Dodaj do ulubionych

Jak często do kosmetyczki

28.02.06, 12:55
Cześć kobietki,
jak często chodzicie do kosmetyczki aby oczyścic twarz?

Pozdrowienia

Obserwuj wątek
    • Gość: jumbala Re: Jak często do kosmetyczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 12:57
      osobiscie uwazam - za rada kosmetyczki- ze takie czyszczenie powinno sie robic
      nie czesciej niz 2 razy w roku... ja w sumie robie co jakies 8 miesiecy :P
      Na zabiegi pielegnacyjne mozesz biegac do woli:P
    • Gość: laluczek Re: Jak często do kosmetyczki IP: *.takas.lt 28.02.06, 13:22
      pierwszy raz slysze zeb 2 razy do roku, chodzic, przeciez twarz okropnie bedzie
      wygladac ja chodze co 3 miesiace. kosmetyczka oczyszcza mi twarz od wagrow, bo
      moim wiecznym problemem sa wagry na brodzie i nosku (a policzki i czolo mam
      super czyste).
      • Gość: jumbala Re: Jak często do kosmetyczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 13:48
        takie czeste czyszczenie moze wlasnie nasilac problemy zaskornikow.... a moze
        powinnas zmienic kosmetyki? Po prostu mozesz miec jakis kosmetyk ktory zapycha
        ujscia gruczolow i dlatego masz tak wiele zanieczyszcze?
        Wiesz ogolnie kazda cera jest inna... Tobie moze akurat to sluzyc, ale ja dosc
        czesto spotykalam sie z opiniami by czyszczenie nie bylo zbyt czesto - wiele
        osob mowi ze raz do roku lub zadziej.... wiesz co osoba to opinia.
        Ja polegam na kosmetyczce-jest dobra w swoim fachu, oraz na efektach z tym
        zwiazanych- kiedys jak bylam mlodsza to bylam u innej kosmetyczki ktora
        wyznawala zasade ze czyszczenie nie czesciej niz raz do roku i mowila ze wiele
        dziewczyn przychodzi do niej z wyniszczonymi cerami przez zle i zbyt czeste
        czyszczenie...
    • Gość: warszawianka do kosmetyczki chodzi sie 1 na m-c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 13:55

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka