sandra666 18.03.06, 18:52 Polecam wszystkim chronoaktywne ampulki na dzien i na noc firmy FARMONA www.farmona.pl po 2 cm mniej w kazdym udzie po miesiacu. mnie pomoglo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
songor Re: to działa!!!! 25.03.06, 19:10 a czy w innych partiach ciala mocno schudlas (piersi?)? wiekszos takich tabetek dziala na cale cialo niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
sandra666 Re: to działa!!!! 01.04.06, 13:04 chudnie sie w tym miejscu gdzie sie wsmarowuje. to nie sa tabletki, tylko ampulki z plynem, ktore sie otwiera i wmasowuje w skore Odpowiedz Link Zgłoś
gwiaazda Re: to działa!!!! 02.06.06, 12:05 Witam czy mozesz podac cene tych ampulek i gdzie mozna je dostac-i ile ich potrzeba aby bylo widac efekty Odpowiedz Link Zgłoś
chamaedora Mi się udało :D 28.06.06, 17:54 Witam, Nie było to łatwe ale mi się udało. Po 3 miesiącach intensywnej walki z bardzo zaawansowanym cellulitem III/IV (czyli już bardzo, bardzo widoczny gołym okiem nawet bez naciągania skóry paluchami) stopnia wygrałam z nim !!! Przeprowadziłam zmasowany atak :-D 1. Jazda na rowerze - nie rzadziej niż raz na 2 dni po min. 25 km w ciągu tygodnia pracy, a w weekendy 35-40km. 2. Woda mineralna niegazowana - min. 2,5 l dziennie 3. Masaże zajętych miejsc (czyli u mnie uda, pośladki, brzuch i ramiona) specjalną taką popierdułką z wypustkami - codziennie min 15 min 4. Balsam (a właściwie żel) + oliwka do masażu firmy Ziaja (tanie więc nie obciązają portfela) takie pomarańczowe na cellulit bodajże lipocelbloker, czy jakoś tak :), nie zapominając o wolnych od skórki pomarańczowej miejscach należy zastosować jakiś standardowy balsamik nawilżający (polecam AA balsam malinowy - super pachnie i odpręża) 5. 2 razy w tygodniu peeling - polecam cukrowy Garniera - fajnie ujędrnia ciałko. Można też samej zrobić papkę, tak jak już któraś kobitka polecała na tym forum, z kawy, cynamonu, soli i oliwki ale tego nie polecam przed snem. Należy pamiętać, że kofeina wchłania się też przez skórę, więc odradzam osobom na jej działanie wrażliwym, mającym problemy z zasypianiem i nadciśnienie. 6. Polecam zakup tabletek "Cellu-Vita" - 60 kapsułek starcza na miesiąc - koszt to ok. 45-48 zł. (najtaniej w aptekach internetowych). Teraz przyjmuję po 1 dziennie tak profilaktycznie. Testowałam już wiele takich tabletek i droższych i tańszych, ale dopiero przy tych efekty były dla mnie zauważale już po mniej więcej 2 tygodniach. Mimo, że przyjmuję tabletki antykoncepcyjne, palę papierosy, mam pracę siedzącą i cellulit w spadku genetycznym po mamie, czyli od początku byłam na straconej pozycji, jednak przy odrobinie samozaparcia można to paskudztwo zwalczyć. Trzeba tylko być straaaaaaasznie systematycznym. Kobitki nie należy się poddawać! Życzę, żeby Wam również się udało zwalczyć ten defekcik i mam nadzieję, że moja recepta dla niektórych z Was może okazać się przydatna. Odpowiedz Link Zgłoś
xuwa Re: Mi się udało :D 06.12.06, 23:46 ja walcze z cellulitem od czasów liceum a mam juz 25 lat, muszę przyznac ze systematycznosci mi brakuje ale to raczej z braku czasu ponieważ pracuje 6 dni w tygodniu od 10-18. Na codzien uzywam preparatów antycelulitowych, raz w tygodniu masuje ciało szczotką oraz masażerem z wypustkami...moze to za mało? aż tak tragicznie nie jest najgorze jest z tyłu na udach... powiedz mi skoro zazywasz tabletki antykoncepcyjne i palisz papierosy czy nie zauważyłas zadnych problemówz zylami na nogach, mam na mysli zakrzepy w żyłach, nie wyglądaja az tak tragicznie jak zylaki ale piękne to to nie jest.ile masz lat??dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś