Gość: warkocz_renaty IP: *.crowley.pl 15.02.06, 14:09 jak szybko i skutecznie pozbyć się zimna z ust- bardzo duże i bardzo boli, bardzo proszę o wszystkie farmakologiczne i domowe sposoby. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karina Re: jak szybko i skutecznie pozbyć się zimna z us IP: *.gl.digi.pl 15.02.06, 16:45 vena-vita.pl/product_info.php?products_id=1102 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jak szybko i skutecznie pozbyć się zimna z us IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 17:10 Polecam maść cynkową - wg mnie działa najlepiej i najszybciej. Do kupienia w aptece, cena ok.2 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy kot Re: jak szybko i skutecznie pozbyć się zimna z us IP: *.media4.pl 15.02.06, 17:11 hascovir, 7 zł około. Działa i to jak - może troszkę podraznic, ale ropa i opuchlizna schodzą dużo szybciej niż po czymkolwiek innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy kot Re: jak szybko i skutecznie pozbyć się zimna z us IP: *.media4.pl 15.02.06, 17:12 acha i maśc cynkową można też do tego ;) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_fiutek [...] 15.02.06, 19:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.jun Re: jak szybko i skutecznie pozbyć się zimna z us 15.02.06, 20:20 fiutek, ty to masz spermosa zamiast mózgu.... zimna:D:D śmiesznie wy to nawzyacie (może to jakaś gwara??, skad jesteście?) u mnie to się nazywa poprostu opryszczka, nie ma innej opcji;p Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: jak szybko i skutecznie pozbyć się zimna z us 15.02.06, 22:15 z warszawy, dla mnie to również 'opryszczka' ale wiem, że jest potocznie nazywana 'zimnem' również tu. pieskuba Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: jak szybko i skutecznie pozbyć się zimna z us 15.02.06, 20:20 zovirax. li i jedynie. a na stałe można się próbować wyleczyć czymś, na co właśnie mam receptę, której za nic nie potrafię odczytać - coś jakby 'heviran' czy cóś takiego... pieskuba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy kot Re: jak szybko i skutecznie pozbyć się zimna z us IP: *.media4.pl 15.02.06, 20:25 hascovir to chyba to samo co zovirax, ale 4 razy tańsze i nieco skuteczniejsze. Było jescze też coś polskiego na "w", ale nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
margolcia05 Re: jak szybko i skutecznie pozbyć się zimna z us 15.02.06, 21:44 Heviran- tabletki na receptę.Warto je mieć w domu.Kiedy czuj, że coś zaczyna się dziać , połykam dwie tabletki.I po kłopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
lady.k Re: jak szybko i skutecznie pozbyć się zimna z us 15.02.06, 22:15 hascovir, vratizolin - a przede wszystkim nie dotykaj i nie oblizuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warkocz_renaty Re: jak szybko i skutecznie pozbyć się zimna z us IP: *.crowley.pl 16.02.06, 14:09 za póżno...drażni mnie i cały czas podskubuje Odpowiedz Link Zgłoś
eduro Re: jak szybko i skutecznie pozbyć się zimna z us 15.02.06, 22:40 Sonol - tani (ok. 2 zł), mały i praktyczny bo w kuleczce (nie trzeba za kazdym razem myc rak, idealne w pracy). werner.pl/elanda2.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia domowy sposób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 08:21 to ja wam podrzuce domowy sposób. pół tabletki polopiryny s położyć na małą łyżeczkę i nakropilić na to 1-2 kropelki wody, tak żeby zrobiła się taka pianka. tą piankę nakładamy na opryszczkę. genialnie ją wysusza. nie trzeba za każdym razem brać nowej połówki - wystarczy to co zostało z poprzedniego użycia "odświerzyć odrobiną wody. trzeba to nakładać przynajmniej 2 razy dziennie i najlepiej wtedy kiedy nie wychodzimy z domu, bo na usta tworzy się biała skorupka z tej polopiryny. ja tego używam jak tylko się pojawia - i następnego dnia nie ma prawie po niej śladu. sporadycznie konieczna kuracja 2 dniowa ale to jest rewelacja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: domowy sposób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 09:45 hej ja właśnie kończę walkę z drugą opryszczką w ciągu tygodnia jedna się prawie doleczyła to pojawiła się druga mam nadzieję że na tych dwóch się skończy,kiedyś byłam u laryngologa i podczas oglądania gardła pani dr spytała czy często mam opryszczkę i spytałam czy zna coś skutecznego zapisała mi elocom żel- to na receptę dość duża tubka w porównaniu z zoviraxem nawet to skuteczne ale i tak 2 dni wygląda się fatalnie szczególnie że nie poczułam nic jak spałam a rano taki pęcherzyk ze hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: domowy sposób IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 16.02.06, 10:40 Dałaczam sie do tej opinii , wczoraj wyprobowałam ten sposob , rewelacja, dzis nie ma prawwie sladu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nisia Re: jak szybko i skutecznie pozbyć się zimna z us IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 14:17 jak czuje swedzenie to od razu smaruje-Trobiotic(saszetka ok. 1 zł starcza na dość długo) i przechodzi, a później staram się pobrać ze 2-3 dni 2 razy dziennie 2 tabl rutinoscorbin by wypędzić "zimno" :). Odpowiedz Link Zgłoś