Gość: kaja IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.06, 16:50 co to za biustonosze to tylko na allegro mozna kupic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaja Re: un bra? IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.06, 16:59 chodzi mi o te silikonowe. to jakis kit? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: un bra? IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.06, 22:29 ej no powiedzcie cos :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: un bra? IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.06, 22:40 www.femme.pl/product_info.php/products_id/1105 jakby ktoras z was była zainteresowana :) jaki hardcore`owy przepis zdejmowania , zakladania :) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: un bra? 12.02.06, 22:44 jak dla mnie - to jakas bzdura! za nic nie ufalabym temu stanikowi! ciagle sprawdzalabym, czy mi nie spada. kolejny "bajer" dla naiwnych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: un bra? IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.06, 22:48 kurcze no, zrozpaczony brzytwy sie chwyta :) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: un bra? 12.02.06, 22:50 a czemu jestes zrozpaczona? po co ci takie stanik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: un bra? IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.06, 22:59 bo ostatnio przymierzylam ze 40 staniczkow i mam problem z dobraniem, i tak pomyslalm ze jak ten sie formuje do piersi to w sam raz bedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: un bra? 12.02.06, 23:05 Wątpie, ze dopasuje.. 40 staników i nic nie wybralas? hmmmmmmmm.... a jakiej firmy staniki mierzylas? a moze jestes zbyt wybredna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: un bra? IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.06, 09:01 wybredna nei jestem, tylko wiesz 75 mierzysz za male pod biustem, 80 jest ok ale juz miseczka odstaje. bylam w gal centrum i tam jest kilka firm triumph, mexx, unno, dim,i jakies mniej znane,pozniej poszlam do szame na chmielna, i tez triumph, do intimissimi ale same smieci mieli; no i niestety tam nic nie znalazlam. miesiac temu bylo to samo tylko w innych sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessie Re: un bra? IP: *.acn.waw.pl 13.02.06, 15:34 Ale jednak te laski na zdjęciach mają dość obwisły biust pod tymi miseczkami... widać to nie podnosi wcale, tylko właśnie obciąża i ciągnie w dół... Takich to ja nie chcę ;) Kaja, spróbuj zmierzyć biustonosze firmy Luwa. Mam znajomą, która tak jak ty mierzy 50 różnych staników i nic, a z firmy Luwa zawsze coś jej się udaje dopasować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnnn Re: un bra? IP: *.multicon.pl 15.02.06, 14:41 nie polecam, un bra jest na jednorazowe okazje, piersi sie pod nim poca, jest dosc ciezki i jesli nie masz super jedrnych piersi to moga obwisac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: un bra? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 15:01 Popatrz na biustonosze firmy samanta (www.sklep.samanta.pl) lub elle ewa bien. Ja noszę tylko samantę, bo miseczki są idealnie dopasowane. Odpowiedz Link Zgłoś