Dodaj do ulubionych

CO CIEKAWEGO W WARSZAWIE?

IP: *.man.lodz.pl 02.08.01, 08:33
Wybieram się wkrótce do Waszego pięknego miasta. Czy dzieje się coś ciekawego?
Obserwuj wątek
    • Gość: Warschau Re: CO CIEKAWEGO W WARSZAWIE? IP: *.nm.matrix.pl 02.08.01, 09:11
      Gość portalu: go-go napisał(a):

> Wybieram się wkrótce do Waszego pięknego miasta. Czy dzieje się coś ciekawego?

Przede wszystkim (o ile jesteś mężczyzną) mnóstwo w Warszawie skąpo odzianych
      dziewczyn i kobiet (o ile pogoda dopisuje)....

• Gość: go-go Re: CO CIEKAWEGO W WARSZAWIE? IP: *.man.lodz.pl 02.08.01, 09:56
        Przykro mi- płeć nie ta
        Ale może są skąpo odziani mężczyźni?
        • Gość: Warschau Re: CO CIEKAWEGO W WARSZAWIE? IP: *.nm.matrix.pl 02.08.01, 10:02
          Gość portalu: go-go napisał(a):

> Przykro mi- płeć nie ta
          > Ale może są skąpo odziani mężczyźni?

A to zapraszam na czwartkowe imprezy dla kobiet do klubu Loch na starówce (mam
          nadzieję, że ma to jeszcze miejsce)...
          • Gość: go-go Re: CO CIEKAWEGO W WARSZAWIE? IP: *.man.lodz.pl 02.08.01, 10:23
            I coś się ciekawego działo (dawniej)?
            • Gość: Warschau Re: CO CIEKAWEGO W WARSZAWIE? IP: *.nm.matrix.pl 02.08.01, 10:30
              Ale gdzie? W klubie Loch? Jesli tam, to muszę się zony zapytać, bo była tam ze
              swoimi przyjaciółkami plotkarami :)
              • Gość: go-go Re: CO CIEKAWEGO W WARSZAWIE? IP: *.man.lodz.pl 02.08.01, 11:09
                bardzo chętnie poznam opinię
    • Gość: Ela Re: CO CIEKAWEGO W WARSZAWIE? IP: *.ilot.edu.pl 02.08.01, 12:20
      Na dziedzincu zamku są jeszcze przez tydzień wyświetlane o 19.30 zekranizowane
      opery w bardzo dobrych obsadach, jeśli Cię to interesuje
      • Gość: go-go Re: CO CIEKAWEGO W WARSZAWIE? IP: 192.168.1.* / *.mm.com.pl 04.08.01, 00:45
        Gość portalu: Ela napisał(a):

> Na dziedzincu zamku są jeszcze przez tydzień wyświetlane o 19.30 zekranizowane
        > opery w bardzo dobrych obsadach, jeśli Cię to interesuje

Szczerze mówiąc bardziej galerie, ale dzięki
        Pzdr :-)

• Gość: Bor''ka Re: CO CIEKAWEGO W WARSZAWIE? IP: *.umultowo.sdi.tpnet.pl 04.08.01, 12:10
      W Warszawie najciekawsza jest atmosfera wielkiego miasta.
      Jak ja lubie pojechac z Zoiborza ostatnim tramwajem w "Gorne Miasto"''
      I wrocic nad ranem.
      Jeszcze jak impreza z fajnymi ludzmi..
      (kobieta to tez czlowiek)
    • Gość: max Re: CO CIEKAWEGO W WARSZAWIE? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 11:14
      wczoraj był zlot Harleyowców z całej Europy
      • Gość: Motor Re: CO CIEKAWEGO W WARSZAWIE? IP: *.pkobp.pl 06.08.01, 12:10
        No i były związane z tą imprezą jakieś sensacje?
        Bo generalnie rzecz ujmując - o to chodzi by nie było nudno. Sam ryk motorów
        specjalnie mi nic nie robi.
        • Gość: max Re: CO CIEKAWEGO W WARSZAWIE? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.08.01, 12:18
          pewnie tak, osobiście nie byłem to nie wiem
          • Gość: Motor Re: CO CIEKAWEGO W WARSZAWIE? IP: *.pkobp.pl 06.08.01, 12:31
            Szkoda, bo można by było coś ściemnić. Nie masz informacji jak się przedstawiia
            sytuacja parasoli nad Wisłą - można już na luzie chłeptać browar?
            • Gość: max Re: CO CIEKAWEGO W WARSZAWIE? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.08.01, 12:34
              raczej jeszcze nie, wprawdzie woda sporo opadła ale jeszcze troche trzeba
              poczekać, myśle że w przyszłym tygodniu wszystko wróci do normy
              • Gość: Motor Re: CO CIEKAWEGO W WARSZAWIE? IP: *.pkobp.pl 06.08.01, 12:41
                Nie masz jakiś wiadomości, gdzie można dziś zabalować - liczą się następujące
                sprawy: chłodny chmiel, fajna muzyka, towarzystwo nie koniecznie w dresach i na
                świeżym powietrzu (cena też nie jest bez znaczenia) ale nie slams.
                • Gość: max Re: CO CIEKAWEGO W WARSZAWIE? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.08.01, 12:47
                  chyba na stronie gazety mozna znaleźć takie informacje
                  • Gość: Motor Re: CO CIEKAWEGO W WARSZAWIE? IP: *.pkobp.pl 06.08.01, 13:02
                    Tam jest jak dobrze patrzyłem tylko jedna informacja na temat imprezy na
                    marszałkowskiej - trochę mało.
                    • Gość: go-go Re: CO CIEKAWEGO W WARSZAWIE? IP: *.mm.com.pl 08.08.01, 20:17
                      No, no -ciekawa dyskusja rozgorzała... Imprezka w Wielkim Mieście? Czemu nie,
                      tylko propozycji coś mało...
                      :-)
    • Gość: retro Re: CO CIEKAWEGO W WARSZAWIE? IP: *.uwm.edu.pl 14.08.01, 10:52
      Ostatnio w Warszawie bylo ciekwawie w latach 20.-30. Teraz jest to. delikatnie
      mowiac, koszmarne miasto pod kazdym wzgledem (komuniakacja, architektura, zycie
      nocne)
      • Gość: motor Re: CO CIEKAWEGO W WARSZAWIE? IP: *.pkobp.pl 14.08.01, 10:57
        Co za godny pożałowania przejaw frustracji.
        Miasto jest z lekka rozkopane, ale czy aż tak brzydkie? - z tym bym się nie
        zgodził, a wieczorne życie? No z tym nam jeszcze wiele brakuje do zachodu. Ale
        może idzie ku lepszemu?
    • Gość: JO Re: CO CIEKAWEGO W WARSZAWIE? IP: 10.128.133.* / *.acn.pl 19.08.01, 16:57
      www.imprezy.net - tam masz opisy :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka