lm5 07.02.06, 22:38 Czekam na pomoc w wyborze :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 25-latka Re: Krem pod oczy dla 25 latki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 22:51 używam ostatnio delikatnego żelu aloesowego avonu (taki w jasnozielonej tubce). delikatny, nawilża i daje uczucie odprężenia. polecam, chociaż zaznaczam, że nie mam szczególnie wrażliwej skóry ani żadnych początków zmarszczek - no w każdym razie niczego, co wymagałoby jakiegoś szczególnego traktowania:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lm5 Re: Krem pod oczy dla 25 latki 07.02.06, 23:06 Ja mam od roku zmarszczki pod oczami. Od tego że używam antybakteryjnych pudrów i żeli do mycia twarzy, na których pisze żeby pmijać okolice oczu. Ale jak się myje to chociaż uważam to przy spłukiwaniu i tak sie dostaje tam żel. Więc może ten żel jest dla mnie za słaby? Nigdy nie używałam kremu pod oczy. Teraz smaruje je kremem do twarzy multiwitaminowym Kolastyna, ale nie wiem czy to jest dobre stąd moje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Krem pod oczy dla 25 latki IP: *.range81-159.btcentralplus.com 08.02.06, 00:34 Mam to samo, przez te wstretne kosmetyki atybakteryjne mam od oczami lekkie zmarszki, wysuszona skore! kupilam ostatnio Clarins Eye conture balm co niby mial pomoc i nic!!!! Zero dzialana a wcale go nie oszczedzam!!Juz nigdy nie kupie drogiego badziewia! Slyszalam ze komus te zmarszczki zniknely po smarowaniu Juvit C, to vitamina c rozpuszczona w glicerynie. Sprobuj i daj znac czy podzialalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 25-latka Re: Krem pod oczy dla 25 latki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 00:37 no niestety nie umiem Ci doradzić niczego innego, bo nie mam za bardzo doświadczenia w tej sprawie. ale może jakieś ekspertki na forum się znajdą i coś fajnego doradzą. też chętnie poczytam:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 25-w lipcu Re: Krem pod oczy dla 25 latki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 07:47 również się przyłączam też widzę u siebie początki zmarszczek pod oczami, ostatnio jak byłam u kosmetyczki na oczyszczaniu to po raz pierwszy wklepała mi krem pod oczy - starość nie radość :-( obecnie używam kremu relaksującego pod oczy z Avon ale już mi się kończy i zamówiłam maseczkę pod oczy z tej nowej serii Planet SPA - Piaski Arizony, zobaczymy jaki będzie bo ten relaksujący (biała tubka Botanisource- chyba tak się nazywa) jest całkiem dobry i można go też stosować jak maseczkę. Nakłada sie grubszą warstwę lekko wklepuje a resztę zostawia żeby się wchłonął ewentualnie nadmiar można wklepać lub odcisnąć w chusteczkę tak samo będę stosować ten nowy ze SPA. Może ktoś coś jeszcze dopisze, czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Krem pod oczy dla 25 latki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 12:13 Dokładnie taki sam wątek zakładałam 2 m-ce temu. Z porad wybrałam sephorę. Poczytajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
lm5 Re: Krem pod oczy dla 25 latki 12.02.06, 21:05 Nie umiem odszukać Twojego wątku :( Czy sephora to sklep czy kremu pod oczy? Jeśli kremu to po ile jest i gdzie go najłatwiej znaleść? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sephora Re: Krem pod oczy dla 25 latki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 10:08 sephora to sieć perfumerii taka jak douglas czy inne przeważnie w dużych centrach handlowych wrzuc sephora w google (wyszukiwarka) i poczytaj czy jet w twojej okolicy Odpowiedz Link Zgłoś
trosia Re: Krem pod oczy dla 25 latki 13.02.06, 10:37 Ja osobiście polecam krem-żel All about eyes firmy clinique. Kremik jest moim zdaniem swietny: bardzo delikatny, hypoalergiczny, delikatnie nawilża i wygładza. Mankanmentem jest to, że w perfumerii kosztuje 145 zł za słoiczek 15ml, ale podobno na Allegro mozna kupić taniej. Jeżeli chodzi o krem z Sephory to kosztuje ok. 30 zł (15ml), ale moim zdaniem głównie nadaje się do stosowania na dzień (pod makijaż) bo ma działanie liftingujące (napinajace). Na noc lepiej coś bardziej odżywczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bluepasaz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 17:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Krem pod oczy dla 25 latki 13.02.06, 17:47 All About Eyes - Clinique Preventi Dermiki Oligo 25 pod oczy Vichy Odpowiedz Link Zgłoś