Dodaj do ulubionych

Pierre Rene - nowa linia

IP: *.acn.waw.pl 02.12.02, 11:59
Czy ktoraś z Was przetestowała juz coś z nowej serii Pierre Rene - Exclusive
bodajże? Prezentuje się zachęcająco, zwłaszcza Face&Body Shimmer Gel,
rozświetlający podkład z pompką czy zestawy cieni
(www.pierrerene.com ). I może orientujecie się, gdzie w Warszawie
można sobie tę nową serie zobaczyc i pomacać?

Pozdr.
Obserwuj wątek
    • moni_citroni Re: Pierre Rene - nowa linia 02.12.02, 13:06
      Ja bede mogla przetestowac cienie dopiero w polowie grudnia, gdy bede w
      Polsce :-) Ale moja mama mowila, ze nowe kosmetyki Pierre Rene sa bardzo fajne.
      Tylko nie wiem, czy linia "exclusive" o ekskluzywnych cenach bedzie cieszyla
      sie duza popularnoscia- wiele kobiet bedzie wolalo kupic znany produkt, niz
      nowy pierre - za ta sama cene.
      • moni_citroni Re: Pierre Rene - nowa linia 02.12.02, 13:14
        aha, jesli chodzi o ceny to nowy tusz kosztuje ok 18zl.
        Jestem ciekawa jakosci podkladow :-)
        Opis kosmetykow na stronie to sama poezja ;-)
        "W poszukiwaniu nowych i skutecznych cieni, kierowalismy sie wieloma
        wytycznymi i przeslankami. W wyniku tych poszukiwan dotarlismy do produktow,
        ktore swoimi wlasciwosciami nie tylko nas zdumialy, ale rowniez oczarowaly."
        :-)))))
        • Gość: Xena Re: Pierre Rene - nowa linia IP: *.acn.waw.pl 02.12.02, 13:30
          ;-)
          Jeszcze lepszy jest opis highlightera: "Bezprecedensowa gama (yyyhhhh????)
          trzech mozliwości wykorzystania (yyyyhh??? po raz wtóry) tego kosmetyku pozwoli
          na wykreowanie spójnego i osobistego wizerunku (.....?).

Mogli sobie znaleźć mniej poetyckiego, za to bardziej spójnego (nomen omen)
          tekściarza, ale się nie zrażam ;)

A co do cen - chyba nie są jakoś zabójcze wysokie (na esentii ten rozśeitlający
          żel, o którym wspomniałam, kosztuje 23 zł, czyli raczej tanio). Ale nie chcę
          tak w ciemno kupować, bo Privi też prezentowało się nobliwie i ekskluzywnie, a
          okazało się największym shitem, na jaki się naciełam.

Pozdr.
          • moni_citroni Re: Pierre Rene - nowa linia 02.12.02, 13:37
            Moja mama zamowila niektore produkty do sklepu, wiec jak bede w Polsce, to
            pewnie cos sobie kupie ;-)
            Podobno cienie podobaja sie wielu osobom, tusz tez dobrze sie sprzedaje.
            • Gość: katrina Re: Pierre Rene - nowa linia IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 02.12.02, 14:48
              ja ostatnio kupiłam potrójen cienie 09, bo kusiło mnie trio Clarinsa, ale
              uzłyszałam że jego jakośc nie usprawiedliwia takiej ceny, więc kupiłam pierre
              rene 0 identyczny zetaw kolorów. i jestme bardoz zadowolona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka