Dodaj do ulubionych

THE BEST KOSMETYKI!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 16:39
NO WŁASNIE - CHCIAŁABYM ZAŁOZYC WĄTEK O NAJBARDZIEJ
ODJECHANYCH,NAJLEPSZYCH,WASZYCH ULUBIONYCH KOSMETYKACH BEZ KTÓRYCH WPROST NIE
MOŻECIE SIE OBEJŚĆ - JEDNYM SŁOWEM KOSMETYKI W 100% GODNE POLECENIA
Obserwuj wątek
    • Gość: Fa Re: THE BEST KOSMETYKI!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.148.95.* 03.12.02, 16:48
      no właśnie - dobry pomysł. Moje typy:
      1.zwykły krem p/zmarszczkowy Urody - za kilka zł ( zawsze się sprawdza, w
      każdych warunkach)
      2.szminka Max Factor - kolor "raisin" -jak wyżej
    • Gość: Fa Re: THE BEST KOSMETYKI!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.148.95.* 03.12.02, 16:49
      no właśnie - dobry pomysł. Moje typy:
      1.zwykły krem p/zmarszczkowy Urody - za kilka zł ( zawsze się sprawdza, w
      każdych warunkach)
      2.szminka Max Factor - kolor "raisin" -jak wyżej
    • Gość: joanna Re: THE BEST KOSMETYKI!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.02, 19:33
      Bez przesady! Jest sporo wątków o najlepszych kosmetykach. Po co się powtarzać?

Pozdrawiam!
      • Gość: SYLVER Re: THE BEST KOSMETYKI!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 19:39
        No ale te stare wątki były juz dawno - są w archiwum i juz mało kto tam zagloda
        a ja założyłam NOWY!!!!!!!!! - WPISUJCIE TU SWOJE PROPOZYCJE OKI?
        • Gość: katrina Re: THE BEST KOSMETYKI!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.02, 19:48
          tamten to przeboje kosmetyczne za grosze. ten może byc przeboje niekoniecznie
          za grosze :)
          • kotmanka Re: THE BEST KOSMETYKI!!!!!!!!!!!!!!! 03.12.02, 22:18
            Jaki to ten krem Urody please? Jaka seria, jakie ma skladniki? dzieki &
            pozdrawiam
      • malgosia50 Re: THE BEST KOSMETYKI!!!!!!!!!!!!!!! 04.12.02, 00:26
        tez uwazam ze to swietny pomysl z tym watkiem wiec:
        1.cala seria Aretina Q Ziaja- musze ciagle cos miec z tej serii jest dla mnie
        rewelacyjna,od dawna moje ulubione kremiki
        2.dezodorant w kremie Sekret-jestem od niego uzalezniona
        3.woda Carolina Herrera 212
        4.balsam do ciala wyszczuplajacy Norel
        5.maseczka Soraya Zen-szen uzywam jej rowniez do rak
        To sa moje stale i ulubione pozycje ktore ciagle kupuje

Pozdrawiam
    • nenne Re: THE BEST KOSMETYKI!!!!!!!!!!!!!!! 04.12.02, 09:02
      -balsam do ciała z serii 4 pory roku (ostatnio magnoliowy) wszystkie rodzaje
      -szampon Joanna z rzepą
      -podkład teint idole Lancome
      -antyperspirant w kulce Daniella
      • Gość: FA Re: THE BEST KOSMETYKI!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.148.95.* 04.12.02, 10:30
        Zwykły półtłusty krem nazywa sięp/zmarszczkowy Urody- składu nie znam.
        Poza tym :
        balsam ( nie krem ) do rąk Alabaster -Polleny i serum Multi Regenerant Clarinsa
    • ambiance Re: THE BEST KOSMETYKI!!!!!!!!!!!!!!! 04.12.02, 12:39
      - Translucide L'oreal z wit. C - podklad (chyba 4 :) i na razie nie zamierzam
      zmienic),
      - Translucide L'oreal z wit. C - puder sypki,
      - Vichy Nutrilogie1,
      - Neutrogena, krem do mycia twarzy,
      - All about Eve, Joop.

Wiecej grzechow nie pamietam... :)))
      Pozdrawiam

• Gość: zuzza Re: THE BEST KOSMETYKI!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.easycomm.pl / 10.0.0.* 04.12.02, 12:55
        Podkład Chanel Double Perfection (idealny!)
        Total Tournaround Clinique
        Stop Signs Clinique
        Cienie YSL i Shiseido (rewelacyjna jakość), przy okazji - czy któras z was
        używała może tuszu do rzęs Shiseido? YSL jakoś nie przypadł mi do gustu, szukam
        tuszu zdecydowanie pogrubiajacego a YSL raczej nie pogrubia rzęs :(
        • nieszenka Re: THE BEST KOSMETYKI!!!!!!!!!!!!!!! 04.12.02, 15:21
          Gość portalu: zuzza napisał(a):

> Podkład Chanel Double Perfection (idealny!)
          > Total Tournaround Clinique
          > Stop Signs Clinique
          > Cienie YSL i Shiseido (rewelacyjna jakość), przy okazji - czy któras z was
          > używała może tuszu do rzęs Shiseido? YSL jakoś nie przypadł mi do gustu,
          szukam
          >

mam tusz Shiseido Curl, bardzo dobry,daje b. naturalny efekt, wydłuża troszkę i
          podkręca nieznacznie, nie skleja,nie osypuje się.Podobno cieżko go zmmyć. Ja
          nie mam tego problemu- być może dlatego że do zmywania używam pianki do
          demakijazu Citrobiotic Idea25 a ona sobie z nim radzi.

> tuszu zdecydowanie pogrubiajacego a YSL raczej nie pogrubia rzęs :(
      • Gość: inka Re: THE BEST KOSMETYKI!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.BMJ.net.pl 04.12.02, 13:34
        czy mogłabyś mi napisać jak spisuje się ten puder sypki Translucide L'oreal?
        czy matuje? bo podobno ma matować i rozświetlać? czy jest wydajny?
        a i jak masz kolorek wiem, ze są tylko dwa 02 i 04 dla mnie dobry byłby chyba
        ten 04 czyli ciemniejszy, ja też ma podkład Translucide i używam 23 ale
        najlepszy dla mnie jest 22 sable wiec ten 02 jest stanowczo za jasny
        pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedź
        • Gość: Minka Do Zuzzy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.02, 14:27
          Droga Zuzzo, czy mogłabyś powiedzieć, czy podkład Chanel DP nie wysusza skóry
          po dłuższym stosowaniu? I czy posiada właściwości rozświetlające i nawilżające?
          Bardzo mi zależy, myślę sobie o nim coraz częściej, a w perfumeriach nie ma
          próbek już(?!); z góry dziękuję!

Minka
          • Gość: zuzza Re: Do Zuzzy! IP: *.easycomm.pl / 10.0.0.* 04.12.02, 22:29
            Stosuję DP od ok 2 miesięcy i nie zauważyłam przesuszenia skóry, podkład
            rzeczywiście rozświetla i ujednolica koloryt skóry mimo, że jego właściwości
            kryjące są niewielkie. Nie wyobrażam sobie lepszego podkładu, jednak radzę
            wypróbować!
        • ambiance Re: THE BEST KOSMETYKI!!!!!!!!!!!!!!! 05.12.02, 10:12
          Inko, uzywam pudru sypkiego 02 i podkladu 22. Puder jest naprawde milutki -
          leciutki, nie nadaje koloru a tylko matuje i lekko rozswietla. Wydajny. Dla
          mnie - super. Wybralam 02, bo 04 wydawal mi sie za ciemny. Najlepiej sprawdz w
          sklepie, ktory (02 czy 04) wyglada lepiej na podkladzie, ktorego uzywasz. Ja
          zrobilam na rece dwie plamki fluidem 22 i zmatowilam jedna pudrem 02 a druga
          04. 02 wydawal sie w pudelku troche zolty, ale po nalozeniu na twarz jest
          idealny.
          Pozdrawiam
          • Gość: inka Re: THE BEST KOSMETYKI!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.BMJ.net.pl 06.12.02, 00:39
            ambiance napisała:

> Inko, uzywam pudru sypkiego 02 i podkladu 22. Puder jest naprawde milutki -
            > leciutki, nie nadaje koloru a tylko matuje i lekko rozswietla. Wydajny. Dla
            > mnie - super. Wybralam 02, bo 04 wydawal mi sie za ciemny. Najlepiej sprawdz
            w
            > sklepie, ktory (02 czy 04) wyglada lepiej na podkladzie, ktorego uzywasz. Ja
            > zrobilam na rece dwie plamki fluidem 22 i zmatowilam jedna pudrem 02 a druga
            > 04. 02 wydawal sie w pudelku troche zolty, ale po nalozeniu na twarz jest
            > idealny.
            > Pozdrawiam

Dzieki za odpowiedź!!!
            Z początku ten w ogóle 02 wydawał mi się bardzo jasny i faktycznie trochę żółty
            ale gdy go nałożyłam na rękę to był ok, dzisiaj sprawdzałam ten 04 i tez był
            ok, będę jeszcze musiła zrobić tak jak ty po prostu nałozyć w sklepie n a
            podkład obydwa kolory i zobaczyć
            pozdr
          • anndelumester Re: THE BEST KOSMETYKI!!!!!!!!!!!!!!! 06.12.02, 16:55
            podłączę się jest super..stosuje od ponad miesiąca i z tego co widać jest
            bwydajny. szczerze polecam!!! ładnie matuje, (mam podkład air wear)
            a.
    • Gość: Pia Re: THE BEST KOSMETYKI!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 15:58
      1. Brylantyna w żelu z serii Joanna
      2. Biosilk czyli jedwab w płynie do włosów firmy Farouk
      3. Krem do ciała Dove
      4. Antyperspirant bezalkoholowy w kulce Herbina (len lub nagietek)
      5. Mleczko do demakijażu + lotion 2 w 1 z serii Bio-Camille YR
      6. Lakier do włosów Timotei z ekstraktem z melona
      7. Krem do pielęgnacji szyi i dekoltu Aretina Q Ziaji
      Jak tylko skończy mi się któryś z tych kosmetyków, zaraz lecę po nowe
      opakowanie.
      • Gość: LIZACZEK Re: THE BEST KOSMETYKI!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 21:48
        Jestem bardzo zadowolona ze poruszyłas ten wątek bo moim zdaniem takich powinno
        byc najwiecej!!!! - bo w koncu kto jak nie wy umiecie najlepiej doradzic które
        kosmetyki są naprawde godne polecenia
        • Gość: Magda Re: THE BEST KOSMETYKI!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.02, 08:53
          O tak, zdecydowanie jedwab w płynie Farouk;
          NOA, do której powracam i powracam; L'Eau d'Issey j.w.; Paloma Picasso-
          ostatnio;
          żele pod oczy FlosLek-fantastyczne, zwłaszcza na zmęczone, ciężkie, drażliwe
          powieki pod kremik;
          Oceanic seria przeciwzmarszczkowa AA;
          oliwka Johnson's Baby zielona- kilka kropelek do kąpieli;
          odżywka nabłyszczająca Goldwell'a- wracam do niej ilekroć brakuje mi nowych
          pomysłów na włosy;
          błyszczyk owocowy Lancome;
          ... i już nie pamiętam, co jeszcze... może jeszcze bratek na ładną cerę,
          zamiast ciężkich kremideł.
          Pozdrawiam,
          Magda
          • Gość: ania Re: THE BEST KOSMETYKI!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.94.206.* 06.12.02, 09:07
            Mam pytanie, gdzie można kupić ten jedwab w płynie? Dzięki za pomoc.
            • Gość: Magda Re: THE BEST KOSMETYKI!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.02, 09:14
              W Warszawie można kupić w sklepie z art. fryzjerskimi na ulicy Koszykowej.
              Kosztje: 5ml.ok.10 zł; 50ml.ok.51 zł; są wersję pojemniejsze i odpowiednio
              droższe. Ja kupowałam ok.3 tygodni temu 5ml i jeszcze mi starczy na czas jakiś-
              mam gęste, przed ramiona, bez cieniowania włosy- widzisz więc, iż jest bardzo
              wydajny; wystarczy kilka kropel, resztę wcieram w ręce, są super miękkie.
              Gorąco polecam!
              Pozdrawiam,
              Magda
              PS. Można też dostać w niektórych renomowanych salonach fryzjerskich.
              • Gość: ania Re: THE BEST KOSMETYKI!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.94.206.* 06.12.02, 09:40
                Tyle dobrego naczytałam się o tym jedwabiu w płynie,że już się nie mogę
                doczekac,kiedy go upoluję. Mam nadzieję, że będzie ok do moich długich
                naturalnie pokręconych włosów.Dziękuję Ci bardzo za info. Miłego dnia.ania
      • Gość: Ona Do PIA!!! Jedwab do włosów Biosilk firmy Farouk IP: *.dryvit.com.pl / 10.10.10.* 06.12.02, 08:58
        Czy mogłabyś napisać coś więcej o tym jedwabiu do włosów.Gdzie to się kupuje i
        za ile?Czy to jest coś podobnego do włosa w płynie?Dziekuje bardzo.

Gość portalu: Pia napisał(a):

> 1. Brylantyna w żelu z serii Joanna
        > 2. Biosilk czyli jedwab w płynie do włosów firmy Farouk
        > 3. Krem do ciała Dove
        > 4. Antyperspirant bezalkoholowy w kulce Herbina (len lub nagietek)
        > 5. Mleczko do demakijażu + lotion 2 w 1 z serii Bio-Camille YR
        > 6. Lakier do włosów Timotei z ekstraktem z melona
        > 7. Krem do pielęgnacji szyi i dekoltu Aretina Q Ziaji
        > Jak tylko skończy mi się któryś z tych kosmetyków, zaraz lecę po nowe
        > opakowanie.
        • Gość: aga Re: Do PIA!!! Jedwab do włosów Biosilk firmy Fa IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.12.02, 10:01
          Gość portalu: Ona napisał(a):

> Czy mogłabyś napisać coś więcej o tym jedwabiu do włosów.Gdzie to się kupuje
          i
          > za ile?Czy to jest coś podobnego do włosa w płynie?Dziekuje bardzo.

Jeżeli jesteś z Wawy to w salonie Laurenta
          (na Szpitalnej) lub w każdym innym salonie L. są różne pojemności do wyboru, ja
          kupiłam na próbę najmniejsze chyba 11 pln jest bardzo wydajny, ślicznie pachnie
          a włosy są błyszczące i ładnie się układają.
          >
          >
          >
          > Gość portalu: Pia napisał(a):
          >
          > > 1. Brylantyna w żelu z serii Joanna
          > > 2. Biosilk czyli jedwab w płynie do włosów firmy Farouk
          > > 3. Krem do ciała Dove
          > > 4. Antyperspirant bezalkoholowy w kulce Herbina (len lub nagietek)
          > > 5. Mleczko do demakijażu + lotion 2 w 1 z serii Bio-Camille YR
          > > 6. Lakier do włosów Timotei z ekstraktem z melona
          > > 7. Krem do pielęgnacji szyi i dekoltu Aretina Q Ziaji
          > > Jak tylko skończy mi się któryś z tych kosmetyków, zaraz lecę po nowe
          > > opakowanie.
    • krolewna_ania Re: THE BEST KOSMETYKI!!!!!!!!!!!!!!! 05.12.02, 10:23
      Mydło w płynie Seba-med, jedyne które toleruje moja skóra i olejek pod prysznic
      Seba-med
      Chapstick w czarnym opakowaniu pomadka do ust
      Ziaja płyn do higieny intymnej konwalia, migdał
      YR hammelis balasam do ciała zapach, konsytencja i nawilżanie bez zarzutu
      Tusz l'oreal volumisse 4x
      podkład l'oreal Air Wear Sable
      O oui lancome woda perfumowana zawse do niej wracam po innych próbach
      clairol odżywka do włoów cienkich
      pityval LRP na łuszczącą sie skórę twarzy rewelacja likwiduje w ciągu 2 dni
      Ania
    • kassiah Re: THE BEST KOSMETYKI!!!!!!!!!!!!!!! 05.12.02, 10:27
      Dla mam 4 typy:
      PASTA DO ZEBOW
      SZAMPON
      MYDLO
      DEZODORANT
      wazne zeby byly uzywane czesto...;)
      a tak powaznie krem brazujacy firmy Oriflame jest po prostu NUMBER ONE!!!
      • Gość: KO Re: THE BEST KOSMETYKI!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.148.95.* 05.12.02, 10:41
        Puder Double Face Clarinsa kolor beige matte -kupuje 4 opakowanie
        maseczka pod oczy i dookoła ust Matisse- rewela !!!
    • Gość: fczurek Re: THE BEST KOSMETYKI!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.26.* 05.12.02, 13:57
      A ja - zawsze musze miec, bo inaczej nie zyje:
      - zapaszki: O oui (lancome, na lato), DKNY, le feu (na zime), plus pare na
      zmiane, ale wymienione are a must!
      - krem pod oczy advanced night repair
      - krem stop signs clarinsa
      - balsam do ciala... vaseline int. care, a pod prysznic zel migdalowy lub
      miodowo-mleczny, zapomnialam firmy, ale jak najbardziej niskopolkowy :),
      - maseczki: mineraly dax cosm.,nawilzajaco-relaksujaca z koenzymem q,taka w
      bialej tubce, chyba IF (bosko pachnie)i rozne takie hydrazelowe (eris, aa, itp.)
      - aretina Q - wszystko lykam
      - nivea soft - tani i skuteczny kremik dla mojego niewymagajacego kosmetycznie
      starego...
      - poza tym naturalne olejki zapachowe (cynamon!!!! gozdzik, mieta, grejfrut),
      ktore non stop spalam w moich licznych kominkach (mam chyba ze 6)
      To chyba byloby na tyle :)
    • Gość: Margoo Re: THE BEST KOSMETYKI!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tele2.pl 05.12.02, 16:35
      1. Effaclar K
      2. Revlon Colorstay (obie wersje, w zależności od pory roku)
      3. Meteoryty Guerlain
      4. Joop All About Eve
      5. płyny do kąpieli Yves Rocher (cudnie pachną)
      6. pomadka IsaDory nr 46 (jedyna, która pasuje mi dosłownie do wszystkiego)
    • Gość: SMYKA Re: THE BEST KOSMETYKI!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 05.12.02, 20:50
      PODKŁAD RIMMEL - DOUBLE ACT
      PUDER BRĄZUJĄCY W KULKACH AVON
    • Gość: Karola Re: THE BEST KOSMETYKI!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gda.cdp.pl, / *.crowley.pl 06.12.02, 09:55
      hej a ja polecam:
      perfum JPG (cycki ale clasique)i nowy Caroliny herrera CHIC
      krem do twarzy nawilzajacy bioterm
      seria do pielegnacji twarzy diora (ta najnowsza w niebieskim opakowaniu)
      tusz do rzes Diora
      i blyszczyk owocowy lancome
      krem do dekoldu heleny rubinstein
      to na razie tyle.jak cos mi sie przypomni to dopisze
      pozdrawiam serdecznie pa
    • Gość: Ja Re: THE BEST KOSMETYKI!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.148.95.* 06.12.02, 16:06
      Seria migdałowa pod prysznic i do ciała Avonu - co za zapach!!!
    • Gość: LIZACZEK Re: THE BEST KOSMETYKI!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 07.12.02, 17:56
      JA BARDZO LUBIŁAM TEŻ SZAMPON Z AVONA TEN Z KWIATEM CYTRYNY I POMARANCZY - MOJE
      WŁOSY NAPRAWDE PO NIM BŁYSZCZAŁY I PRZEDE WSZYSTKIM PIĘKNIE PACHNIAŁY!
      • Gość: maxima Re: THE BEST KOSMETYKI!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.12.02, 18:11
        mój fatowryt to błyszczyk do ust Sisleya o nazwie Grenadina, dzięki niemu usta
        są zmysłowe i delikatnie błyszczące bo zawiera drobinki brokatu, super nawilża
        i pielęgnuje tylko ta cena brrr aż 130 złociszy no ale cóż mam fioła na punkcie
        błyszczyków więc nie żałuję. nie rozstaję się też z trójkolorowym pudrem w
        kompakcie shiseido, pięknie rozświetla cerę, nie muszę już stosować żadnych
        sypkich pudrów. uwielbiam też cienie shiseido szczególnie te satynowe, super
        się prezentują na powiekach no i są bardzo trwałe.
    • Gość: Femme Re: THE BEST KOSMETYKI!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.148.95.* 09.12.02, 16:15
      Moje ostatnie odkrycie- puder prasowany Inglot ze złotymi mikrodrobinkami za 20-
      pare złotych. Jest też ciemniejszy ( jakby brązujący) ze srebrnymi.
      Ekstra !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka