mangaj 24.02.06, 13:46 Używałyście już nowego podkładu Loreal Infallible, który utrzymuje się przez szesnaście godzin? Co o nim sądzicie? Warto kupować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: Podkład Loreal'a IP: *.23.rev.vline.pl 24.02.06, 13:51 Wg mnie lepszy jest True Match. Ma do wyboru o wiele więcej odcieni i jest rzadszy. Po Infallible miałam kołnierzyk przy bluzce brudny i czapkę też. Zostawię go sobie na lato, a potem i tak wrócę do True Match. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Podkład Loreal'a 24.02.06, 13:55 Żeby podkład się nie ścierał musiałby byc chyba na bazie farby olejnej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: Podkład Loreal'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 14:02 Ja kupiłam ten podkład kilka dni temu,mam normlną cerę i dla mnie jest dobry,ładnie rozświetla twarz,wygląda naturalnie.Na razie nie mam więc żadnych zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: Podkład Loreal'a IP: 80.48.45.* 24.02.06, 19:03 a czy można go używać przy suchej cerze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Podkład Loreal'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 19:17 Każdy podkład o trwałości 16 godzin, nawet zrekomej, będzie wysuszał suchą skórę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tora83 Re: Podkład Loreal'a IP: *.chello.pl 24.02.06, 19:21 A ja zuzylam probke z gazety - przepraszam, chcialam zuzyc ... Dla mnie koszmar ... ale skore mam tlusta, do tego odcien srednio pasowal. Odpowiedz Link Zgłoś