobałoby mu się
      wielkie pudło (oczywiście pięknie opakowane) wypchane po brzegi ulubionymi
      słodyczami i cukierkami;)?

Jeśli jeszcze nie ma scyzoryka - na pewno będzie zadowolony, bardzo fajne i
      zróżnicowane cenowo są z firmy Victorinox.

pozdrawiam:)
    • ladyblue Re: prezent???pomóżcie! 12.11.02, 19:58
      to ja się dorzucę z pomysłami ;)
      może jakiś zestaw olejków albo innych aromaterapeutycznych cudów? np. do
      kąpieli wspólnych w wannie - na pewno się ucieszy. a jak nie macie wanny to
      moze zestaw olejków do masażu i tenże masaż jako gratis do prezentu? ;)
    • Gość: Pauli do: Marghot IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.02, 13:09
      Hihi, dobry pomysl. Jak ja sie swojego chlopaka pytalam, co by chcial, to sam
      powiedzial, zebym sobie cos fajnego nabyla i mu sie zaprezentowala, to bedzie
      swietny prezeent, wiec moze rzeczywiscie kup sobie sexy bielizne:)))
      • Gość: ki_ka Prezent... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 13.11.02, 15:08
        A nie jesteście juz soba troszke znudzeni, skoo taki ból z tymi prezentami,
        Sorry, ale to jak dobre stare małżeństwo, a to wszystko jeszcze chyba przed
        wami ?
        • Gość: kacha Re: Prezent... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.11.02, 15:13
          A tobie chyba "nie idzie" z związkami skoro tak mowisz, co???? Normalne,ze jak
          sie jest ze sobą kilka lat, konczą sie pomysły na niespodzianki.... Tymbardziej
          jesli ktos nie chce się powtarzac..... I nie jest to nic nienormalnego.
          Pewnie,ze wszystko przed nimi. W kazdym długoletnim związku jest cos ze stergo
          malzenstwa.... Ale to jest własnie fajne. Ze ludzie są sobie tak bliscy.
    • Gość: Joanka Re: prezent???pomóżcie! IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 13.11.02, 21:22
      Mój ukochany był zadowolony jak kupiłam mu kalkulator naukowy- ale to sam sobie
      wybrał i zamówił na prezent:)
      Jak nie czyta książek to może rzeczywiscie jakiś poradnik erotyczny -może go
      zachęci... do czytania;)
      Może męskie stringi? CO o nich mysli? niektórzy uwielbiają, mój TŻ niby nie
      chciał, a kiedys sam sobie kupił, żeby mi zrobic niespodziankę :)
      Kupiłam mu tez sweter - taki prezent cieszy mnie conajmniej tak jak
      jego "nosiciela" :) konsekwencja:- "kochanie, jak ładnie wyglądasz" - to
      dodatkowy bonus dla faceta:))
      może po prostu pasek do spodni?

wiem, ze to niełatwo wymyślic - sama mam z tym często problem..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka