Gość: go-go IP: *.man.lodz.pl 02.08.01, 08:33 Wybieram się wkrótce do Waszego pięknego miasta. Czy dzieje się coś ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Warschau Re: CO CIEKAWEGO W WARSZAWIE? IP: *.nm.matrix.pl 02.08.01, 09:11 Gość portalu: go-go napisał(a): > Wybieram się wkrótce do Waszego pięknego miasta. Czy dzieje się coś ciekawego? Przede wszystkim (o ile jesteś mężczyzną) mnóstwo w Warszawie skąpo odzianych dziewczyn i kobiet (o ile pogoda dopisuje).... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go-go Re: CO CIEKAWEGO W WARSZAWIE? IP: *.man.lodz.pl 02.08.01, 09:56 Przykro mi- płeć nie ta Ale może są skąpo odziani mężczyźni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: CO CIEKAWEGO W WARSZAWIE? IP: *.nm.matrix.pl 02.08.01, 10:02 Gość portalu: go-go napisał(a): > Przykro mi- płeć nie ta > Ale może są skąpo odziani mężczyźni? A to zapraszam na czwartkowe imprezy dla kobiet do klubu Loch na starówce (mam nadzieję, że ma to jeszcze miejsce)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go-go Re: CO CIEKAWEGO W WARSZAWIE? IP: *.man.lodz.pl 02.08.01, 10:23 I coś się ciekawego działo (dawniej)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: CO CIEKAWEGO W WARSZAWIE? IP: *.nm.matrix.pl 02.08.01, 10:30 Ale gdzie? W klubie Loch? Jesli tam, to muszę się zony zapytać, bo była tam ze swoimi przyjaciółkami plotkarami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go-go Re: CO CIEKAWEGO W WARSZAWIE? IP: *.man.lodz.pl 02.08.01, 11:09 bardzo chętnie poznam opinię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: CO CIEKAWEGO W WARSZAWIE? IP: *.ilot.edu.pl 02.08.01, 12:20 Na dziedzincu zamku są jeszcze przez tydzień wyświetlane o 19.30 zekranizowane opery w bardzo dobrych obsadach, jeśli Cię to interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go-go Re: CO CIEKAWEGO W WARSZAWIE? IP: 192.168.1.* / *.mm.com.pl 04.08.01, 00:45 Gość portalu: Ela napisał(a): > Na dziedzincu zamku są jeszcze przez tydzień wyświetlane o 19.30 zekranizowane > opery w bardzo dobrych obsadach, jeśli Cię to interesuje Szczerze mówiąc bardziej galerie, ale dzięki Pzdr :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bor''ka Re: CO CIEKAWEGO W WARSZAWIE? IP: *.umultowo.sdi.tpnet.pl 04.08.01, 12:10 W Warszawie najciekawsza jest atmosfera wielkiego miasta. Jak ja lubie pojechac z Zoiborza ostatnim tramwajem w "Gorne Miasto"'' I wrocic nad ranem. Jeszcze jak impreza z fajnymi ludzmi.. (kobieta to tez czlowiek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: CO CIEKAWEGO W WARSZAWIE? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 11:14 wczoraj był zlot Harleyowców z całej Europy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motor Re: CO CIEKAWEGO W WARSZAWIE? IP: *.pkobp.pl 06.08.01, 12:10 No i były związane z tą imprezą jakieś sensacje? Bo generalnie rzecz ujmując - o to chodzi by nie było nudno. Sam ryk motorów specjalnie mi nic nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: CO CIEKAWEGO W WARSZAWIE? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.08.01, 12:18 pewnie tak, osobiście nie byłem to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motor Re: CO CIEKAWEGO W WARSZAWIE? IP: *.pkobp.pl 06.08.01, 12:31 Szkoda, bo można by było coś ściemnić. Nie masz informacji jak się przedstawiia sytuacja parasoli nad Wisłą - można już na luzie chłeptać browar? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: CO CIEKAWEGO W WARSZAWIE? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.08.01, 12:34 raczej jeszcze nie, wprawdzie woda sporo opadła ale jeszcze troche trzeba poczekać, myśle że w przyszłym tygodniu wszystko wróci do normy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motor Re: CO CIEKAWEGO W WARSZAWIE? IP: *.pkobp.pl 06.08.01, 12:41 Nie masz jakiś wiadomości, gdzie można dziś zabalować - liczą się następujące sprawy: chłodny chmiel, fajna muzyka, towarzystwo nie koniecznie w dresach i na świeżym powietrzu (cena też nie jest bez znaczenia) ale nie slams. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: CO CIEKAWEGO W WARSZAWIE? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.08.01, 12:47 chyba na stronie gazety mozna znaleźć takie informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motor Re: CO CIEKAWEGO W WARSZAWIE? IP: *.pkobp.pl 06.08.01, 13:02 Tam jest jak dobrze patrzyłem tylko jedna informacja na temat imprezy na marszałkowskiej - trochę mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go-go Re: CO CIEKAWEGO W WARSZAWIE? IP: *.mm.com.pl 08.08.01, 20:17 No, no -ciekawa dyskusja rozgorzała... Imprezka w Wielkim Mieście? Czemu nie, tylko propozycji coś mało... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: retro Re: CO CIEKAWEGO W WARSZAWIE? IP: *.uwm.edu.pl 14.08.01, 10:52 Ostatnio w Warszawie bylo ciekwawie w latach 20.-30. Teraz jest to. delikatnie mowiac, koszmarne miasto pod kazdym wzgledem (komuniakacja, architektura, zycie nocne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motor Re: CO CIEKAWEGO W WARSZAWIE? IP: *.pkobp.pl 14.08.01, 10:57 Co za godny pożałowania przejaw frustracji. Miasto jest z lekka rozkopane, ale czy aż tak brzydkie? - z tym bym się nie zgodził, a wieczorne życie? No z tym nam jeszcze wiele brakuje do zachodu. Ale może idzie ku lepszemu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JO Re: CO CIEKAWEGO W WARSZAWIE? IP: 10.128.133.* / *.acn.pl 19.08.01, 16:57 www.imprezy.net - tam masz opisy :-) Odpowiedz Link Zgłoś