deczi 23.11.02, 14:33 Znacie jakieś fajne? Poza tym reklamowanym ostatnio - Elseve - po którym włosy wyglądają jak umyte w szarym mydle ;-(. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwia_a_s Re: szampony wygladzajace 23.11.02, 14:57 Sprobuj stosowac razem z odzywka - moze efekt nie bedzie az taki jak szare mydlo ;) Ja tam uzywam Elseve i jestem zadowlona :) Jesli chodzi o preparat wygladzajacy to moge polecic Fructis - mleczko wygladzajace- takie w butelce. Bardzo fajne i ladnie pachnie :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
deczi Re: szampony wygladzajace 23.11.02, 15:21 sylwia_a_s napisała: > Sprobuj stosowac razem z odzywka - moze efekt nie bedzie az taki jak szare > mydlo ;) Ja tam uzywam Elseve i jestem zadowlona :) Jesli chodzi o preparat > wygladzajacy to moge polecic Fructis - mleczko wygladzajace- takie w butelce. > Bardzo fajne i ladnie pachnie :) > Pozdrawiam :) Elseve odpada, spisałam go na straty, bo zostawia na włosach jakąś taką warstwę czegoś obrzydliwego, co rano staje się szorstkie i całkowicie pokrywa połysk - będę nim teraz myć podłogę. Co do mleczka wygładzającego, to miałam L'Oreala (tzn. dalej mam - może ktoś chce za darmo, zużyte tylko w ok. 5-10 %) i jest do tyłka. Może Fructis lepszy? Dzięki za rady. Pozdrawiam D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justin Re: szampony wygladzajace IP: *.teleton.pl / *.teleton.pl 23.11.02, 19:26 Ja bylabym chetna na te mleczko wygladzajace L'OREALA. Wyslalam Ci maila. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justin Re: szampony wygladzajace - dp deczi IP: *.teleton.pl / *.teleton.pl 23.11.02, 22:32 Nie wiem czemu ale mail, ktory do Ciebie wyslalam wrocil spowrotem. Cos jest nie tak. Moze masz innego maila?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justin Re: szampony wygladzajace - do deczi IP: *.teleton.pl / *.teleton.pl 23.11.02, 22:32 Nie wiem czemu ale mail, ktory do Ciebie wyslalam wrocil spowrotem. Cos jest nie tak. Moze masz innego maila?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deczi Re: szampony wygladzajace - do deczi IP: *.weia.po.opole.pl 26.11.02, 13:52 Gość portalu: justin napisał: > Nie wiem czemu ale mail, ktory do Ciebie wyslalam wrocil spowrotem. Cos jest > nie tak. Moze masz innego maila?? Nie chciało mi się logować, ale to ja. Możesz spróbować na deczi@wp.pl Czekam ;-) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nhnhn Re: szampony wygladzajace IP: *.devs.futuro.pl 23.11.02, 16:05 Zapomnij o Elseve!!!!!!!! kupilam i z moich lsniacych wlosow zrobilo sie siano!!!!!! masakra jak mozna taki szajs wciskac Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_a_s Re: szampony wygladzajace 23.11.02, 18:35 Jejciu ;) Zalezy jaki kto ma rodzaj wlosów. Ja np. mam pokrecone i oba te produkty - zarowno Elseve jak i Fructis sa dla mnie dobre. To juz moze nie kupuj tego fructisu, bo mozesz byc strasznie niezadowolona - on natluszcza lekko wlosy ( nie to ze natluszcza i wygladaja jak tluste, tylko gladzi ) i pozostawia po sobie dla mnie akurat przyjemna warstwe :) Dla moich wlosow jest idealny. Wlosy nie sa roztrzepane we wszystkich kierunkach tylko tworza jako taka calosc :) Musisz chyba szukac dalej i przede wszystkim probowac, wtedy moze znajdziesz cos dla siebie. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: szampony wygladzajace IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 23.11.02, 19:56 Moze loreal profesjonalny..-?liss control -kosztuje ok 30zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deczi Re: szampony wygladzajace IP: *.weia.po.opole.pl 26.11.02, 13:53 Gość portalu: Margaret napisał: > Moze loreal profesjonalny..-?liss control -kosztuje ok 30zł. Też już wpadłam na ten pomysł. Dzięki. Oczywiści do kupienia w salonach fryzjerskich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: szampony wygladzajace IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 26.11.02, 14:15 Ale moze lepiej jednak maseczkę Loreala -profa-liss extreme.>napisalam o niej-w osobnym wątku. Trochę droższa niz szampon, ale wydaje mi sie, zę lepiej opłacalna. pzd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: szampony wygladzajace IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.02, 18:37 ja tez rozczarowalam sie tym elsevem rzeczywiscie wlosy sa jak umyte w mydle i takie nieprzyjemne w dotyku, nic nie wygladzone wrecz przeciwnie wygladam jakbym dopiero co wstala i nie czesala sie dzis, a fructis moim zdaniem pachnie jak stary ogryzek z jablka wiec tez odpada, moze ktos zna jakis dobry balsam, chodzi mi o to zeby wlosy byly takie dosc sliskie i SYPKIE (- o, to jest dobre okreslenie), ale nie natluszczone Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_t Re: szampony wygladzajace 26.11.02, 22:33 panteen prov zielony wlosy sa sypkie i blyszczace przynajmniej u mnie. dobrze sie rozczesuja. stosowac szampon i odzywke razem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś