Dodaj do ulubionych

doradzcie perfumy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 18:59
Mam problem jestem tęgą 40 latką 85 kg i niewiem,zero pojęcia o perfumach dla
mnie ,poprostu kompletna niewiedza,tak wiem zapytacie gdzie żyłam.Tak sie
złożyło że nie używałam perfum a teraz mam wielką potrzebę ładnie
pachniec,dziś weszłam do perfumerii i mEtlik w głowie co sobie
kupić.Dziewczyna w sklepie pokazała mi perfumy nie na moją kieszeń i była
zdegustowana że nie wiem czego chcę .doradzcie proszę przecież nie tylko
milionerki ładnie pachną!
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: doradzcie perfumy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 19:13
      Ten post to jakiś żart chyba. Podejrzewam kolejnego forumowego trolla.
      • Gość: grubaska Re: doradzcie perfumy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 19:21
        To co ja mam zrobić jak mnie wszyscy właśnie tak traktują.A w sklepie to sie o
        mało pod ziemie ze wstydu nie zapadne.Myślałam że tu będzie łatwiej,ale
        nie ,trzeba wytłumaczyć dlaczego sie nieznam i nieużywałam perfum do tej
        pory ,a ja je tylko chcę kupić i o pomoc proszę.
    • maggi9 Re: doradzcie perfumy 02.03.06, 19:26
      A co ma waga do zapachu?
      • Gość: kitty Re: doradzcie perfumy IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.03.06, 20:03
        No wlasnie co ma waga do zapachu? Czy szczuple osoby pachna ladniej? hehe..A
        tak na marginesie to jakie zapachy preferujesz? Kwiatowe? swieze? slodkie?
    • Gość: kefi Re: doradzcie perfumy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 21:43
      Firma Laura Biagotti- nazwa Venezia- śliczny zapach, nie jest drogi.
      • Gość: grubaska Re: doradzcie perfumy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 09:05
        Wróciłam z pracy i już do was pisze.Dziekuje za te perfumy zapisałam nazwe bede
        dziś szukać.Co do tej grubości to czytałam że grube kobiety nie mogą mieć
        cieżkich perfum,ale ja niewiem , mmmmmówie wam wszystko żeby celniej ten zapach
        trafić.Rozumiem że to śmiesznie wygląda że jestem troche nie z tej planety
        ale licze na was.zapacch może kwiatowy.Ale nie mam pojęcia.
        • Gość: kleo Re: doradzcie perfumy IP: 80.54.168.* 03.03.06, 09:13
          Bruno Banani
          C-Thru
          Pink Suede z Avonu
          Wink! z Avonu
          Little Black Dress z Avonu - zapach piekny i klasyczny
          • Gość: grubaska Re: doradzcie perfumy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 09:37
            dziękuje kleo.Dobrze że nie wszyscy tacy nieufni i czemu tak trudno podzielić
            sie wiedzą?
        • Gość: ania Re: doradzcie perfumy IP: 212.244.242.* 03.03.06, 09:13
          Taaaaaaaa.....Magda..ja też czuje trolla
    • Gość: kerii Re: doradzcie perfumy IP: 217.153.60.* 03.03.06, 13:35
      a ja ci radzę, najlepiej perfumy dobierzesz sobie sama: idź do perfumrii i
      poproś o tester lub kilka próbek perfum, które sobie upatrzysz i bedzie cie na
      nie stać i jak się spodobają i dobrze się będziesz w nich czuła to kup. Myslisz
      że chudej to łatwo wybrać perwumy, też trzeba się nałazić i nawąchać. Ale
      najlepiej jak poczujesz i "ponosisz" na ciele. Zapach inaczej pachnie "z korka"
      inaczej po skropieniu na skórę, a inaczej jak się spocisz. Ile razy kupione pod
      wływem pierwszego wrażenia perfumy po jakimś czasie wydawały mi sie wręcz nie
      do zniesienia.
    • marghot Re: doradzcie perfumy 03.03.06, 13:50
      Kochana, wg mnie Twoja waga czy wiek nie mają większego znaczenia dla zapachu,
      który wybierzesz.
      Ile chciałabyś/mogłabys wydać? Jakie zapachy lubisz: kwiatowe, lekkie czy moze
      orientalne, ciężkie?
      • Gość: grubaska Re: doradzcie perfumy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 15:44
        Dziękuje,tak przygotowana poszłam do drogerii,mieszkam w dużym mieście nie było
        trudno.Więc już bardziej kumata ,nie bałam się tak obsłygi,kazałam sobie
        pokazać perfumy i nie dałam się zbyć że mam wziąść akurat te i dać święty
        spokój dziewczynie, bo akurat chłopak do niej dzwoni ,a tu jakaś stara grubaska
        ma wymagania.Na złośc okropnie mnie spsikała,ale do żeczy kupiłam te perfumy La
        Rive podróbka lakosty..Podobają mi się bardzo.Dziękuje wam,chodziło mi o
        nabranie pewności i jakąś orintacje w temacie o co prosić,Tylko nie pytajcie
        gdzie się takie jak ja uchowały,żyją obok was.
        • jade.fox Re: doradzcie perfumy 04.03.06, 00:44
          Hmm, ciekawe... nie sądziłam że 40-latki używaja słów typu "kumata"

mam wrażenie że jesteś o wiele młodsza i sobie jaja z nas robisz!
          • Gość: carolinascotties a my się dajemy zrobić w balona :)) IP: *.chello.pl 04.03.06, 00:51
          • mikams75 Re: doradzcie perfumy 04.03.06, 15:26
            od wlasnych dzieci tez sie mozna ciekawego slownictwa nauczyc :-)
            • Gość: grubaska Re: doradzcie perfumy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 21:22
              Jeszcze się tylko pochwale i już nie będe was nudzić.Mój mąż powiedział że
              ładnie pachnę i nie tylko.Dzięki wam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka