melaska1 20.02.06, 18:53 prosze nie sciagac watku!mam prawo pytac o to tak jak wy o inne bzdety Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: S. Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.02.06, 19:33 Tak schudły ale są to bzdety takie jak inne(jak sama piszesz)to nie będę na nie tracić więcej czasu i się rozpisywać. Odpowiedz Link Zgłoś
agam17 Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych 21.02.06, 00:56 dreczysz kobito! w ciagu trzech dni chyba ze trzy watki zalozylas! takie same! no ale jak cie to tak meczy to ci opowiem o m ojej kolezance. ma ok 180 cm i zawsze byla taka duza! no wiesz, nie gruba tylko taka nabita, duza baba. pamietam jej stopy - wielkie 41 rozmiar co w moim pokoleniu bylo jeszcze rzadkoscia i te jej lydki - no kawal nogi, naprawde. zawsze sie odchudzalysmy z lepszymi lub gorszymi rezultatami ale ono generalnie byla duza z masywnymi nogami. potem zobaczylaqm ja po 10 latach i zrobilam sie zielona. szczupla, zgrabna, wysoka kobieta ze SZCZUPLYMI lydkami. takimi jak modelki. myslalam ze to niemozliwe i za jak ktos ma masywne lydki to nie ma szans na zmiane. z tego co wiem to najpierw strasznie schudla, ile - nie wiem, jak wygladala - tez nie wiem. ale pozniej zaczela jezdzic na rowerze - duzo okolo 2 godzin dziennie w gorach (takich jak nasze bieszczady) i widzialam zdjecia z tego okresu - wygladala z..biscie! aha, to nie wszystko - zmienila tez nawykli zywieniowe - jako 1 posilek owoc cytrusowy, duzo wody, chleb pelnoziarnisty, zamiast smarowidla na chleb - oliwa z oliwek, obiad - najpierw salata z roznymi dod a dopiero pozniej np ryba z chlebem albo kurczak z warzywami itd. mam takie wrazenie ze te jej cwiczenia, dieta i duze schudniecie mialo miejsce w tym samym czasie. wiec nic tylko trzeba ruszyc tylekk. ps. teraz jest po urodzeniu dziecka - wyglada tak jak ja jeszcze nigdy nie wygladalam wiec zapisuje sie na fitness i tego tobie droga Melasko zycze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angeliqua Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych IP: *.anon-online.org 21.02.06, 07:33 mi schudly 5 cm. cwiczylam szybkie marsze po 2 godz. dziennie. jadlam zamiast zwyklego chleba pumpernikiel (suchy lub z oliwa z oliwek)z jajkami na twardo lub chydymn serem bialym, nie slodzilam herbaty i jakos zlazl ten tluszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta sama Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 11:14 dziekuje wam kochane!potrafilyscie porzebic sie przez te nieszczesna puszcze wrogich mi stworzen.one sa niesprawied;liwe,ja moze przesadzam z ta ekspansywnoscia watku o lydkach,ale jak inaczej mam postaepowac skoro one nie odp, tylko pouczaly niszczac przy okazji kazdy watek. dziekuje wam za te glosy,wlasnie o takie mi chodzilo.wynika z nich jedno,ze te waruunki indywidualne to mocno demonizowana kwestia/jesli ktos sie uprzez zawsze moze sie udac prawda?mnie zalezy na znacznym odchudzeniu tej partii ciala.wierze ze mi sie uda.to pierwszej odpowiadajacej-czyli tak kolezanka miala miesnie nie tluszcz/.?to stanowi o tym ,ze nie spodziewalas sie efektu u niej?? Odpowiedz Link Zgłoś
siostrzyczka_siostrzyczki Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych 21.02.06, 17:06 mi schudly 15 cm odkad sie odchudzam i cwicze. a moja siorka ma grubsze ode mnie 2 razy i uwaza, ze jest za chuda;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta sama Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 17:23 siostrzyczka_siostrzyczki.nie przesadzasz?jak to 15 cm/?to ile ty mialas w lydce?ile masz teraz/ Odpowiedz Link Zgłoś
siostrzyczka_siostrzyczki Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych 21.02.06, 17:46 no nie przesadzam. okolo 15 cm liczac z obydwu lydek. z jednej schudlam tropche ponad 7 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta sama Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 17:48 serio?ostra dieta?jak to bylo?ile teraz w lydkach? Odpowiedz Link Zgłoś
siostrzyczka_siostrzyczki Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych 21.02.06, 17:55 dieta plaz poludniowych i biegi dookola jeziora, bo mieszkam na wsi, kolo lasu:P rano godzinka biegu przed sniadaniem zeby naspalac tluszczyk. i wieczorem po kolacji, zeby spalic kolacje;) w ten sposob jak jadlam 1500 kcal dziennie, to spalalam biegami okolo 1000. wiec tpo tak jakbym jadla 500 tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
siostrzyczka_siostrzyczki Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych 21.02.06, 17:48 mialam 42, a mam niecale 35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta sama Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 17:53 beda ci chudly nadal?tak zamierzasz? Odpowiedz Link Zgłoś
siostrzyczka_siostrzyczki Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych 21.02.06, 17:57 a uwazasz, ze te 35 to za duzo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 18:00 tak sadze. Odpowiedz Link Zgłoś
siostrzyczka_siostrzyczki Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych 21.02.06, 18:01 a moja siorka mi mowi, ze jestem za chuda:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 18:04 Melaska a Ty ile masz? Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych 21.02.06, 18:07 A ja dwa razy dziennie biegalam ze swym bratem przez plotki. Mówię ci ,efekty piorunujace. Kiedys mialam lydki 40cm , a po 4 miechach takiego wyczynu spadly mi do 29,5cm.Sama przyznaj , ze wynik imponujacy:D Tylko plotki musza byc wysokie takie okolo 75cm. Pamietaj rano skoro swit i wieczorem przed snem.Z dnia na dzien twoje nozki beda coraz piekniejsze,takie jędrne, boskie, apetyczne. Rozumie cie , bo tez mnie to bardzo meczylo. wiec plotki , plotki i jeszcze raz plotki. A nozki co wieczor przed snem smaruj jogurcikiem naturalnym, twoja skora bedzie na nich naprawde boska . Zycze udanej kuracji .Mi sie udalo ,to tobie sie uda. Zobaczysz,jeszcze latem beda sie za toba wszystkie chlopy na ulicy ogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta sama Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 18:09 mikka8 ja pytam powaznie Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych 21.02.06, 18:13 A ja odpowiadam powaznie.Czekam na wiosne,bo znow zaczynam treningi.Nie chce zeby ten tluszcz znow mnie oblepil.To ochydne ,taka trzesaca galareta.A fe, juz nigdy nie che taka byc jak bylam.Na sama mysl jest mi niedobrze:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta sama Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 18:16 od samego biegania nie moglas zgubic az 10cm.przeciez cwiczenia powoduja rozrosnniecie sie nog,najpierw musi byc dieta.to ty teraz masz nogi-patyki? Odpowiedz Link Zgłoś
siostrzyczka_siostrzyczki Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych 21.02.06, 18:19 hmmm 35 to dla ciebie za duzo, a 29,5 to juz patyki? to ile chcesz miec w lydce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta sama Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 18:22 27cm. mzoe sie udac?10 cm? Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych 21.02.06, 18:29 nie ma rzeczy niemozliwosc ! Ty cwicz , skacz przez plotki , biegaj jak siostrzyca w kolo jeziorka , a efekty przyjda nieuchronnie. Musisz tylko uwierzyc w siebie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qrde Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych IP: 80.51.90.* 21.02.06, 19:00 jestes anorektyczką Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych 21.02.06, 19:03 Gość portalu: qrde napisał(a): > jestes anorektyczką Ja? Prawie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qrde Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych IP: 80.51.90.* 21.02.06, 19:07 > > jestes anorektyczką > > > Ja? Prawie ;) to to ja wiem;) pytam sie tej samej. 27 to chyba troche przymalo... Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych 21.02.06, 19:09 Gość portalu: qrde napisał(a): > > > jestes anorektyczką > > > > > > Ja? Prawie ;) > > to to ja wiem;) > pytam sie tej samej. 27 to chyba troche przymalo... Etam , zaraz tam przymało ;) Po co jej ten cały tłuszcz? No po co? Placki bedzie na nim robić ,czy co? Ma rację ! Szczupli Gorą! Odpowiedz Link Zgłoś
siostrzyczka_siostrzyczki Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych 21.02.06, 19:15 a miesni tez mozna z polowe spalic. przeciez jej nie potrzebne az tyle. takie jest moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
siostrzyczka_siostrzyczki Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych 21.02.06, 19:19 to ja tez juz ide, bo widze ze autorka poszla sobie i nie wiadomo czy chociaz skorzysta z naszych cennych porad. chociaz moze sie myle. moze wlasnie biega gdzies dookola jeziorka albo po schodach. tak czy inaczej ja jej bede pomagac. ile razy jescze sie pojawi w tym czy innym watku ja bede na nia czekac. i zawsze chetnie udziele szczegolowych informacji i wsparcia. buziaczki cukiereczki ciasteczka (czy jakos tak)ciao Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta sama Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 19:21 wspieraj wspiera niezaleznie czy jestes zyczliwa osoba czy tania prowokatorka- wrogie:):)caluski takze!! Odpowiedz Link Zgłoś
siostrzyczka_siostrzyczki Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych 21.02.06, 19:24 o jestes jednak. napisz prosze ile masz teraz w lydkach? 37 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta sama Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 19:26 38.chce 10cm mniej uda sie? Odpowiedz Link Zgłoś
siostrzyczka_siostrzyczki Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych 21.02.06, 19:30 mysle ze sie uda. bede trzymac za ciebie kciuki. tylko pamietaj - duzo jajek na twardo. im wiecej zjesz tym wiecej spalisz. tak mi poradzila kiedys pani dietetyk. i rano mocna kawa czarna bez cukru i dwa jajka na sniadanie - ale po biegach. Odpowiedz Link Zgłoś
siostrzyczka_siostrzyczki Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych 21.02.06, 19:32 www.twojadieta.info/dieta/kopenhaska/ tutaj masz link do tej diety. ja najpierw ta stosowalam, ale potem juz nie moglam wydolac, to przerzucilam sie na plaz poludniowych. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych 21.02.06, 19:33 Ja bym radzila tylko bialko z tych jajek ! Co ty jej zle radzisz ! Żółtka to sam niezdrowy cholesterol! Jak sie nie znasz na diecie to nie pitol tu glupot ! Odpowiedz Link Zgłoś
siostrzyczka_siostrzyczki Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych 21.02.06, 19:38 no to moze u ciebie w miescie jajka sa jakies nie teges. ja mam codziennie swiezutkie prosto spod kury i bardzo zdrowe sa po biegach. eh rece opadaja. ale sie zdenerwowalam. Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych 21.02.06, 19:43 siostrzyczka_siostrzyczki napisała: > no to moze u ciebie w miescie jajka sa jakies nie teges. ja mam codziennie > swiezutkie prosto spod kury i bardzo zdrowe sa po biegach. eh rece opadaja. ale > sie zdenerwowalam. Jajka moze sa teges , ale tam sa takie halazy ( trzymaja zoltko , aby sie nie przemieszczalo) i to jest obrzydliwe. A co ty sobie myslisz ? Jak mieszkasz na wsi to myslisz , ze ci wszystko wolno ? W czym miejskie jajka sa gorsze od tych ze wsi ? no w czym ? pomysl zanim cos palniesz! Jak mowie , ze zoltko szkodzi , to szkodzi! I nie wazne jaka kura go zniosla ! miejska , czy ze wsi ! No ! Odpowiedz Link Zgłoś
siostrzyczka_siostrzyczki Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych 21.02.06, 19:49 moze i zoltko jest obrzydliwe i szkodzi, ale za to jak odchudza lydki! bo wlasnie na tym caly myk polega, ze te jajka musza byc cale, zeby lepiej tluszcz spalac. a na bialku nie bedzie nawet miala sily biegac. moze i troche schudnie, ale potem popadnie w bulimie i przytyje. Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych 21.02.06, 20:02 siostrzyczka_siostrzyczki napisała: > moze i zoltko jest obrzydliwe i szkodzi, ale za to jak odchudza lydki! bo > wlasnie na tym caly myk polega, ze te jajka musza byc cale, zeby lepiej tluszcz > spalac. a na bialku nie bedzie nawet miala sily biegac. moze i troche schudnie, > ale potem popadnie w bulimie i przytyje. A wiesz ! Slyszalam , ze ze skorupek robi sie dobry pilling.Podobno te wapno , z ktorego sa zbudowane dobrze robi na cere.. Tylko nie pamietam co tam sie jeszcze dawalo , by troche zmiekczyc ta maczke z nich. Jutro babek w pracy podpytam i dam znac. Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych 21.02.06, 19:05 Ta sama. Jakos mi ten mail do ciebie nie chce przejsc. Czy wszystko dobrze z twoja skrzynka? Czy to ja robie cos nie tak? :( Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych 21.02.06, 18:27 siostrzyczka_siostrzyczki napisała: > hmmm 35 to dla ciebie za duzo, a 29,5 to juz patyki? to ile chcesz miec w lydce > ? Wyslalam ci na gazetowego zdjecia z moich treningow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta sama Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 18:29 ja tez chce melaska Odpowiedz Link Zgłoś
siostrzyczka_siostrzyczki Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych 21.02.06, 18:33 ojaaa kochana jestes. ekstra te fotki. dzieki. latem poprosze dziadka, zeby mi zmajstrowal takie plotki i bede biegac z Azorem. Odpowiedz Link Zgłoś
siostrzyczka_siostrzyczki Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych 21.02.06, 18:18 mikka doskonale rozumiem twoj bol. ale mam swietny pomysl. jezeli mieszczasz w mieszcie, to mozesz wejsc do jakiegos wiezowca i biegac po schodach w gore i w dol. ja niestety ze wsi jestem i mieszkam w domu jednopietrowym, wiec sobie tylko moge do piwnicy zbiec:P Odpowiedz Link Zgłoś
iza12341 Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych 01.03.06, 23:03 Bardzo prosze pomozcie mi . Moja lydka ma 40 cm ;/ . Chodze na koszykowke , aerobik i nic nie pozwala mi zrzucic tego, wrecz wydaje mi sie ze tluszcz zamienia sie w miesien ;/ ... Co mam zrobic zeby miec mniejsza łydke. Prosze niech ktos mi odpisze Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych 21.02.06, 19:36 Aha , i jedz duzo czerwonego miesa , pij duzo wody mineralnej i ogromne ilosci zilonych warzywek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta sama Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 19:36 komus jeszcze udalo sie zrzucic ZNACZNIE TLUSZCZ Z LYDEK? Odpowiedz Link Zgłoś
agam17 Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych 22.02.06, 00:27 czesc. dopiero teraz wlazlam na forum... i odpowiadam: tak ta moja kolezanka miala nogi nie grube tylko takie nabite i zawsze sobie tlumaczylysmy (boi ja takie tez mialam i niestety nadal mam) ze to natura i sie nie da miec takich jak modelki bo to miesnie nie tluszcz i tak musi zostac. jak widac po mojej kolezance - nie musi. prawde mowiac jakbym nie widziala jakie ma cialo to bym nie uwierzyla. a co do diety i cwiczen to zasada jest taka - duzo wody, warzywa, produkty pelnoziarniste, oliwa z oliwek, chude mieso, a teraz cwiczenia : ty wez wlacz sobie tv i popatrz na sportowcow - sprinterzy maja rozbudowane ciala, ale ci z dlugich dystansow sa szczupli, wrecz wiotcy. bo jak cwiczych to duzo powtorzen z malym obciazeniem, rowerem spokojnie ale za to dlugo, biegasz wolno, takim truchtem ale tez dlugo. kiedys mi to tlumaczyl taki jeden co duzo cwiczyl. i to dziala - szczuplejesz a sie nie rozrastasz. jesli tylko bedziesz stosowala diete to schudniesz ale nie tam gdzie chcesz i cialo tez nie bedzie wygladalo uroczo - wiem bo juz tak schudlam - nic nie zarlam i bylam - zdaniem znajomych - chuda. a nogi jak byly nieproporcjonalne tak pozostaly. a ta moja kolezanka jest cala szczupla nie chuda tylko bardzo szczupla, cala, a w dodatku ma napreawde piekne cialo - takie sprezyste. no nie wiem jak to opisac... natomiast mam wrazenie ze ty, melasko cos mylisz, to nie chodzi o 1 czy 2 cm. dla jednej 29 bedzie super a dla drugiej 35... to bardziej chodzi o harmonie calej sylwetki. tak zeby patrzac na taka osobe widzialo sie szczupla, zgrabna sylwetke a nie np szczupla ale nogi ma troche za masywne... mam nadzieje ze rozumiesz. nie wiem jak wygladasz, ile mierzysz, wazysz, wiec tez nie wiem czy dasz rade zrzucic akurat 10 cm... to troche nie takie myslenie, ale pzdr i zycze zebys zmienila jadlospis zaczela cwiczyc i za jakis czas napisala nam - "mam szczuple lydki", pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta sama Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 09:29 tez mam taka nadzieje.dzeki za otuche. rzecz w tym,ze te 10cm nie wzielo sie z ksiezyca.mam poczucie,ze wlasnie tyle tluszczu mi zalega w tej partii ciala.bede sie starac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta sama Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 09:31 agam 17 ile schudly twojej kolezance? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qucia czy schudly wam mzoe ok 10cm te lydki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 11:20 jw Odpowiedz Link Zgłoś
lydeczka Re: czy schudly wam mzoe ok 10cm te lydki? 22.02.06, 12:02 mi schudly 10, a teraz bede zrzucac nastepne 10. chce miec 19 cm w lydce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majdreams Re: czy schudly wam mzoe ok 10cm te lydki? IP: 195.205.146.* 22.02.06, 18:22 optymalny obwod to 32-33 cm. i tyle chce miec :P bylo 37, jest 35,5. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: czy schudly wam mzoe ok 10cm te lydki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 18:40 majdreams moim celem jest 28cm dama rade?teraz mam 38. 10 cm w dol to mozliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
lydeczka Re: czy schudly wam mzoe ok 10cm te lydki? 22.02.06, 18:59 dasz rade. ja wlasnie tyle mam. przed chwila mierzylam lydeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania mikka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 12:23 czy ty schudlas w lydkach rzeczywiscie 10cm?? Odpowiedz Link Zgłoś
i_wont_hold_you_back a ona dalej siedzi przed kompem i łydki jej tyją?? 23.02.06, 12:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: chłe chłe chłe IP: *.chello.pl 23.02.06, 16:16 chcesz mieć 19? myślisz, ze to bedzie sexy? wg mnie podstawa to rzeźba. ja mam 20 powyżej kostki i 35 w łydce i wszyscy faceci si e oglądają. na patyki nikt nie spojrzy. sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika z 38 cm na 28 cm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 16:58 ale ja dla siebie chce to zrobic nie da faceta.cel z 38 cm na 28 cm uda sie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qrd3mol Re: z 38 cm na 28 cm IP: 80.51.90.* 23.02.06, 18:52 uda sie, musisz tylko schudnac do 35 kg :> <pisze tak, dlatego ze wiem, ze ona i tak jest leniwa i nie ruszy zadka ani zastosuje zadnej diety> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: z 38 cm na 28 cm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 18:58 a jak zamierzam schudnac z 60 do 48 kg to nie schudne w lydkach 10cm?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qrd3mol Re: z 38 cm na 28 cm IP: 80.51.90.* 23.02.06, 19:24 wiesz, ja jak schudlam z 58 do 53 to schudly mi lydki. tylko na boga nie pytaj ile, bo nigdy mnie to nie obchodzilo i nigdy nie mierzylam. po prostu mam dziwne lydki, bo bardziej wystaja z jednej strony (nie wiem jak to wytlumaczyc). i jak wiecej wazylam, to bylo bardzo to widac, tak jakbym miala krzywe nogi, a jak schudlam, to mialam juz idealne, bo te wypuklosci po jednej stronie nog zniknely. poza tym przy tej wadze - 60 kilo, jestes proporcjonalnie zbudowana moim zdaniem. wiec jak schudniesz, to tez zapewne bedzie to proporcjonalnie do reszty ciala. na pewno 5 cm pojdzie, a czy 10 to bardzo watpie Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: z 38 cm na 28 cm 23.02.06, 19:34 Wez kolo i stuknij się w czoło melaska ! Pózniej wez centymetr krawiecki i zobacz kobieto , ile to jest 28cm ( twoje wymarzone) .Coś ci się chyba pomerdało,może 28cm osiągniesz , ale np. w bicepsie ;) ( to ręka , a nie noga ,jakbyś nie wiedziała). Zacznij wreszcie coś ze sobą robić , a jak osiągniesz wagę 52-54 kg ,to łydka którą nas tak okutnie zamęczasz będzie miała jakieś 32-34cm , i to jest ideał przy twoim wzroście. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: z 38 cm na 28 cm 23.02.06, 19:36 okrutnie miało być ;) To prawda , jesteś okrutna .hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łasica Re: z 38 cm na 28 cm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 22:41 a ja zawsze uważałam, że mam dość grube nogi - w łydce 38, powyżej kostki 24. Mam 168 i ważę 57 kg. Proporcjonalnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 22:22 czy schudly wam znacznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zołza Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych IP: *.skranetcan.pl 25.02.06, 09:06 Ło rety, ta znowu swoje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wea o 10 cm mniej w łydce....mozliwe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 19:34 Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: o 10 cm mniej w łydce....mozliwe? 26.02.06, 19:37 A nigdy w życiu ! 15 cm tak, ale 10 się nie uda :P hehehehehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: o 10 cm mniej w łydce....mozliwe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 21:13 mikka dlaczego jestes taka?kpisz zzamiast odpowiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: do melaski ;) 26.02.06, 21:54 melaska1 napisała: > prosze nie sciagac watku!mam prawo pytac o to tak jak wy o inne bzdety Powiedz , czy podjęłaś już jakieś kroki ( czyt. czy zaczęłaś ćwiczyć) ? A z drugiej strony , to nie uważam , aby Twoje nogi były zbyt grube.Sądzę , że są proporcjonalne do Twojej wagi. z niecierpliwością czekam kiedy napiszesz nam : " Dziewczyny właśnie zaczęłam intensywnie ćwiczyć " ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta sama 10cm mniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 00:10 mikka-od jutra dieta u mnie.jak pisalam boje sie rownolegle wykonywac cwiczenia bo to grozi rozrosnieciem sie nog(z tlusazczu w miesnie).a ja hcce po prostu miec szczuple nogi.po pewnym czasie diety dolacze cwiczenia. mikka,ale jak sadzisz szczerze-czy 10 cm osiagne?uda ise czy niemozliwe/?uwierz moje nogi absolutnie nie sa w porzadku do wagi!w ogole moja waga powinna byc mniejsza wlasnie o te 12 kg.zebym byla sazczupla a nie z lekka nadwaga rozuemisz?w tym rzecz,ze ja cala nie tylko lydki musze schudnac,wiec licze ze one tez schudna.ale pytam w zwiazku z tym-czy moga schudnac znacznie? readykalnie?o 10cm??to moj cel a slysze ze one sa opoerne,u mnie na lydach tluszcz nie miesnie... Odpowiedz Link Zgłoś
derkater Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych 27.02.06, 00:36 Rzeczywiście bieganie jest bardzo dobre, bo tłuszcz zmienia się w mięśnie. Pamiętajcie jednak żeby się przed i po bieganiu rozciągać. Najlepiej zrobić przerwę w trakcie - porozciągać nogi i po bieganiu. Wtedy mięśnie nabieraką ładniejszego kształtu. Jak się rozciągać dość prosto, ja robie przystanek na placu zabaw i korzystam z różnych drabinek - stoję na jednej nodze a drugą opieram na drabinkach jak najwyżej i prostuje kolana, doginam głowę jak najbardziej do kolana i chwytam stopę. Dobrez jest też zrobic to samo tylko stanąć bokiem do drabinek. Poza tym: dotknąć stopą pośladków stojąc na jednej nodze i w wersji zaawansowanej zrobić w tej pozycji jaskółkę wyciągając rękę do przodu (lewą ręką trzymasz lewą stopę do pośladka, aprawą rękę wyciągasz przed siebie) Inne stoisz ze skrzyżowanymi nogami i robisz koci grzbiet, czyli starasz się dotknąć ziemi dłońmi - kolana proste. Zeszłej wiosny biegałam intensywnie, pod górę itd. i zrobiły mi się łydki bardzo umięśnione i brzydkie - zmieniłam trening na lżejszy i dołóżyłam intensywne rozciąganie i pomogło:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 17:32 czy komus schudly ok 10 cm te lydki/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja2006 Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych IP: *.ekspres.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 11:59 dziewczyno, jak Ty bredzisz! Kto naopowiadał Ci głupot, że przy uprawianiu sportu (nie wyczynowo, oczywiście), tylko dla relaksu czy zdrowia, tluszcz z jakiejkolwiek części ciała zamienia się od razu w mięśnie? Aby rozbudować mięśnie pracuje się bardzo dlugo, wykonywanie bardzo intensywne ćwiczenia, raczej silowe. natomiast ruch na pewno pomoże Ci odchudzic te przeklęte łydki. Rusz tyłek, idź na basen czy aerobic a na pewno stracisz na obwodach różnych części ciała. i prosze cie przestań pisać że po miesiącu uprawiania sporu będziesz wygladała jak Pudzianowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka_m Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych IP: *.atrema.deloitte.com / 82.177.11.* 03.03.06, 15:10 ja2006 - nareszcie głos rozsądku! "Łydakro" bierz się do ćwiczeń i nie zawracaj głowy wszystkim na forum. Zacznij ćwiczenia - po miesiącu zobacz efekty i sama oceń jak jak na Ciebie działają. Co Ci da informacja że jakiejś dziewczynie schudły lub nie łydki? Jaki to niby ma wpływ na Ciebie? Do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta sama Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 15:39 ma zasadniczy wplyw!inaczejn ie pytalabym prawda?chce wiedziec,to zawsze motywuje,daje bodzca.czy komus sie udalo znacznie je odchudzic?to wazne pytanie- bo lydki sa oporne do odchudzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka_m Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych IP: *.atrema.deloitte.com / 82.177.11.* 03.03.06, 15:58 Gość portalu: ta sama napisał(a): > ma zasadniczy wplyw! Nie ma ŻADNEGO wpływu. To czy schuną Ci łydki czy nie zależy od TWOJEJ budowy ciała a nie innych. Przez ten czas od kiedy pytasz zdążyłabyś już 3 razy się przekonać o skuteczności (bądź nie ćwiczeń) diety czy innych sposobów! Kończe bo kontynuowanie tej dyskusji jest niestety bezowocne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 16:05 nikt cie nie prosi o komentarze otoz-dla mnie zasadnicze po dwakroc powtorze!ma znaczneienie czy komus sie udalo czy tez nie.indywidualne predyspozycje ciala,budowy to jedno-ale ja chce wiedziec czy komus sie to w ogole udalo biorac pod uwage trudnosc z jaka przychodzi odchudzenie lydek.kazdemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mela Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych IP: 194.42.116.* 09.04.06, 13:53 a bile wam schudly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Czy schudły wam łydki?dla zainteresowanych IP: *.anon-online.org 09.04.06, 19:53 ile ile ile??? Odpowiedz Link Zgłoś