letizia2 13.03.06, 11:10 Czy łykacie witamine A+E? Jeżeli tak, to czy rzeczywiście włosy i paznokcie macie ładniejsze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krecik w mieście Re: A+E IP: *.aster.pl 13.03.06, 11:14 ja łykam od 2 miesięcy, jakiś czas temu zaczełam mieć problemy z pekającymi, rozdwajającymi sie paznokciami( w wcześniej były ładne i twarde) no i widzę duża poprawę. jeżeli chodzi o włosy , to nie zauważyłam różnicy Odpowiedz Link Zgłoś
iwonesik Re: A+E 13.03.06, 19:11 DZisiaj poleciłam mi koleżanka, łykała miesiąc i jej pomogło. Najlepiej dwie tabletki na noc, bo podobno wzmaga apetyt. Dzisiaj zaczynam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strawberry Re: A+E IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.06, 20:29 ja zaczęłam w czwartek dzis jest poniedziałek,będe czekac na efekty, licze na poprawe stanu skóry, po 1 dziennie,rano, ale chyba zaczne wieczorkiem bo jesli z tym aetytem to prawda..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: A+E IP: 193.24.196.* 13.03.06, 21:24 Ja stosowałam przez dłuższy czas, ale jedyne co zauważyłam, to to że częściej goniło mnie do toalety... Nie żartuję. Odpowiedz Link Zgłoś