Dodaj do ulubionych

Nigdy więcej Lash Architect L'Oreala

01.03.06, 12:24
ale się wkurzyłam. moje rzęsy wyglądały jak nogi pająka(brrr)- pierwszy raz
widziałam taki efekt. pomyślałam, że może minęła data ważności tuszu, ale nie-
jest ważny do 04.2008. czytałam Wasze posty i dużo osób zachwycało się tym
tuszem, ale ja się zraziłam na amen :(
Obserwuj wątek
    • Gość: Pomidorekk Re: Nigdy więcej Lash Architect L'Oreala IP: *.acn.waw.pl 01.03.06, 12:25
      cóz tak bywa. Ja jestem nadal zachwycona, niezmiennie od pół roku.
      • Gość: Kasia Re: Nigdy więcej Lash Architect L'Oreala IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.03.06, 12:32
        to beznadziejny tusz, poczytaj opinie na jego temat na Wizazu :)
    • lady.k Re: Nigdy więcej Lash Architect L'Oreala 01.03.06, 12:37
      cóż, jestem mu wierna od ponad roku. Niestety mało osób potrafi dobrze malować
      rzęsy a to nie jest tusz dla niewprawionych no i daje naprawdę wyrazisty efekt
      więc fanki naturalnego wyglądu też będą zawiedzione
      • Gość: Pomidorekk Re: Nigdy więcej Lash Architect L'Oreala IP: *.acn.waw.pl 01.03.06, 12:40
        całkowicie się z toba zgadzam Lady.k.
        Przy umiejetnym pomalowaniu, efekt jest bardzo fajny. Szczególnie upodobałam
        sobie tusz w czarnym opakowaniu. Dla kobiet preferujących delikatniejsze
        podkreślenie rzęś polecam ten słabszy - szare opakowanie.
      • bogarde Re: Nigdy więcej Lash Architect L'Oreala 01.03.06, 12:44
        ale najśmieszniejsze jest to, że mam ten tusz od kilku miesięcy i zawsze było
        ok, chociaż nie piałam z zachwytu, ale to co mnie dziś spotkało to koszmar.
        "początkującą" też raczej nie jestem :)
    • Gość: anka Re: Nigdy więcej Lash Architect L'Oreala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 12:52
      Moim zdaniem to nie o stopień zaawansowania w makijażu chodzi. Ja potrafię się
      pomalować niemal każdym tuszem, ale nie takim z grzebykiem. Nie wynika to z
      tego, że nie umiem się nim posługiwać, tylko mam bardzo gęste rzęsy i te ząbki
      nie nadają się do ich rozczesania. Albo rzęsy sklejają się, zbijają w kupki,
      albo nie da się ich równomiernie umalować. Dlatego maluję się tylko szczoteczkami.
      • Gość: Pomidorekk Re: Nigdy więcej Lash Architect L'Oreala IP: *.acn.waw.pl 01.03.06, 13:00
        L'oreal Lash Architect nie ma grzebyka tylko szczoteczkę.
    • dunia24 Re: Nigdy więcej Lash Architect L'Oreala 01.03.06, 12:59
      A ja mam ochote wypróbowac ten nowy loreala volume shocking ale ciekawa jestem
      jak się sprawdza.Używa ktoś???
      • Gość: Kasia Re: Nigdy więcej Lash Architect L'Oreala IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.03.06, 13:09
        No coz, maluje sie od jakichs 13 lat i nawet zdarzylo mi sie popracowac jako
        wizazystka i zapewniam, ze umiem malowac rzesy :))) ale ten tusz uwazam za
        beznadziejny i tyle. Skleja rzesy i wysycha w miesiac (przynajmniej moj
        egzemplarz, ale sadzac po recenzjach internetowych nie tylko moj). Mowie o tym
        w szarym (srebrnym) opakowaniu.
      • p.galli Re: Nigdy więcej Lash Architect L'Oreala 01.03.06, 14:44
        dunia24 napisała:

> A ja mam ochote wypróbowac ten nowy loreala volume shocking ale ciekawa jestem
        > jak się sprawdza.Używa ktoś???

duniu ja ci moge dac linka do swojego postu , a ty juz tam rob jak uwazasz ;)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=36666327&a=36905491
      • Gość: elka Re: Hmm... IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.03.06, 16:40
        Tylko ten tusz od dawna juz nie jest nowy :)
    • Gość: joasia Re: Nigdy więcej Lash Architect L'Oreala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 18:18
      ja kupuję Longitude też Loreal, ale strasznie kusił mnie Lash Architect i jakiś
      miesiąc temu go kupiłam (czarny, w czarnym opakowaniu), i niestety jestem
      niemile rozczarowana. 100 razy lepiej wyglądały rzęsy po Longitude były
      wyraznie dłuższe, a po LA jakby krótsze i wcale ich więcej nie mam - marny
      efekt. czekam aż się skończy i wrócę do Londitude, chociaż teraz kusi mnie
      Intesifi... ale boję się kolejnej porażki
    • Gość: agunia Re: Nigdy więcej Lash Architect L'Oreala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 21:28
      zgadzam się!polecam inny tusz też L'Oreala pt.Intensique naprawde super!mam już
      drugą sztuke i jestem zachwycona!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka