Dodaj do ulubionych

Victoria's Secret

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 13:07
muszę przyznać, że ceny tych ciuchów i kosmetyków trochę mnie zszokowały.
www.victoria.bazarek.pl
czy ktoś zna te ciuchy i czy one są faktycznie takiej super-hiper-świetnej
jakości, żeby za skąpy topik na ramiączkach płacić 500 zł??? a za balsam
prawie 200 zł?? 200 zł to ja płacę za elegancki 2-częściowy kostium do pracy.
czy też ten sklep internetowy ma aż taki narzut? ktoś może porównać z cenami
w USA? może ktoś w nim zamawiał?
Obserwuj wątek
    • Gość: kaśka Re: Victoria's Secret IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 13:12
      aha, nie podoba mi się, że ten sklep pisze w regulaminie, że nie przyjmuje
      zwrotów - o ile mi wiadomo, to jest to niezgodne z prawem obowiązującym w
      Polsce i każdy klient MA PRAWO zwrócić każdy towar zamówiony przez Internet, z
      katalogu itp. w ciągu 10 dni bez podania przyczyny. co z tego, że są podane
      rozmiary na stronie - przecież jest jeszcze coś takiego, jak to, czy ubranie
      dobrze leży.
      • Gość: AnnA Re: Victoria's Secret IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 25.02.06, 13:29
        tak:0 uwielbiam ta forme, ale neistety nie czesto moge sobie pozowlic na zakupy
        własnie tam, bo zawsze jest cos wazneisjzego na co mozna wydac te 500zł
        ale mam koszulke nocna bardzo seksowna i dwie pary fig z tej firmy i jestem
        bardzo zadowolona, bo sa solidne i przepiekne
        jestem zawolenniczka pogladu, ze lepiej kupic mniej ale w lepszej jakosci niz
        mnostwo jakis kiepskich ale tanich rzeczy
        • Gość: Iwona Re: Victoria's Secret IP: *.nyc.res.rr.com 03.03.06, 03:19
          Coz za bzdura i pomyslec, ze kiedys tez dalam sie zwiesc - choc tylko pozornie,
          bo jednak w Polsce od nikogo Victorii Secret nie kupilam. W Stanach ten sklep
          to zenada, bo nie ma w nim ubran na co dzien, nie ma butow tylko bielizna i
          kosmetyki - jak dla mnie o wiele gorszej jakosci niz np. Triumph. Do tego w
          sklepie tym kupuja przewaznie osoby o niezbyt zasobnym portfelu, bo ciagle sa
          tu promocje i przeceny, np. 5 par majtek za 25$.
          Natomiast na stronie internetowej mozna kupic ubranka, i owszem, w cenach od
          okolo 50$ (duzo rzeczy jest tanszych), co w Polsce jest przeliczane jako 150zl,
          a winno byc 50zl, bo taka jest mniej wiecej roznica w kwestii zarobkow w obu
          krajach.
          Zauwazylam, ze osoby, ktore w Stanach zrobily zakupy i wrocily z walizka pelna
          Secretow Victorii niezle sie oblowia.
          Drogie Panie, bierzcie pod uwage fakt, ze nie kazda z Was w prezentowanym
          ciuszku bedzie wygladac jak modelka ze zdjecia. No i warto tez zastanowic sie
          jednak jaka to moze byc jakosc tych ubran, produkowanych w Chinach, Indiach czy
          Zimbabwe.
          O swieta naiwnosci!
    • Gość: Ivre Re: Victoria's Secret IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 25.02.06, 13:32
      Do cen w Stanach ma to sie niestety nijak.
      www.victoriassecrets.com
    • searena Re: Victoria's Secret 25.02.06, 14:53
      E tam, moim zdaniem żadna jakość nie usprawiedliwia tak wysokich cen. To zwykłe
      naciągactwo. Chyba że te rzeczy sa przetykane złotą nitka i diamentami :D
      • Gość: carolinascotties to totalna bzdura - ceny z kosmosu!!! IP: *.chello.pl 25.02.06, 15:05
        będąc w Stanach kupowałam wiele firmowych rzeczy - od kosmetyków, przez buty -
        po elektronikę - w naprawdę świetnych cenach - zastanawiam się, co się dzieje z
        tymi cenami, kiedy przekraczają nasze granice - to nie kwestia cła ...
        Kosmetyki Revlon - kiedy zobaczyłam ich ceny tam - nie mogłam uwierzyć własnym
        oczom - co chwila są jakieś super - oferty - np. dwa błyszczyki za 7 dol. a u
        nas jeden błyszczyk - 50 zł :(( to jest chore...
        a ciuchy victoria`s secret są dobrej jakości - nie jest to najwyższa półka i
        dlatego sądzę, że nie mam sensu przepłacać za nie i to kilkakrotnie :)
        spójrzcie na te ceny :
        www2.victoriassecret.com/collection/?cgname=OSSLPSXYZZZ&cgnbr=OSSLPSXYZZZ&rfnbr=1052
        • aaliyah83 Re: to totalna bzdura - ceny z kosmosu!!! 25.02.06, 17:22
          zgadzam sie. ja w kazde wakacje od kosmetykow, po ciuchy konczac na bizuterii
          zaopatruje sie w USA za naprawde niska kase. A jezeli chodzi o Vistoria secret.
          wstrzymaj sie Kolezanko z tymi zakupami. W USA to moze nie jest najtansza firma
          (jak na tamte realia, bo na nasze byla by calkiem niedroga) ale staniki,
          koszulki zwykle nie przekraczaja 10$. Stringi kosztuja zazwyczaj- 3 sztuki ZA 15
          $. To co napisałaś troche mnie zszokowało, o ile pamietam balsamy sa za 10$.
          Nie wiem skad te ceny... Ale nie warto... Juz widzialam nie raz na allegro itp,
          jak ceny tamtejszych u nas niznanych firm siegaja zenitu, i robi sie z tych
          rzeczy sensacje, a tam zazwyczaj ciezko cos dostac powyzej 50$. Nie mowie o
          ekskluzywnych markach typu Chanel itp, ale wszytskie inne szmatki w zwykłym
          domu towarowym nie przekraczaja tych 50$.
          • Gość: daga Re: to totalna bzdura - ceny z kosmosu!!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 25.02.06, 17:40
            alez maja cudne modelki;)
    • Gość: m Re: Victoria's Secret IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 10:25
      z tego co wiem to dystrybucja w Polsce ciuchow Victoria`s Secret jest nielegalna
      mam na mysli handel jak na w.w. stronie
      pozatym lepiej sobie zamemu zamowic ze strony i sprowadzic niz bawic sie w posrednikow, zwlaszcza ze bardzo zawyzaja ceny no i mozna sie naciac na oszusta (na allegro np.)
      osobiscie mam zamiar sobie cos zamowic z strony VS tylko czekam na wyplate :)
      • Gość: k Re: Victoria's Secret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 10:27
        a do Polski wysyłają?? wydawało mi się że tylko na terenie usa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka