Gość: pastelka IP: *.acn.pl 19.11.02, 12:54 Gdzie mogę dostać ten podkład w Warszawie i co sądzicie o nim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweater Re: unifiance la roche posay 19.11.02, 13:14 Podkład dostaniesz np. w kliffie w aptece na parterze, cena 66,9 zł Ja ostatnio nabyłam kolor 11 - i jestem bardzo zadowolona - rewelacyjnie kryje, nie wysusza, nie włazi w pory, i co najważniejsze nie widać go na twarzy. Ja po raz pierwszy miałam tak gładką buzię. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palomino Re: unifiance la roche posay IP: *.acn.pl 19.11.02, 18:37 Podkład b. dobry tylko odcień trzeba dobrać (można poprosić o próbki) W Warszawie dostaniesz je w następujących aptekach: - Apteka w Hicie na Kabatach - apteka na Targowej - przy skręcie na Kijowską - apteka przy Polach Mokotowskich - apteka na Francuskiej (w pierwszej jak się jedzie od Ronda Waszyngtona) - Marszałkowska 2 - Pulawska 10 (wejście od Rakowieckiej) - "Apteki Miejskie" w centrach: Klif, Sadyba Best Mall - apteka "Pod Aniołem" przy kinie Femina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: unifiance la roche posay IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.02, 18:41 baaaaardzo sie starałam nakładać cienką warstwą, ale i tak maska była :( na szczęście była to próbka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: unifiance la roche posay IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.02, 18:43 Galeria Mokotów Wola Park Carrefour Wileńska "Apteka 21" na pl. Bankowym Odpowiedz Link Zgłoś