aness1 16.11.02, 19:02 Moze jesteście zainteresowane kosmetykami firm ( dior, lancome , givenchy itp..) po niższych cenach to prosze pisać - Edyta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martaiti Re: markowe kosmetyki 16.11.02, 19:10 a co masz? kolorówkę czy kremy, perfumy tez? marta Odpowiedz Link Zgłoś
donata3 Re: markowe kosmetyki 16.11.02, 19:14 Podaj jakieś konkrety - co masz i w jakich cenach??? Odpowiedz Link Zgłoś
aness1 Re: markowe kosmetyki 16.11.02, 19:35 donata3 napisała: > Podaj jakieś konkrety - co masz i w jakich cenach??? 1)SHISEIDO PODKŁAD W KOMPAKCIE PODKŁAD DO TWARZY W KOMPAKCIE DO STOSOWANIA SUCHĄ I MOKRĄ GĄBECZKĄ.ZAPEWNIA OPTYMALNY EFEKT KRYJĄCY I NATURALNE WYKOŃCZENIE MAKIJAŻU.ZAWIERA NOWOCZESNY SKŁADNIK NAWILŻAJĄCY I ENERGIZUJĄCY MULTI-NUTRIED FACTOR (NATURA DEEP IVORY NATUREK IVOIRE SOUTENU) cena 100 zł 2)pomadka givenchy w pudełeczku - dwa kolory pomadka do ust w pudełeczku FEU 72 GIVENCHY do nakładania pędzelkiem, świetna na prezent Cena w sklepie około 100 zł.Ja mam za 55zł 3)podwójne cienie do powiek SHISEIDO THE MAKEUP MIDNIGHT SKAY 12 TERRE DE NUIT GLO. 53383 fiolet + brąz (kolory proszę sprawdzić w sklepie). za 70 zł nie wiem po prostu co ciebie interesuje:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
donata3 Re: markowe kosmetyki 16.11.02, 19:46 Najbardziej to zależałoby mi na perfumach tzn. 5 th Avenue no i może jakiś dobry kremik pod oczy dla 30 :-))) Pewnie skusiłabym się na wiele innych rzeczy ale budżet niestety nie pozwala. Odpowiedz Link Zgłoś
aness1 Re: markowe kosmetyki 16.11.02, 19:45 1 SHISEIDO PURENESS tonik wygładzający 90 zł 2 CLARINS maseczka oczyszczająca (Aromatyczna, oczyszczająca maseczka roślinna przeznaczona do wszystkich rodzajów cery. Działa odprężająco na rysy twarzy, przywraca równowagę skórze, działa tonizująco i nawilżająco, oczyszcza. Produkt nowy, zapakowany, poj. 50 ml.)cena 90 zł 3 Calvin Klein błyszczyk (kolor icicle (biała, lodowa perła). Nowy, poj. 6 g. szklane opakowanie) cena 50 zł 4 Christian Dior DuoStyl Eyes (cień+liner) Super kolory, prostota, wygoda - zalety Duostyl'u doceni każda "zabiegana" kobieta. Perfekcyjne duo, elegancja na codzień. 2 w 1: aksamitny cień (1,2g) + konturówka (0,25g)w sztyftcie. Jasny róż z połyskiem (na oczach delikany, bardziej złoty beż niż róż) + brąz (Golden Pink/Brown Grey, kolor 837) . Nowy, zapakowany. cena 80 zł Odpowiedz Link Zgłoś
mia77 Re: markowe kosmetyki 16.11.02, 20:51 Jakie masz firmy? Mnie interesuje Clinique, przymierzam się do paru kremików. Masz coś od nich? Daj może znać na maila gazetowego, odbieram codziennie, a na forum jestem rzadziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: markowe kosmetyki IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 17.11.02, 12:57 mnie interesuje krem na noc Multi Active.. Clarinsa - czy masz dostep??? Odpowiedz Link Zgłoś
mia77 Re: markowe kosmetyki 17.11.02, 15:55 Napiosałam do Ciebie @, ale na gazetę. Odpowiedz Link Zgłoś
aness1 Re: markowe kosmetyki 17.11.02, 16:08 do mnie nicnie dichodzi na gazete , nie wiem co sie dzieje, możę coś trzeba uaktualnić . bo zadne do mnie wiadomości nie dochodza:( Odpowiedz Link Zgłoś
aness1 Re: markowe kosmetyki 17.11.02, 16:26 jak możecie to piszcie aness1@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mia77 Re: markowe kosmetyki 17.11.02, 16:43 Qrde, próbowałam z 5 razy, interia wypluwa ten adres. spróbuję jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
mia77 Re: markowe kosmetyki 17.11.02, 19:02 OK, chyba poszło na ten nowy adres... Odpowiedz Link Zgłoś