Gość: fresa IP: *.crowley.pl 15.03.06, 15:28 Jaką możecie polecić w miarę dobrą kredkę do powiek, żeby była wysuwana? I cena też niebardzo wygórowana ok. 20 zł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jade.fox Re: kredka do powiek 15.03.06, 17:08 Manhattan Automatic Eyeliner, Oriflame, Avon, te chyba są najtańsze. pewnie nie chcesz jej temperować? też tak myślałam przed kupieniem a jednak musiałam ją ścinać aby kreska była cienka, inaczej rysowała grubą krechę. Miałam Manhattana. Wkład jest bardzo krótki w porównaniu z drewnianymi, jak za duzo wysuniesz to się nie chce schować. Jeżeli chodzi o właściwości to była miękka i nie rozmazywała się, ale w sumie nie byłam zadowolona z automatycznej kredki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fresa Re: kredka do powiek IP: *.crowley.pl 15.03.06, 20:27 Do tej pory używałam z avonu i jestem nawet zadowolona. Ale chciałam spróbować czegoś nowego. Ja nie mam żadnych problemów z wysuwaną konturówką, nie łamie mi się i nie muszę jej ścinać, bo zawsze maluję pod tym samym kątem więc po pewnym czasie ma kształt jakby scięty. Ale jest to dla mnie wygoda, że nie muszę jej temperować, zawsze mam z tym problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasla Re: kredka do powiek IP: *.gl.digi.pl 16.03.06, 22:29 najlepsze sa kredki z sepfory-naprawde.Mialam wiele,a ta nie jest ani za miekka ani za twarda i cena bardzo przestepna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fresa Re: kredka do powiek IP: *.crowley.pl 17.03.06, 07:49 Możesz podać przybliżoną cenę tych kredek? I czy są wykręcane? Odpowiedz Link Zgłoś