Dodaj do ulubionych

kiedy po GLYCO-A...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 21:45
smaruje tym twarz drugi dzien i mam pytanie kiedy zaczyna skóra się łuszczyc
złazic po ilu dniach,dodam ze stosuje 2razy dziennie bo nie mam wrazliwej
cery,chce pozbyc sie sladów po tradziku i kiedy widac efekty,po
miesiacu,wiecej???Bede wdzieczna za informacje.
Obserwuj wątek
    • maja.f Re: kiedy po GLYCO-A... 11.02.06, 08:08
      Pierwsze efekty szybciej niz po miesiacu. U mnie tak z 10 dni. Na plytkie blizny
      wystarczy, ze Ci sie skora raz porzadnie zluszczy. Glebsze sie splyca, ale
      pewnie w niewystarczajacym stopniu, wiec bedziesz musia zluszczyc sobie skore
      jeszcze pare razy, co w sumie potrwa kilka ladnych tygodni, czyli dluzej niz
      miesiac. Jesli ktos ma spore nierownosci, to warto "gorki" wokol "dolkow"
      uciskac kilka razy dziennie, zeby skora sie sybciej wyrownywala.

A przy okazji: Jesli uzywasz kremu od poczatku tak czesto, to licz sie z tym, za
      za pare dni bedziesz kiepskowyglodac (zaczerwienienie, luszczeaca sie skora, jak
      to po peelingu chemicznym) i bedziesz musiala ze 2-3 dni zostac w domu. Dla
      Twojej skory do bardzo dobrze, ale jesli musisz chodzic do szkoly czy pracy, to
      moze sie to okazac klopotliwe.
      • Gość: dunia23 Re: kiedy po GLYCO-A... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 09:45
        No własnie postanowiłam stosowac to 2razy dziennie bo moge sobie pozwolic na
        niewychodzenie z domu dłużej jak miesiac.Dzis 3 dzien swedzi i wogóle nie miłe
        uczucie złażąca skóra na brodzie zamieniła sie w bolesno swedzące strupki nie
        wiem czy przetrzymam tak 2razy na dzien ale postawiłam kosztem że szybciej
        pozbęde sie sladów i lekkich blizn.Dzieki i pozdrawiam.
      • Gość: dunia23 Re: kiedy po GLYCO-A... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 17:00
        Czy powinno używac sie jeszcze czegos podczas stosowania GLYCO-A i jak z nia
        postępowac po skonczeniu stosowania tego preparatu bo widze ze bedzie bardzo
        wysuszona ale tak zeby znów nie nazbierac zaskórników i zatkanych porów po
        jakims kremie.Co będzie najlepsze,znawczynie orientujące sie w stosowaniu tego
        bardzo proszę o rady!Z góry wielkie dzięki.
    • Gość: Natalia ja też stosuje Glyco-A IP: *.246.jawnet.pl 11.02.06, 17:17
      Ja też od jakiś 3 tygodni stosuję Glyco-A. Smarowałam tylko raz dziennie na
      noc. Musiałam odstawić na parę nocy, żeby mocno nawilżyć skórę. Potem znowu
      wróciłam, a teraz znów odstwiłam, ponieważ Glyco-A powyciągał mi ogromne
      pryszcze na prawym policzku. Muszę je wyleczyć, żeby znów wrócić do kwasów.
      Moja skóra dziwnie reaguje na ten specyfik, tworząc taką pomarszczoną skorupę
      na twarzy. Sama nie wiem co mam dalej z nią robić. Któraś mi pomoże?
      • Gość: dunia23 do natalii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 17:32
        ale tak własnie ma sie dziac tak skóra reaguje na kwasy ma sie mocno złuszczac
        • Gość: Natalia Re: do natalii IP: *.246.jawnet.pl 11.02.06, 18:37
          Dzięki za odpowiedź Duniu.
          Ja wiem, że ma się złuszczać, tylko o to właśnie chodzi,że mi się nie złuszcza,
          tylko zrobiła się pomarszczona skorupa na buzi. Okropnie to wygląda po
          nałożeniu podkładu. Wydaje mi się, że wszyscy mi się przyglądają na ulicy.
    • madziorka221 Re: kiedy po GLYCO-A... 11.02.06, 23:05
      no właśnie na co to włąsciwie jest na blizny czyli małe dołeczki czy na czerone
      plamki..... acha a pomaga przy usuwaniu syfków, jak sie gdzieniegdzie
      trafiaja???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka