IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.11.02, 21:26
Mia!
Chyba tylko my tu jeztesmy no i ten od pigulek:)?
Wszystkie moje wątki utoną w tych pigułkach, cholera jasna!

Ps. Jestesmy w tym samym wieku, jak sądzę:)

Ps. Mia - bardzo ładny nick lub imię (chciałam kiedys tak nazwac moją
przyszłą pociechę płci żeńskiej). Podoba mi sie jeszcze Mila i Maja ( to
ostatnie "ukradła" mi ostatnio moja przyszła szwagierka dla swojej małej:(
Obserwuj wątek
    • Gość: ap77 Re: i jeszcze Krasnoludek IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.11.02, 21:30
      Gość portalu: ap77 napisał(a):

> Mia!
      > Chyba tylko my tu jeztesmy no i ten od pigulek:)?
      > Wszystkie moje wątki utoną w tych pigułkach, cholera jasna!
      >
      > Ps. Jestesmy w tym samym wieku, jak sądzę:)
      >
      > Ps. Mia - bardzo ładny nick lub imię (chciałam kiedys tak nazwac moją
      > przyszłą pociechę płci żeńskiej). Podoba mi sie jeszcze Mila i Maja ( to
      > ostatnie "ukradła" mi ostatnio moja przyszła szwagierka dla swojej małej:(

A i jeszcze jeden krasnoludek się ostał:)
      Krasnoludku z jakiej bajki jesteś?
      Buźka
      Ps. dzięx za odp. w sprawie babskiej
      • mia77 Re: i jeszcze Krasnoludek 17.11.02, 09:36
        Korzystałam z tego, że już mnie głowa nie boli i moge spokojnie przed kompem
        posiedzieć... A Twój wątek udało mi sie wczoraj przegapić, nie ma to jak
        ofiarą być...
        A wiesz, że nie wiem, skąd mi się ta Mia wzięła? Zawsze w necie występuje pod
        tym nickiem i już żywcem nie pamiętam, dlaczego...
        • krasnoludek1 Re: jestem ;-))))))) 17.11.02, 14:04
          Cześć Dziewczyny!

Ja też jestem z rocznika 77 ;-)))))Co do Krasnala to ten nick wynikał bardziej
          ze wzrostu - nikczemnego doscyć ;-)))niż z nawiązania do jakiejś baji. Moja
          bajka jett kolorowa, czasem smutna, ale zawsze liczę na dobre zakończenie ;-)))

pozdrowieńka serdeczne
          • mia77 Re: jestem ;-))))))) 17.11.02, 15:54
            No ja też nie potwór przewielki, 162 cm mnie wszystkiego... :-)
            Skąd jesteście? Czy znoów jestem jesdyna spoza Wawy?
            • Gość: ap77 Re: jestem ;-))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.11.02, 17:14
              mia77 napisała:

> No ja też nie potwór przewielki, 162 cm mnie wszystkiego... :-)
              > Skąd jesteście? Czy znoów jestem jesdyna spoza Wawy?
              >

Cześć dziś!
              Ja z Warszawy-wzrost 165 (a to jestem najwyzsza)
              A w jakim miesiącu się urodziłyście-roczniki 77? Ja 10. maja.

Pozdro
              Krasnoludek a Ty skąd?
              • mia77 Re: jestem ;-))))))) 17.11.02, 18:58
                9 pażdziernika (mam szanse na najmłodszą...?;-)).

Krasnoludek, a Ty co, zamilkłeś na amen?
                • Gość: ap77 Re: jestem ;-))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.11.02, 19:10
                  mia77 napisała:

> 9 pażdziernika (mam szanse na najmłodszą...?;-)).
                  >
                  > Krasnoludek, a Ty co, zamilkłeś na amen?

Mia (Farrow:) a skąd TY jesteś?
                  >
                  • krasnoludek1 Re: jestem i znikam ;-(((((( 17.11.02, 20:43
                    Znikam i się pojawinm, nie jestem cały czas w necie, dlatego sorki, jeśli moje
                    odpowiedzi nie są za bardzo na czasie ;-((

Fajnie, że jesteśmy obie wagami;-))) jesteś typową?
              • krasnoludek1 Re: jestem wieczornie ;-))))))) 17.11.02, 20:38
                Ja z Wawy, no ale wy przy mnie to wielkoludy ;-)) mam 1,57 cm. urodziłam się
                19.10 - i bardzo lubię swój znak zodiaku - Waga. Miło jest poznać tak fajne
                dziewyczyny jak wy i na dokładkę z tego samego przedziału wiekowego. Siedzę
                sobie dzisiaj przed kompem i ściągam fajne MP3, a wieczorkiem sobie poczytam i
                pójdę na długa kąpiółkę z Mlekiem i Miodem ;-)))
                A jakie są wasze plany na wieczór?

pzodrówki milutkie
                • Gość: ap77 Re: jestem wieczornie ;-))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.11.02, 20:46
                  krasnoludek1 napisała:

> Ja z Wawy, no ale wy przy mnie to wielkoludy ;-)) mam 1,57 cm. urodziłam się
                  > 19.10 - i bardzo lubię swój znak zodiaku - Waga. Miło jest poznać tak fajne
                  > dziewyczyny jak wy i na dokładkę z tego samego przedziału wiekowego. Siedzę
                  > sobie dzisiaj przed kompem i ściągam fajne MP3, a wieczorkiem sobie poczytam
                  i
                  > pójdę na długa kąpiółkę z Mlekiem i Miodem ;-)))
                  > A jakie są wasze plany na wieczór?
                  >
                  > pzodrówki milutkie

No kurcze ja też ściągam mp3, i jest wybornie! Jeśli jeszcze ściągamy to samo...
                  To znak,że jesteśmy "pokrewne dusze" jak mawiała "Ania z Zielonego..."
                  Buziaki
                  • krasnoludek1 Re: jestem wieczornie ;-))))))) 17.11.02, 21:03
                    Droga ap77 ;-)))

Sciągam Mary J. Blige i Mobyego ;-))))Choć to jeszcze nie jest ta muzyka za
                    którą dałabym się pokroić, ale bardzo mi się podoba. Ogólnie lubię ostanio nurt
                    RnB - fajnie się rozwija, ale kompletnie nie orientuję się już w nazwach
                    zespołów, tyle ich teraz jest. No i te sezonowe gwiazdki ;-))Ale Mary jest
                    wielka, ma niesamowity głos i osobowość, a co najważniejesze że jest szczera i
                    nie wsciska kitu. A Ty co najbardziej lubisz?

całuski

• Gość: ap77 Re: jestem wieczornie ;-))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.11.02, 21:12
                      krasnoludek1 napisała:

> Droga ap77 ;-)))
                      >
                      > Sciągam Mary J. Blige i Mobyego ;-))))Choć to jeszcze nie jest ta muzyka za
                      > którą dałabym się pokroić, ale bardzo mi się podoba. Ogólnie lubię ostanio
                      nurt
                      >
                      > RnB - fajnie się rozwija, ale kompletnie nie orientuję się już w nazwach
                      > zespołów, tyle ich teraz jest. No i te sezonowe gwiazdki ;-))Ale Mary jest
                      > wielka, ma niesamowity głos i osobowość, a co najważniejesze że jest szczera
                      i
                      > nie wsciska kitu. A Ty co najbardziej lubisz?
                      >
                      > całuski
                      >

Dziś ściągam Gotan Project i Norah Jones (jazz), ale Mobyego bardzo lubię, MJB
                      średnio (nie znam wiele),
                      buźka

Co do Michnika popieram, co do Osęki polemizowałabym:) (skończyłam
                      kulturoznawsto i pisałam pracę o kulturze współ., a z tego co wiem pan Osęka
                      serdecznie jej nie znosi, dlatego się zraziłam.
                      • Gość: Sidney Do Wag! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.02, 00:11
                        Gość portalu: ap77 napisał(a):

> krasnoludek1 napisała:
                        >
                        > > Droga ap77 ;-)))
                        > >
                        > > Sciągam Mary J. Blige i Mobyego ;-))))Choć to jeszcze nie jest ta muzyka z
                        > a
                        > > którą dałabym się pokroić, ale bardzo mi się podoba. Ogólnie lubię ostanio
                        >
                        > nurt
                        > >
                        > > RnB - fajnie się rozwija, ale kompletnie nie orientuję się już w nazwach
                        > > zespołów, tyle ich teraz jest. No i te sezonowe gwiazdki ;-))Ale Mary jest
                        >
                        > > wielka, ma niesamowity głos i osobowość, a co najważniejesze że jest szcze
                        > ra
                        > i
                        > > nie wsciska kitu. A Ty co najbardziej lubisz?
                        > >
                        > > całuski
                        > >
                        >
                        >
                        > Dziś ściągam Gotan Project i Norah Jones (jazz), ale Mobyego bardzo lubię,
                        MJB
                        > średnio (nie znam wiele),
                        > buźka
                        >
                        > Co do Michnika popieram, co do Osęki polemizowałabym:) (skończyłam
                        > kulturoznawsto i pisałam pracę o kulturze współ., a z tego co wiem pan Osęka
                        > serdecznie jej nie znosi, dlatego się zraziłam.

To moze i ja sie jeszcze dolacze jesli mozna :-)
                        Podobnie jak ktoras z Was przyszlam na swiat 9-go pazdziernika i jestem typowa
                        Waga :) Zatem pozdrowienia dla wszystkich Wag! :)
                        Sid

• Gość: elka to i bliźnięta się dołączą IP: *.sav.tkb.net.pl 18.11.02, 00:32
                          Ja z kolei jestem rocznik '79 i urodziłam się 31.05. Jestem typowym
                          bliźniakiem, a ponadto jestem tu na Forum dość często, tylko ostatnio bardziej
                          czytam niż piszę, ale JESTEM TUTAJ. A ponadto jestem spoza Warszawy i mam 1.66
                          cm wzrostu.

A tak w ogóle to wszystkie Was (Wagi i nie-Wagi) serdecznie pozdrawiam ;-)

elka
                          • krasnoludek1 Re: to i bliźnięta się dołączą 18.11.02, 00:55
                            Widać, że nie tylko podwójna natura jest dla nas wspólna ;-))

pozdrówki
                        • krasnoludek1 Re: Do Wag! 18.11.02, 00:50
                          Hip hip hurrrrra!!! My to dobry znak ;-))))

Wszystkiego dobrego Sidney!
                          • Gość: Sidney Re: Do Wag! IP: 212.14.38.* 18.11.02, 14:41
                            krasnoludek1 napisała:

> Hip hip hurrrrra!!! My to dobry znak ;-))))
                            >
                            > Wszystkiego dobrego Sidney!

:))) My to najlepszy znak, a nie tylko dobry :))
                            Bliznieta, ktore tu tez zabraly glos, takze mianuje DOBRYM znakiem :)))
                            A to dlatego, ze i Wagi i Bliznieta (i Wodniki jeszcze - sa tu jakies?) to
                            wszak znaki Powietrza, czyli laczy nas jeden zywiol!
                            A Ciebie Krasnoludku1 pozdrawiam najserdeczniej bosmy Blizniaczki
                            astrologiczne :)
                            Sid
                            • krasnoludek1 Re: Do Wag! 18.11.02, 16:48
                              Dzięki Sid, nawzajem! ;))
                          • Gość: Sidney Re: Do Wag! IP: 212.14.38.* 18.11.02, 14:44
                            krasnoludek1 napisała:

> Hip hip hurrrrra!!! My to dobry znak ;-))))
                            >
                            > Wszystkiego dobrego Sidney!

A nie, przepraszam, to mia77 jest moja blizniaczka astrologiczna (9-10) :) A
                            Ty jestes taka prawie blizniaczka :)) Niech zyja Wagi i inne znaki Powietrza,
                            pozdrowionka i uciekam juz, bo zaraz mnie przyssie do komputera :)
                            Sid
                      • krasnoludek1 Re: jestem wieczornie ;-))))))) 18.11.02, 00:45
                        Niestety ja mam podobne zdanie co Osęka - moim czasem jest średniowiecze i
                        renesans - żyję tymi epokami i fanatycznie się nimi interesuję ;-)))Dla mnie
                        sztuka współczesna jest kompletnie niezrozumiała.

Kończyłaś kulturoznawstwo? - no to faktycznie mamy ze sobą wiele wspólnego - ja
                        polonistykę ;-)) jesteśmy więc z tego samego budynku ;-)))))

Jeśli masz ochotę napisz na priva - nie będziemy może absorobować forum ;-))

Mój adres powyżej

pozdrawiam Cię bardzo serdecznie
                        • mia77 Re: jestem wieczornie ;-))))))) 18.11.02, 18:16
                          Noo, fajnie, ja coś pomiędzy - kończyłam psychologię, ale pisze o filmach,
                          czyli kulturze, do prasy. Ech, humanistą być... :-)
                          Gród Kraka pozdrawia Gród Syrenki! ;-)
                          • krasnoludek1 Mio! 18.11.02, 18:48
                            Kraków to moje miejsce na ziemi. Kocham to miasto i tylko gdyby narzeczony nie
                            stawiał zaciekłego oporu (praca, znajomi) już by mnie tu nie było i
                            mieszkałabym sobie w waszym cudownym mieście. Jestem w Krakowie średnio raz na
                            rok, w tym niestety nie dane mi było, ale w przyszłym to już na 100% Ale Ci
                            zazdroszczę!

pozdrowieńka

Jaki fajny ten internet, prawda?
                            • mia77 Re: Mio! 18.11.02, 20:03
                              Faaajny necik, kochany!!!
                              A ja będę jutro w Warszawie. I w ogóle nieraz bywam i regularnie się tam
                              gubię... :-(((
                              Jkaoś nie moge się z tym miastem dogadać. Nawet nie wiem, gdzietam iść na
                              kawę...
                              • Gość: krasnal niezalog. Re: Mio! IP: *.itpp.pl 18.11.02, 20:19
                                ;-)))))

Mio... kawa powiadasz - no to masz wybór!

Pycha kawę podają w Literackiej na Starym Mieście, równie dobrą można wypić w
                                Coffe Heaven na Nowym Świecie 46. Polecam również całkime nowa kawiarenkę
                                Kawkę ;-))-fajna nazwa, prawda? na Koszykowej 30.

pozdrawiam Cię cieplutko i życzę miłego jutrzejszego dnia!
                                buziaki
                                • mia77 Re: Mio! 18.11.02, 20:48
                                  Ale fajnie!!! Znajdę sobie na planie i na pewno skorzystam, bo bez
                                  popołudniowej kawy marnie funkcjonuję. Ale jak ja juz wypiję i to pyszną...
                                  no, no... Dzięki!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka