Dodaj do ulubionych

wybielanie zębów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 09:34
Witam wszystkich w ten piątkowy poranem. Chcę sobie trochę wybielić zęby i
czy któraś z was ma jakiś dobry sposób (bez ingerencji stomatologa),
sprawdzony, jakąś super dobrą pastę do zębów albo jakiś specjalny środek
wybielający, może płyn do płukania, który naprawdę działa i widać
efekty.Proszę o konkretną nazwę. Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: gosiek Re: wybielanie zębów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 11:36
      i co niek nie zna dobrego środka na wybielenie zębów
    • swinka_morska Re: wybielanie zębów 24.02.06, 11:38
      wpisz w wyszukiwarce " zeby wybielanie " - bylo juz na ten temat troche watkow,
      kazdy proponuje co innego, ale czy skuteczne... zalezy od osoby i zebow :/
      • Gość: carolinascotties ja wybielam zelem Colgate Simply White, IP: *.chello.pl 24.02.06, 14:05
        jest dostepny w aptekach w plastikowej buteleczce z pedzelkiem.
        • Gość: gosiek Re: ja wybielam zelem Colgate Simply White, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 15:17
          a ile on kosztuje i czy nie narusza szkliwa oraz czy faktycznie widać efekty
          • Gość: carolinascotties Re: ja wybielam zelem Colgate Simply White, IP: *.chello.pl 24.02.06, 17:53
            nie wiem, jaka jest cena w Polsce - ja kupuję w Stanach za około 7 dolarów -
            efekty są bardzo widoczne - nie niszczy szkliwa, jeśli bedziesz się stosować do
            zaleceń - czyli dwie dwutygodniowe kuracje w roku ( to w zupełności wystarcza) -
            zel nie należy do najsmaczniejszych, ale przecież nie o to tu chodzi.
    • Gość: brendy Re: wybielanie zębów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.06, 17:07
      może jednak warto wybrac się do stomatologa. Ja wybielałam żelem opalescence 15%
      i 20%. Zeszłam z odcieniem o 4 tony więc warto:) Trochę kosztuje ale
      przynajmniej jest efekt.
      • madziq81 Re: wybielanie zębów 24.02.06, 18:38
        Ja też wybielałam Opalescence 20% i szczerze polecam bo efekt jest naprawdę
        rewelcyjny. Zużyłam 2 opakowania czyli 8 strzykawek, ale myślę, że już po 4
        efekt byłby widoczny. Takie wybielanie kosztuje ok.800 PLN, ale możesz
        spróbowac bez spotkania ze stomatologiem;) Znajdź technika, który zrobi Ci
        wyciski i wykona szyny z miękkiego plastiku. Później zakup preparat do
        wybielania ( sklepy internetowe, allegro, ewentualnie spróbuj w sklepach z
        artykułami stomatologicznymi). Żel kosztuje ok.78 PLN (4 strzykawki).
        Aplikujesz go na noc, albo w ciągu dnia na przynajmniej 30 minut. Pamiętaj, że
        nie wybieli zębów martwych i wypełnień, które już masz w ząbkach:)
        Powodzenia życzę:)
    • alba27 Re: wybielanie zębów 24.02.06, 20:30
      Ja wybielałam żelem colgate, takim w buteleczce z pędzelkiem, kupiłam na
      allegro za ok 40 zł i efekty były bardzo widoczne.
      • Gość: carolinasc właśnie o tym żelu pisałam :) IP: *.chello.pl 24.02.06, 20:32

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka