Dodaj do ulubionych

Do jakiej gwazdy jestes podobna- sprawdz!

16.03.06, 20:00
hej dziewczyny podaje wam adres strony na ktorej mozecie sprawdzic do jakiej gwiazdy jestecie podobne.
czasami wyniki sa zaskakujace a czasami calkiem calkiem :)
Po probujcie na kilku foto. Dane przy rejestracji mozecie podac falszywe bo i tak nei sprawdzaja.
www.myheritage.com/
Obserwuj wątek
    • kasia191273 Re: Do jakiej gwazdy jestes podobna- sprawdz! 16.03.06, 20:46
      zabawne, ale rozrzut jest duży;-)))) Dopasowuje po fryzurze i chyba minimalnie
      rysach twarzy. Na pewno nie po kolorze włosów. Podobna jestem do Rachel Weisz,
      Cindy Crawford, Kylie Minoque i Liv Tyler...
      • Gość: TAnia Re: Do jakiej gwazdy jestes podobna- sprawdz! IP: *.jgora.dialog.net.pl 16.03.06, 21:18
        Hmm, konia z rzędem temu, kto znjadzie podobieństwo miedzy Kylie Minoque i Liv
        Tyler ;) musisz byc doprawdy ciekawej urody :) :)
        • magdaksp Re: Do jakiej gwazdy jestes podobna- sprawdz! 16.03.06, 21:28
          juz to widzialam na forum moda.to do kogo jestes podobna zalezy bardzo duzo od
          fotki.mi wyszlo kilka indyjskich aktorek:)
    • shilla01 Re: Do jakiej gwazdy jestes podobna- sprawdz! 16.03.06, 21:40
      ee tam bzdura. Ja zrobilam 3 fotki i za kazdym razem wyszlo cos innego . Tylko
      Cameron Diaz powtórzyła sie . A mojemu facetowi wyszedł Michael Jackson :)) no
      to juz chyba nie wymaga komentazra :))
    • Gość: Tora83 Re: Do jakiej gwazdy jestes podobna- sprawdz! IP: *.chello.pl 17.03.06, 00:31
      Dobre, dobre :o) Jestem jak Liv :o)
    • jade.fox Re: Do jakiej gwazdy jestes podobna- sprawdz! 17.03.06, 00:40
      Fajne!
      ja jestem podobna do Demi Moore i Isabell Adjani, i to wyszło przy dwóch
      różnych zdjęciach.
    • Gość: Ania Re: Do jakiej gwazdy jestes podobna- sprawdz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 01:09
      Obie panie Presley (Lisa-Marie i Priscilla),Rachel Weisz, Sophie Marceau i
      bardziej dostojnie (choc nie ten kolor wlosow,ale tu zdaje sie rysy twarzy
      dobieraja) Grace Kelly :)
    • alanek1 Re: Do jakiej gwazdy jestes podobna- sprawdz! 17.03.06, 02:55
      Hmm.... Sophia Loren, Shakira i Angelina Jolie
    • Gość: gosc1089 Re: Do jakiej gwazdy jestes podobna- sprawdz! IP: *.dyn.centurytel.net 17.03.06, 04:03
      Gdy mialam krotkie wlosy bylam bardzo podobna do Diany, ale sadze, ze nie ja
      jedna, bo nie miala takiej oryginalnej twarzy.
    • Gość: suzi Re: Do jakiej gwazdy jestes podobna- sprawdz! IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 17.03.06, 11:12
      hehe, a ja wyslalam zdjecie kate moss, i wyszlo ze jest pdobna do calisty
      flockhart:)))))
    • Gość: Asienka81 Re: Do jakiej gwazdy jestes podobna- sprawdz! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 11:15
      hurrrrrraaaaaaaaa, jestem podobna do Mili Jovovich, chcialabym, zeby to byla
      prawda:-) mimo wszystko fajna zabawa:-) pozdrawiam
    • hynde Mnie wyszla Winona Ryder i Mary-Kate Olsen n/txt 17.03.06, 11:22
    • hynde A z innym zdjeciem... 17.03.06, 11:26
      ... znowu Winona Ryder, Christina Ricci, Isabella Rosselini, Reese Witherspoon
      i Sinead O'Connor - niezly rozrzut:-)))
    • bibi.mal Re: Do jakiej gwazdy jestes podobna- sprawdz! 17.03.06, 11:49
      Ssssuper... Chcialabym, by inni też mnie tak postrzegali; podobna jestem do:
      Alyssa Milano
      Eva Longoria
      Brigitte Bardot
      Ashwariya Rai
      Celina Jaitley
      Grace Kelly
      Natalie Portman

Hm....
      • Gość: aga Re: Do jakiej gwazdy jestes podobna- sprawdz! IP: *.crowley.pl 17.03.06, 12:31
        Cos z tym programem jednak jest chyba nie tak: najpierw wyszło że jestem podobna
        to jakiejs kobiety ( nie znam jej i nie zapamiętałam nazwiska), miała jedynie
        podobną fryzurę do mojej, bardzo ładna, ale moim zdaniem nie podobna do mnie w
        ogóle, a potem wyszło(gdy miałam włosy związane gładko w kitkę), że jestem
        podobna do jakiegoś mężczyzny!!! Też mi nie znany, miał co prawda niebrzydką
        twarz, no ale bez przesady... Jeszcze nikt do mnie nie powiedział w życiu
        "proszę pana"...
    • sher-man a mi wyszło no faces found!! :( 17.03.06, 12:41
      Bu!
    • adsa_21 Re: Do jakiej gwazdy jestes podobna- sprawdz! 17.03.06, 13:16
      ja jestem podobna do Britney Spears:DDDD
    • Gość: asiek_asiekowaty Scarlet Johanson w przypadku wiekszosci zdjec IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.03.06, 13:24
      • Gość: Maxi Re: Scarlet Johanson w przypadku wiekszosci zdjec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 14:37
        Ewa Hercigova
        Kiristen Dunst
        Gwen Stefani
        Natalie Imbruglia
        Cameroon Diaz
        Sharlize Theron
        Wiecie co to zależy od zdjęcia
    • Gość: wera Re: Do jakiej gwazdy jestes podobna- sprawdz! IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 17.03.06, 14:53
      a ja nie moge tego zrobic :( trzeba tam podac swoją poczte czy jak?
    • Gość: kasia Re: Do jakiej gwazdy jestes podobna- sprawdz! IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 17.03.06, 15:13
      Brigitte Bardot
      Penelope Cruz
      Mary-Kate Olsen
      Selma Blair
      Tara Reid
      Rachel McAdams
      Hilary Swank
      Tata Yaung
      Katie Holmes
      Bipasha Basu

• Gość: kiczka Re: Do jakiej gwazdy jestes podobna- sprawdz! IP: *.csk.pl 17.03.06, 15:44
        Moja siorka jest identyczna jak Jenifer lopez!! Ostro:D nawet nie wiedziałam że
        takie podobieństwo hehe fajna stronka polecam
        • Gość: Do Wery Re: Do jakiej gwazdy jestes podobna- sprawdz! IP: *.crowley.pl 17.03.06, 17:45
          Ja podałam zmyśloną pocztę.
    • Gość: dzidzia669 Re: Do jakiej gwazdy jestes podobna- sprawdz! IP: 82.160.122.* 17.03.06, 18:51
      ja do kirsten dunst:)
      • Gość: Grażynka Lubicz [...] IP: *.tm.net.my 17.03.06, 18:53
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • polla4 Re: Do jakiej gwazdy jestes podobna- sprawdz! 17.03.06, 19:15
          Graża, powaznie? Musisz byc piękna...
          • Gość: Grażynka [...] IP: 200.118.2.* 17.03.06, 19:22
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • alicia83 jestem zalamana 17.03.06, 19:29
              mi wyszlo,a jestem kobietą,ze jestem podobna do :Axla Rose-tego z guns'n'roses,Richarda Gere i Chestera Bennighama,czy jak mu tam-ten z Linkin' Park....o boze:-)
              • Gość: polla4 Re: jestem zalamana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 19:58
                Ale mix, haha :)
                • katjanka to jeszcze nic.. 17.03.06, 20:24
                  Niecnie wrzucilam na stronke zdjecia znajomych (dziewczyn) i przy jednaj kto
                  okazal sie 70%-owym podobienstwem??? Nie zgadniecie - SADDAM HUSSEIN.
                  Jazda!!!!
              • xanaka Re: jestem zalamana 18.03.06, 17:37
                Chester Bennington? O jaaa! :P
    • n_nicky Re: Do jakiej gwazdy jestes podobna- sprawdz! 17.03.06, 21:32
      Heather Locklear
      Anna Kurnikova
      Kate Hudson
      Lisa Kudrow
      Nicole Richie

natomiast mój kolega jest podobny w 70% do Mary-Kate Olsen, a koleżanka
      do...Boba Marleya i Marlona Brando:)
      • kameleon2711 Re: Do jakiej gwazdy jestes podobna- sprawdz! 17.03.06, 22:53
        Angelina Jolie
        Carmen Electra
        Teri Hatcher
        Natalie Portman
        Kirsten Durst
        Shania Twain
        :):):)
    • Gość: nathalie Re: Do jakiej gwazdy jestes podobna- sprawdz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 11:14
      Izabela Rosselini Nastasja Kinsky sarah michelle gellar natalie portman,
      calista flockhart, kate winslet alicia silverstone, kirsten dunst, pat benatar
      (nie znam:() neve campbell. druga fotka- bunko kanazawa i znowu s.m. gellar :)
      janet jackson gwyneth paltrow :D
    • Gość: Vital Remains Re: Do jakiej gwazdy jestes podobna- sprawdz! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.03.06, 13:22
      Albert Einstein
      Patrick Kluivert (!)
      Henry Dunant
      George Bernard Shaw
      Bulent Ecevit
      Julio Cortazar
      George Harrison
      Walter Benjamin
      Piotr Iljicz Czajkowski
      Mark Wahlberg
      (jestem facetem, trochę zarośniętym)
      ;)
    • Gość: annuschka Re: Do jakiej gwazdy jestes podobna- sprawdz! IP: *.DWUDZIESTOLATKA.ds.uni.wroc.pl 18.03.06, 15:55
      super ze wam wyszedl ktos znany.mnie wyszlo ze jestem podobna do francoise
      hardy s nawet nie wiem kto
      • Gość: opuszczona pomozcie mi z tym!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 16:44
        Dziewczyny! zarejestrowalam sie a potem -> uplod foto i "run face recognition"
        i stronka sie niby zaladowala na maxa ale nic nowego nie pokazuje. Co robie
        zle? pomozcie! :-(
        • Gość: opuszczona mmmmmammmmmm!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 16:49
          brooke shields (czy jak to sie pisze), live tyler, PAMELA ANDERSON, itd :P
          • Gość: yasemin1 Re: mmmmmammmmmm!!! IP: 85.102.117.* 18.03.06, 17:32
            A mnie wyszła jakaś murzynka (chociaż cerę mam jak biała ściana na zdjęciu
            też), potem cała seria Chinek oraz Pablo Picasso. No wiecie to są chyba jakieś
            jaja.
            • Gość: Ann Re: mmmmmammmmmm!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 18:15
              No mnie na pierwszym miejscu wyszedł wokalista Linkin Park:D Hehe, Bob Dylan w
              mlodosci, ogolnie przewaga mezczyzn, anizeli kobiet. Ale to chyba ze wzgledu na
              moje oprawki, wszyscy panowie, mieli wlasnie podobne.
    • Gość: sara_87 Re: Do jakiej gwazdy jestes podobna- sprawdz! IP: *.csk.pl 19.03.06, 17:51
      a ja jestem podoba do Rudolpha Valentino
      buuuuu
    • Gość: Ewka Re: Do jakiej gwazdy jestes podobna- sprawdz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 12:39
      buahaha, wyszla mi Christina Ricci, Denise Rochards, Avril Lavigne i...Nick
      Carter ;PPPP
      • Gość: uu Re: Do jakiej gwazdy jestes podobna- sprawdz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 13:36
        a ja do Hally Berry, Keiry Knightely i... Ashtona Kuthera :P
      • handi Re: Do jakiej gwazdy jestes podobna- sprawdz! 21.03.06, 13:40
        A mojemu synkowi na zdjęciu z chrccin wyszło że jest podobny do M.Jacksona :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka