84magda 17.02.06, 16:26 mam strasznie suche dłonie i słabe paznokcie. jaki krem do rąk polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleksandrawu Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy 17.02.06, 16:35 nie wiem jak na działa na paznokcie, ale świetnie na skórę-Ziaja Aretina Q.Wygładza i nawilża.Miałam ostatnio Neutrogenę i się chowa.Ziaja przede wszystkim o wiele szybciej się wchłania.Jedyny krem który lubiłam równie mocno to był Clarins Age control.Ale cena... nawet nie ma co porównywać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
marutka2 Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy 17.02.06, 16:38 Garnier ten czerwony do rąk suchych i zniszczonych. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy 17.02.06, 16:44 Popieram!! "Czerwony" Garnier jest po prostu super (zwlaszcza kiedy uzywa sie go jako maseczke). Dobry jest tez oliwkowy krem Delii do rak i paznokci - kosztuje tylko 3,30zl! Do autorki: jesli masz problemy z sucha skora to wyprobuj masc z witamina A (kosztuje 2zl w aptece). Nakladaj ja przede wszsytkim na noc - rano bedziesz miala dlonie jak niemowlaczek:) Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy 17.02.06, 16:56 Ziaja kozie mleko jest niezły.Daje miły efekt pprzypudrowanych rąk ale to raczej do używania w ciągu dnia.Na noc dobra neutrogena, maśc z wit A albo zwykła wazelina i rękawiczki Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy 17.02.06, 17:02 Po co wydawac kase na mego-drogie kremy skoro wystarczy zwykla masc z wit. A z apteki. Nakladasz grubsza warstwe, potem zakladasz rekawiczki (na noc) i to jest najlepsze "lekarstwo" za zniszczone i suche dlonie! Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy 17.02.06, 17:14 Tak zgadzam sie:)maścią z wit a smarowałam nawet twarz w te mrozy ale nie jest ona dobra w ciągu dnia po każdym myciu rąk.No chyba, że ktos nic nie robi to wtedy ok Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy 18.02.06, 14:45 ta masc zlikwidowala moja suchą skore na twarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarrna_oliwka Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy 26.10.17, 20:34 potwierdzam- masc z wit. A uratowala mi dlonie. w dziecinstwie zaczela mi pekac bardzo skora w zimie. nikt nie wiedzial co mi jest, rece byly tak spierzchniete, ze az krwawily lekko, porobily sie ranki. lekarz obstawial uczulenie na krede. bylo to bardzo uciazliwe i bolesne. mama dala mi ta masc i jak reka odjal. naprawila mi dlonie- byly po prostu skrajnie zniszczone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessie Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy IP: *.acn.waw.pl 17.02.06, 17:28 Jakikolwiek krem na noc, grubą warstwą i rękawiczki bawełniane na łapki :) Na dzień - Ziaja Aretina Q jest świetna, Ziaja Kozie mleko też dobra, choć wolniej się wchłania. Nienajgorsze, choć powoli się wchłaniają, są kremy do rąk Kolastyny (szczególnie ten "Na zimę"). Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy 18.02.06, 13:36 krem z minerałami z Morza Martwego Planet SPA Avon - świetnie nawilża, dobrze się wchłania, nie zostawia tłustej czy lepkiej warstwy. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_kk Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy 19.02.06, 18:32 Ja też miałam zawsze ogromne problemy z dłońmi, dobiero kiedy moja mama zamówiła sobie Złoty Krem do rąk z Avonu i coś mnie natchneło by wypróbować to moje rączki się wyleczyły :) Nie sugeruj się napisem od "40 roku życia" bo można go użyć jako kuracji i taka kuracja już daje rewelacyjne efekty!!! Cena dość wysoka, ale warto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozkojarzona Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 13:47 Kamill :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de-brie Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy IP: *.chello.pl 18.02.06, 14:42 Avon Spa z minerałami z Morza Martwego, Sally Hansen do rąk i paznokci z witaminami A,C,E - szczególnie w nagłych wypadkach, wygładza skórki momentalnie. W przypadkach beznadziejnych The Body Shop z wyciągiem z marihuany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumba Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy IP: *.wa-wa.inpoland.pl 18.02.06, 18:22 Kamill Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaz75 Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 18:25 Polecam Ziaję Aretina Q, Avon - krem z silikonem i gliceryną, Dove-krem przeciw starzeniu się skóry rąk, dobry jest też z Glicei cytrynowy glicerynowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 19:29 neutrogena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomidorekk Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy IP: *.aster.pl 18.02.06, 19:44 przedtem uzywałam Koziego mleka, ale od niedawna zakochana jestem w AA z malinami - cudo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: busia Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 20:55 Napisze tak: Kremy do rąk Ziaji- beznadzieja! Owszem, szybko sie wchlaniaja, ale po 30 minutach rece znów sa suche Garnier czerwony- bardzo dobry, ale na noc, bo pozostawia tlusta warstwe Neutogena niebieska- bardzo dobra, powoli sie wchlania, tez lepsza na noc Neutrogena szybkowchlaniajaca sie- dobry, dlonie sa dlugo nawilzone, co prawda nie wchlania sie tak bardzo szybko, ale po 10 min jest ok Iwostin- super krem dove przeciw starzeniu rak- dobry, szybko sie wchlania i ladnie pachnie. To tyle z moich doswiadczen z kremami do rak Mozesz isc do kosmetyczki na zabieg parafinowy, super sprawa! Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cristal Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 00:00 Ale AA z malinami strasznie intensywnie pachnie. za bardzo, moim zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpagej Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.06, 21:28 Jak dla mnie Peggy Sage, regerenyjacy dłonie, ale sa tez inne. Odpowiedz Link Zgłoś
elwee Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy 18.02.06, 21:52 Ziaja ma taki krem w pudełku pomarańczowym przypominający krem do twarzy.. Polecam, bo jest jedyny w swoim rodzaju. Iwostin - cudo.. No i Glicea aloesowa badź cytrynowa są też niezłe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaszka Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy IP: *.icpnet.pl 18.02.06, 22:20 Neutrogena :) Odpowiedz Link Zgłoś
bajsarka Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy 18.02.06, 22:44 Neutrogena, Avene Cold Cream Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jumbala Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 10:32 eva natura zlnem- switny szczegolnie gdy to detergenty wysuszaja wam skore... avon- ladnie sie wchlania ale efektow zadnych, podobnie neutrogena... w mojej rodzinie wszyscy zachwycaja sie ziaja jednak ja wole len.... Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy 19.02.06, 10:57 Neutrogena formuła norweska Avon z silikonem i gliceryną, Avon regenerujący do rąk i paznokci Ziaja Kozie Mleko-ale wyłącznie za zapach, bo efekt jest krótkotrwały maść z wit.A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy IP: *.tvgawex.pl 19.02.06, 12:26 zdecydowanie avon z silikonem! nawet dla facetow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy IP: *.elarnet.pl / *.elartnet.pl 19.02.06, 13:08 Ziaja Kozie Mleko Avon Hand Care krem do rąk i panokci, teraz biała tubka-kiedys biało różowe opakowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mu Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 19.02.06, 13:14 A ja byłąm bardzo zadowolona z działania hypoalergicznego aptecznego kremu do rąk i paznokci Tilia , jest lekki bardzo fajnie sie wchłania ,nawilża jest mega tani 5 zł tuba , dostepny wyłacznie w aptekach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mu Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 19.02.06, 13:18 Aha dowiedziałam sie ze Tilia to apteczna linia firmy Eris ( zdziwiona byłam bardzo bo na opakowaniu kremu info ze owa Tilia ma cos wspolnego z Eris nie uswiadczysz) ,ponoc jest cała seria tych kosmetyków w bardzo przystępnych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamant Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 13:57 Różany krem do rąk z Rossmanna. Odpowiedz Link Zgłoś
martyna1985 Garnier-czerwony 19.02.06, 13:58 jest super, szybko sie wchlania i rece sa po nim delikatne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glicea Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy IP: *.media4.pl 19.02.06, 18:42 Mam cytrynowy, zawsze do niego wracam po różnych eksperymentach. I tylko 3 złote;) Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy 19.02.06, 21:38 Neutrogena, Iwostin pielęgnujący, Avene Cold Cream. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 84magda Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 12:01 ile kobiet tyle kremow do rąk ;) i co tu wybrać? :)jednak bez eksperymentu się nie obejdzie :)ale wiem przynajmniej z czym eksperymentować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nioma Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy IP: 62.233.201.* 20.02.06, 12:22 ziaja aretina Tilia studio to tzw linia taniego produktu produkowana przez eris na etykiecie jest napis LKDIE (skrot od laboratorium...) i adres Erisa w Piasecznie Nie naglasniaja tego bo Tilia to taka uboga krewna skierowana do bardzo niezamoznej czesci spoleczenstwa Przynajmniej takie bylo zalozenie przy wprowadzaniu produktu na rynek, wiem, bo pracowalam przy tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mu Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 20.02.06, 13:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mu Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 20.02.06, 13:20 Hymmm tak ta Tilia to napewno tania linia bo ceny rzeczywiscie niskie ( mysle ze porównywalne do Ziaja) natomiast mnie skusiła estetyka opakowania bo jak na tak tani kosmetyk jest całkiem ok, miła dla oka kolorysrtyka tubki ,opis ze produkt dostepny tylko w aptekach to wszystko zachęciło mnie do zzakupu , zupełnie nie podejrzewalam ze to eris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nioma Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy IP: 62.233.201.* 20.02.06, 13:26 wczesniej tilia byla w supermarketach i kioskach ruchu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jelonka Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 20:54 > wczesniej tilia byla w supermarketach i kioskach ruchu i nadal jest Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy 20.02.06, 19:05 Nioma, powiedz prosze czy Tilia jest produkowana z tych samych surowców co np.Lirene? czy ma taki sam skład? jeżeli tak to po co przepłacać za Erisa... Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Prosze - kremy oceniane przez "wizazystki" 20.02.06, 13:33 www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=1d81376e4acae062fd156886bafc6780&cmd=browse&category_id=38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: Prosze - kremy oceniane przez "wizazystki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 19:23 Sally Hansen Odpowiedz Link Zgłoś
matylda.fm Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy 21.02.06, 07:11 Kamill intensiv w zielonej tubce. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_ziel Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy 21.02.06, 08:10 Sally Hansen 18 hour protective, dłonie są po nim aksamitne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nioma Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy IP: 62.233.201.* 21.02.06, 08:21 ja jest teraz to nie wiem, ale kiedy tam jeszcze pracowalam to Tilia miala praktycznie taki sam sklad jak kremy eris z takiej zielonej serii (nie pamietam zupelnie nazwy) Inne tylko byly opakowania. Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy 22.02.06, 17:39 Gość portalu: nioma napisał(a): > ja jest teraz to nie wiem, ale kiedy tam jeszcze pracowalam to Tilia miala > praktycznie taki sam sklad jak kremy eris z takiej zielonej serii (nie pamietam zupelnie nazwy) > Inne tylko byly opakowania. Dzięki, czyli wychodzi na to, że Tilia to to samo co Lirene tylko tańsze, jeszcze sprawdze składy i porównam konkretne produkty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy IP: *.pool874.interbusiness.it 21.02.06, 12:40 avon glicerynowo-silikonowy jest super! ja pracuje wiekszosc dnia w lateksowych rekawiczkach, wiec musze bardzo dbac o rece... i pomaga zawsze. poza tym wchlania sie szybko i nie pozostawia tlustej warstwy na dloniach. polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nioma Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy IP: 62.233.201.* 21.02.06, 14:09 mialam kiedys kolege ktory pracowal w firmie budowlanej, skakal po rusztowaniach, robil mase fizycznych rzeczy i mial najbardziej delikatne dlonie na swiecie caly dzien bowiem mial na sobie robocze rekawice a wnich talk. moze to jest sposob? chodzenie po domu w rekawiczkach z talkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
stopreformom Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy 14.03.15, 16:53 może taką miał naturę po prostu ;) chodzenie w rękawiczkach które nie przepuszczają powietrza to chyba słaby pomysł ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stopreformom Re: najlepszy krem do rąk- Wasze typy 14.03.15, 16:54 o matko... przepraszam... dopiero zauważyłam, że wyciągnęłam wątek-trupa ;) Odpowiedz Link Zgłoś