Dodaj do ulubionych

szampony wygladzajace

23.11.02, 14:33
Znacie jakieś fajne? Poza tym reklamowanym ostatnio - Elseve - po którym
włosy wyglądają jak umyte w szarym mydle ;-(.
Obserwuj wątek
    • sylwia_a_s Re: szampony wygladzajace 23.11.02, 14:57
      Sprobuj stosowac razem z odzywka - moze efekt nie bedzie az taki jak szare
      mydlo ;) Ja tam uzywam Elseve i jestem zadowlona :) Jesli chodzi o preparat
      wygladzajacy to moge polecic Fructis - mleczko wygladzajace- takie w butelce.
      Bardzo fajne i ladnie pachnie :)
      Pozdrawiam :)
      • deczi Re: szampony wygladzajace 23.11.02, 15:21
        sylwia_a_s napisała:

> Sprobuj stosowac razem z odzywka - moze efekt nie bedzie az taki jak szare
        > mydlo ;) Ja tam uzywam Elseve i jestem zadowlona :) Jesli chodzi o preparat
        > wygladzajacy to moge polecic Fructis - mleczko wygladzajace- takie w butelce.
        > Bardzo fajne i ladnie pachnie :)
        > Pozdrawiam :)

Elseve odpada, spisałam go na straty, bo zostawia na włosach jakąś taką warstwę
        czegoś obrzydliwego, co rano staje się szorstkie i całkowicie pokrywa połysk -
        będę nim teraz myć podłogę. Co do mleczka wygładzającego, to miałam L'Oreala
        (tzn. dalej mam - może ktoś chce za darmo, zużyte tylko w ok. 5-10 %) i jest do
        tyłka. Może Fructis lepszy? Dzięki za rady.
        Pozdrawiam
        D.
        • Gość: justin Re: szampony wygladzajace IP: *.teleton.pl / *.teleton.pl 23.11.02, 19:26
          Ja bylabym chetna na te mleczko wygladzajace L'OREALA. Wyslalam Ci maila.
          Pozdrawiam serdecznie.
          • Gość: justin Re: szampony wygladzajace - dp deczi IP: *.teleton.pl / *.teleton.pl 23.11.02, 22:32
            Nie wiem czemu ale mail, ktory do Ciebie wyslalam wrocil spowrotem. Cos jest
            nie tak. Moze masz innego maila??
          • Gość: justin Re: szampony wygladzajace - do deczi IP: *.teleton.pl / *.teleton.pl 23.11.02, 22:32
            Nie wiem czemu ale mail, ktory do Ciebie wyslalam wrocil spowrotem. Cos jest
            nie tak. Moze masz innego maila??
            • Gość: deczi Re: szampony wygladzajace - do deczi IP: *.weia.po.opole.pl 26.11.02, 13:52
              Gość portalu: justin napisał:

> Nie wiem czemu ale mail, ktory do Ciebie wyslalam wrocil spowrotem. Cos jest
              > nie tak. Moze masz innego maila??
              Nie chciało mi się logować, ale to ja.
              Możesz spróbować na
              deczi@wp.pl
              Czekam ;-)
              Pozdr.
    • Gość: nhnhn Re: szampony wygladzajace IP: *.devs.futuro.pl 23.11.02, 16:05
      Zapomnij o Elseve!!!!!!!!
      kupilam i z moich lsniacych wlosow zrobilo sie siano!!!!!!
      masakra
      jak mozna taki szajs wciskac
      • sylwia_a_s Re: szampony wygladzajace 23.11.02, 18:35
        Jejciu ;)
        Zalezy jaki kto ma rodzaj wlosów. Ja np. mam pokrecone i oba te produkty -
        zarowno Elseve jak i Fructis sa dla mnie dobre.
        To juz moze nie kupuj tego fructisu, bo mozesz byc strasznie niezadowolona - on
        natluszcza lekko wlosy ( nie to ze natluszcza i wygladaja jak tluste, tylko
        gladzi ) i pozostawia po sobie dla mnie akurat przyjemna warstwe :) Dla moich
        wlosow jest idealny. Wlosy nie sa roztrzepane we wszystkich kierunkach tylko
        tworza jako taka calosc :)
        Musisz chyba szukac dalej i przede wszystkim probowac, wtedy moze znajdziesz
        cos dla siebie.
        Pozdrawiam :)
        • Gość: Margaret Re: szampony wygladzajace IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 23.11.02, 19:56
          Moze loreal profesjonalny..-?liss control -kosztuje ok 30zł.
          • Gość: deczi Re: szampony wygladzajace IP: *.weia.po.opole.pl 26.11.02, 13:53
            Gość portalu: Margaret napisał:

> Moze loreal profesjonalny..-?liss control -kosztuje ok 30zł.
            Też już wpadłam na ten pomysł. Dzięki.
            Oczywiści do kupienia w salonach fryzjerskich?
            • Gość: Margaret Re: szampony wygladzajace IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 26.11.02, 14:15
              Ale moze lepiej jednak maseczkę Loreala -profa-liss extreme.>napisalam o niej-w
              osobnym wątku. Trochę droższa niz szampon, ale wydaje mi sie, zę lepiej
              opłacalna.
              pzd
    • Gość: miki Re: szampony wygladzajace IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.02, 18:37
      ja tez rozczarowalam sie tym elsevem rzeczywiscie wlosy sa jak umyte w mydle i
      takie nieprzyjemne w dotyku, nic nie wygladzone wrecz przeciwnie wygladam
      jakbym dopiero co wstala i nie czesala sie dzis, a fructis moim zdaniem pachnie
      jak stary ogryzek z jablka wiec tez odpada, moze ktos zna jakis dobry balsam,
      chodzi mi o to zeby wlosy byly takie dosc sliskie i SYPKIE (- o, to jest dobre
      okreslenie), ale nie natluszczone
    • gosia_t Re: szampony wygladzajace 26.11.02, 22:33
      panteen prov zielony wlosy sa sypkie i blyszczace przynajmniej u mnie. dobrze
      sie rozczesuja. stosowac szampon i odzywke razem.
      pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka