magdaksp 15.03.06, 21:45 czy używała któras z was odzywke do włosów sephory?taka w rózowo czarnym słoiczku kosztuje okolo 45 złotych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaszka Re: sephora-kosmetyki do włosów IP: *.icpnet.pl 15.03.06, 22:29 Używałam tylko szamponu do włosów kręconych. Rozczarowalam się. Myślę, że lepiej kupić profesjonalne kosmetyki fryzjerskie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snowqueen Re: sephora-kosmetyki do włosów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.03.06, 22:38 Ja uzywałam tej odżywki, podoba mi się. Zazwyczaj używam fryzjerskich kosmetyków, ale ten po próbce przypadł mi do gustu... Kupiłam i mi służy. Natomiast szampon do farbowanych niczym się nie różni od zwykłych supermarketowych. Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: sephora-kosmetyki do włosów 15.03.06, 22:38 ja miałam szampon z tej serii, Equilibrant chyba. był OK, ale bez większej różnicy wobec supermarketowych, których używam na codzień. niedawno dostałam próbkę odżywki Nourrissant. włosy wygładzone, nawilżone, ale też obciążone bardziej niż zwykle (to akurat nie dziwne, bo ja mam raczej skłonne do przetłuszczania włosy, a odżywka jest do suchych ;) aha, skoro dostałam próbkę to i ty możesz poprosić. mają gotowe w saszetkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: sephora-kosmetyki do włosów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 22:56 Mam pytanie- czy ktoś wie ile kosztuje blyszczyk powiększający usta Sephora? Odpowiedz Link Zgłoś
zoe28 Re: sephora-kosmetyki do włosów 15.03.06, 22:59 Gość portalu: Ewa napisał(a): > Mam pytanie- czy ktoś wie ile kosztuje blyszczyk powiększający usta Sephora? Około 30zł Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: sephora-kosmetyki do włosów 15.03.06, 23:15 dzieki za odpowiedzi bo zastanawialam sie czy ta idzywka jest warta swojej ceny.faktycznie musze poprosic o próbke:) Odpowiedz Link Zgłoś