Dodaj do ulubionych

peeling do cery tłustej / trądzikowej

15.02.06, 10:32
Najlepiej antybakteryjny. Bez drobinek, ponieważ zbyt często zaskakuja mnie
niespodzianki, a ich chyba lepiej w ten sposób nie podrażniać... Szukałam na
wizażu, ale wszystkie enzymatyczne (to chyba bez drobinek, nie?) są stworzone
do cery suchej :(
Obserwuj wątek
    • kamila.wil Re: peeling do cery tłustej / trądzikowej 15.02.06, 12:31
      przyłączam się do prośby :)
      • Gość: k Re: peeling do cery tłustej / trądzikowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 12:37
        używam z drobinkami do cery tłustej i trądzikowej to taki peeling z maseczką od
        razu, innych nie spotkałam i też czekam może ktoś coś poleci
    • Gość: Pomidorekk Re: peeling do cery tłustej / trądzikowej IP: *.acn.waw.pl 15.02.06, 13:15
      ja stosuję dermikę. Peeling enzymatyczny.
      Nie mam porównania z innymi enzymatycznymi, ale jest w miarę ok. Do tego po
      peeling maseczka Dermiki -o zapachu grejfruta- ślicznie pachnie. Skóra po tej
      serii jest wygładzona i się nie świeci. Wszystko zajmuje jakieś 15 minut.
      no ale nie mam porównania jak mówiłam. I kiedys uzywałam peelingów ziarnistych
      i wtedy było widac efekt, a te enzymatyczne to takie chyba cieniutkie są raczej.
      no ale do cery trądzikowej nie ma innego wyjścia
      • Gość: cxc mój ulubiony peeling IP: 87.207.54.* 15.02.06, 13:25
        esentia.pl/offer/23607.html
        • Gość: anka Re: mój ulubiony peeling IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 15:08
          Kosmetyki st Ives sa bardzo fajne (i peeling też) ale ostatnio używam peelingu
          z Avonu z serii Clear Skin. Ma bardzo drobniutkie granulki i nie podraznia buzi
          i daje uczucie chłodu.
    • cafe_justysia Re: peeling do cery tłustej / trądzikowej 15.02.06, 13:32
      ja mam tłustą i używam ostatnio Ziaji enzymatycznego,dla wrażliwej cery,jest w
      porządku,mam tez dobry Lirene drobnoziarnisty i nie robi mi wykwitów na całej
      buzi,mimo iż mam tendencję do roznoszenia krostek po buzi :))
      • Gość: just Re: peeling do cery tłustej / trądzikowej IP: *.system.szczecin.pl 15.02.06, 15:05
        ja wlasnie mam ten pilling morelowy, jest dobry ale bardzo mocny. enzymatycznego
        uzwyalam erisa tego under twenty i nie byl zly, ale wiadomo wiecej zdziala z
        drobinkami. na codzien uzywam zelu do mycia twarzy bielandy ogorek i limonka i
        buzia po nim jest gladka i nie swicie sie az tak szybko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka