Dodaj do ulubionych

podklad mega matujacy potrzebny od zaraz

IP: *.ras.sth.bostream.se 14.02.06, 18:22
j/w
wyjezdzam do ciepelka i potrzebny mi taki podklad.
w dzien wiadomo opalanie,lezenie na plazy ,wiec podklad niepotrzebny.ale na
wieczory jak najbardziej ,bo mam cere z przebarwieniami,ktorymi nie chce
straszyc.
cere mam tlusta,a nawet bardzo tlusta.
kupilam na wyjazd podklad matujacy z elisabeth arden,ale mi kompletnie nie
podpasowal.bardzo prosze o jakies sprawdzone marki.
Obserwuj wątek
    • gooska Re: podklad mega matujacy potrzebny od zaraz 14.02.06, 18:39
      Revlon Shine Control - dostaniesz probke w Douglasie.
      mam cere bardzo tlusta i to jedyny podklad ktory matuje mnie na kilka godzin.
      Kryje moje rozszerzone naczynka i ladnie sie naklada. Nie widac, ze masz cos na
      twarzy. Osobiscie polecam. Ale najlepiej sprawdz probke, Revlon ma duzo
      podkladow dobrze matujacych.
      • komyszka Re: podklad mega matujacy potrzebny od zaraz 14.02.06, 18:59
        Manhattan w czarnej tubce. dla mnie rewelacja, utrzymuje sie 10-12 godzin,
        pieknie pokrywa niedoskonałosci cery. takiego fluidy szukałąm dla siebie chyba z
        3-4 lata.
        • komyszka Re: podklad mega matujacy potrzebny od zaraz 14.02.06, 19:00
          aha- w nazwie ma "matujący"
          • Gość: 123 Re: podklad mega matujacy potrzebny od zaraz IP: *.net133.okay.pl 14.02.06, 19:06
            Popieram koleżankę tylko Revlon shine control. Leciutki a mocno matujący.
            Praktycznie niewidoczny na twarzy. Polecam kolor 04.
            Pozdrawiam
            • gooska Re: podklad mega matujacy potrzebny od zaraz 14.02.06, 19:11
              tez mam kolor 04.
    • llilly Re: podklad mega matujacy potrzebny od zaraz 14.02.06, 19:16
      Ja polecam Maquimat Lancome.Pozdrawiam.
    • Gość: bobrong Re: podklad mega matujacy potrzebny od zaraz IP: *.chello.pl 14.02.06, 20:40
      Muss Matte Maybelline - dobrze matuje!
      • Gość: ewcia29 Re: podklad mega matujacy potrzebny od zaraz IP: *.ras.sth.bostream.se 14.02.06, 20:55
        w takim razie sprobuje ten revlon-shine control.mialam z revlona color
        stay,ktorego nie nauczylam sie nakladac,bez robienia plam i smog.wiec przeszlam
        na color stay naturel,ale to juz nie bylo zbyt dobre krycie i nie matowal ,jak
        ten pierwszy.
        • mirandel1 Re: podklad mega matujacy potrzebny od zaraz 14.02.06, 20:57
          A ile ten Revlonek kosztuje?
          • Gość: ewcia29 Re: podklad mega matujacy potrzebny od zaraz IP: *.ras.sth.bostream.se 15.02.06, 19:12
            pewnie cos kolo 70 zl
            • Gość: nadine Re: podklad mega matujacy potrzebny od zaraz IP: *.crowley.pl 15.02.06, 19:28
              nie wiedziałam, żę SHINE CONTROOL jest w Polsce!ja kupowałam na Allegro, chyba
              za jakieś 30 zł., kolor dopasowałam sobie z Colorstay (02 Buff), jest jasny,
              ale ja bledziuch jestem.faktycznie jest prawie niewidoczny na twarzy, wtapia
              się super, to 1 podkład który nakładałam bez użycia gąbeczki, bo tak łatwo się
              rozprowadzał.Matuje dobrze, ale moja cera się chyba przyzwyczaiła, bo już nie
              działa tak jak na początku:-(.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka