Gość: oliwka IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 14.02.06, 14:10 Poleccie coś dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l81 Re: Tania,dobra baza pod cień... 14.02.06, 14:13 Podkład pod cienie - Art Deco.Super.Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Tania,dobra baza pod cień... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 17:34 Art Deco to jakieś 35-40 zł, więc tanie to nie jest, ale bazy pod cienie po niższej cenie raczej nie dostaniesz. Nie wiem ile kosztuje Lumene. Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: Tania,dobra baza pod cień... 14.02.06, 21:22 Lumene jest w tym samym przedziale cenowym co ArtDeco. Obie są dobre i wydajne, różnią się tylko opakowaniem: Lumene w tubce, ArtDEco w słoiczku. Niedawno pojawiła się nowa baza z IsaDory, w opakowniu jak błyszczyk, czy ktoś już ją przetestował? www.estyl.pl/sklep/catalog/IsaDora_Baza_pod_cienie_do_powiek_p_16240.html Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Tania,dobra baza pod cień... 14.02.06, 21:29 Dzis baze lumene kupiłam w drogerii Natura za 13zł;] I 3 podkłady w sprayu lumene które uwielbiam, każdy za 11,99;D Odpowiedz Link Zgłoś
p.galli Re: Tania,dobra baza pod cień... 14.02.06, 21:31 :o mam pytanie - czy taka paza pod cienie sparwdza sie tez przy stosowaniu kredek do oczu? one sa lekko tlustawe o po jakims czasie "zbieraja sie: w zalamaniach powieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy kot Re: Tania,dobra baza pod cień... IP: *.media4.pl 14.02.06, 22:01 Godna polecenia ta baza? Kaski w tym momencie co prawda echo :/, ale przydaloby się cos takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
iselle Re: Tania,dobra baza pod cień... 14.02.06, 23:56 Cień do powiek w sztyfcie Avon Perfect Wear :D Odpowiedz Link Zgłoś
elfia4 Re: Tania,dobra baza pod cień... 15.02.06, 00:07 Albo poprostu cień do powiek w kolorze naturalnego beżu, który stopi się ze skórą, wyrówna koloryt i zmatowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Tania,dobra baza pod cień... IP: *.acn.waw.pl 15.02.06, 00:44 Jestes pewna ze to oryginal?!!! Normalnie cena to ok. 30 zl Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Tania,dobra baza pod cień... 15.02.06, 07:08 Tak;] Raz ze kupiłam w Naturze, dwa-kosmetyków Lumene używam od lat, trzy-od kilku miesięcy sledzę wyprzedaz niekórych jej produktów (zmiana szaty i kolorystyki) ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ania_kk Re: Tania,dobra baza pod cień... 15.02.06, 20:12 Ja proponuje tanie ale profesjonalne rozwiązanie. Jestem kosmetyczką i robe makijaże okolicznościowe i wiecie czego używam jako bazy pod cień?? Cienia z Avonu "beige frost" z Color Trendu. Wszystkie te cienie CT są rewelacyjne, a beige idealnie wygładza i komponuje się z powieką. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ania_kk Re: Tania,dobra baza pod cień 15.02.06, 20:13 Ja proponuje tanie ale profesjonalne rozwiązanie. Jestem kosmetyczką i robe makijaże okolicznościowe i wiecie czego używam jako bazy pod cień?? Cienia z Avonu "beige frost" z Color Trendu. Wszystkie te cienie CT są rewelacyjne, a beige idealnie wygładza i komponuje się z powieką. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bridittien Re: Tania,dobra baza pod cień IP: *.jgora.dialog.net.pl 16.02.06, 22:37 Bzdura konkursowa. Te cienie są twarde jak kamień, osypują się po 10 minutach i ich używanie niewiele ma bynajmniej wspólnego z profesjonalizmem. "Profesjonalistka" a takie badziewie proponuje. Wstyd, nieco samokrytyki by się przydało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania_kk nie wszystko co tanie, to badziew!!! do Briditten IP: *.orange.pl 20.02.06, 22:15 Chyba nie masz pojęcia co piszesz droga Bridittien!! Fakt, wiekszość cieni z Avonu jest badziewne, ale akurat te z color trend są cudowne! doskonale się nimi maluje i nie ścierają się z oka!! te twarde i sypiące się to te z "avon color", te co są podwójne i potrójne. Dla mnie jeśli mam dobry cień bazowy, czyli w tym przypadku beige frost nie potrzeba nic więcej wymyślać, jeszcze jak jest dobry podkład i dobry puder na oku, to makijaż przetrwa bardzo szaloną imprezke. Samokrytyki mi nie potrzeba, bo jeszcze nie miałam klientki, która by nie była zadowolona z trwałości wykonanego przeze mnie makijażu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Tania,dobra baza pod cień 16.02.06, 22:56 Heh, profesjonalistka;DDD Profesjonalistka wiedziałaby ze "baza" to nie "beżowy cień" ;D Taka z Ciebie profesjonalista jak z koziej d***y trąba jak mawiała moja babcia;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania_kk Droga Mariolko99 IP: *.orange.pl 20.02.06, 22:25 jeśli nauczysz się czytać to przeczytasz w mojej wcześniejszej wypowiedzi, ża "jako bazy pod cień używam beige frost" a nie że używam bazy pod cień beige frost!!! Nie ujmuj mojemu profesjonalizmowi, bo gdybyś zrobiła w swoim życiu tyle makijaży ile ja robie w ciągu tygodnia to pewnie sama zorientowała byś się że można znaleść tanie, ale niezawodne sposoby. Dla mnie kupno typowej bazy pod cień to niepotrzebny wydatek, a efekty przy prawidłowym zastosowaniu niemal identyczne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: Droga Mariolko99 21.02.06, 13:21 no normalnie aż mnie zaciekawił ten sposób:) a ile ten cień kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania_kk Re: Droga Mariolko99 IP: *.orange.pl 21.02.06, 18:59 W promocji jest ok 13,90. I wystarcza na długo:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Tania,dobra baza pod cień... 16.02.06, 19:49 justa_79 napisała: > a skąd jesteś? Zielona Góra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila mariolka99 .... IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 12:59 czy Lumene w Naturze jest teraz w jakiejś promocji, chodzi mi o puder? Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: mariolka99 .... 16.02.06, 19:01 Byłam dziś w warszawskiej Naturze w pasażu Metra Centrum i nie ma żadnej promocji Lumene :-( baza w cenie 37 chyba, pudry też powyżej 30zł. Szkoda... Jedyna promocja którą zauważyłam to -15% w GC na niektóre kosmetyki Bourjois: na pewno róż, błyszczyk, cienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuniab Re: mariolka99 .... IP: *.interecho.com / *.interecho.com 16.02.06, 19:38 Ja używam Art Deco i uważam, że jest rewelacyjny. Nadaje się pod cienie i nawet tylko do kredki. Gdy używam tylko kredki to ona się trzyma i nie rozmazuje, a powieki się "nie pocą". Jednym słowem super Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: mariolka99 .... 16.02.06, 19:52 W każdej Naturze w okolicy od lata jest wyprzedaz Lumene, inna kwestia ze w już prawie wykupiona (w większości chyba przeze mnie;))) uwielbiam lumene) Były przecienione błyszczyki, cienie, niektóre podkłady-lumene wprowadziło nową kolorystyke, nowe opakowania i stąd wyprzedaż. Naprawdę mam tego mnóstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betka Re: mariolka99 .... IP: 213.199.213.* 16.02.06, 20:46 Ha! bo w Zielonej Górze ta Natura ma świetne wyprzedaże - wiem, bo jakiś czas tam mieszkalam i bywało, że można tam było za 10 zl dostać puder kosztujący normalnie 60 zl. Wiec to,że kosmetyki Lumene Mariolka dostala tam tak tanio jest całkiem możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: mariolka99 .... 16.02.06, 21:00 Akurat zakupy poczyniłam w okolicznym Swiebodzinie i Wolsztynie, ale to że tak powiem jedna wieś;P Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: Tania,dobra baza pod cień... 17.02.06, 23:34 tak mi przyszło do głowy, że w zasadzie nieźle też sprawdza się na powiekach baza pod podkład, np. Inglot kosztuje 22 zł, a ma 15ml, więc wychodzi nie tak drogo. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: Tania,dobra baza pod cień... 21.02.06, 13:23 a, i kolejny, tańsze wyjście- może stosuj cienie na mokro? niektóre się da, kolor będzie bardziej intensywny, więc na dzień nie wybieraj zbyt ciemnych, ale efekt jest dużo trwalszy, niż po użyciu na sucho. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś