Gość: kaska IP: *.acn.waw.pl 26.02.06, 15:43 czy ktos nabyl nowy (jak mi sie wydaje) shape z plytka z joga? warto? pozdrawiam kaska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Colleen Re: shape z joga?! IP: *.chello.pl 26.02.06, 15:49 Kupilam i juz nawet cwiczylam. Wg mnie warto. Bardzo mi sie ta plytka podoba. Cwiczenia sa latwe i trwaja pol godziny. Jak ktos sie chce wyciszyc sa ok. Jednak jak chcesz schudnac to nie wiem czy beda dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: shape z joga?! IP: *.acn.waw.pl 27.02.06, 18:11 Dzieki za odzew!domyslam sie,ze to nie cwiczenia odchudzajace,zalezy mi wlasnie na zapoznaniu sie troche z joga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dukha Re: shape z joga?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 18:33 Dla lepszego zaznajomienia się z jogą oprócz shape'a poleciłabym najpierw odrobinę lektury: M.Eliade "Joga. Nieśmiertelność i wolność" B.K.S Iyengar "Światło jogi" Avalon "Joga kundalini. Ścieżka poznania siebie" J. Jakubczak "Poznanie wyzwalające. Filozofia jogi klasycznej" Wiwekananda "Karmajoga"... Odpowiedz Link Zgłoś