Gość: ola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 11:42 dobry sposob na tradzik?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karolina Odp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 11:43 Dobry lekarz dermatolog. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xoxik Re: tradzik IP: *.ists.pl / *.ists.pl 19.03.06, 13:01 Dermatolog, ale w żadnym wypdaku nie kosmetyczka- po niej masz chwilową poprawę, a w rzeczywistości z czasem będzie tylko gorzej. Możesz też pić drożdże w tabletkach- oszczędzi to nieprzyjemnego smaku i cynk też polecam (wszystko szybciej się goi i skóra się mniej przetłuszcza). Ale i tak najlepiej odwiedzić dobrego dermatologa. Odpowiedz Link Zgłoś
super.kinia Re: tradzik 19.03.06, 17:10 dobry krem nawilżający, odstawienie wszelkich ostrych kosmetyków typu: złuszczający żel do twarzy, peeling, delikatne mleczko, delikatny tonik i delikatny krem nawilżający. Odpowiedz Link Zgłoś
yasemin1 Re: tradzik 19.03.06, 18:37 Spróbuj też Dalacin T - to antybiotyk w płynie z gąbką mozna stosować punktowo lub po całości twarzy. Jak za mocno wysuszysz to użyj kremu nawilżającego po niego. Działa świetnie na trądzik - ma szeroki zakres działania. Lub zajrzyj tutaj i coś wybierz na dole strony są dwa "przyciski" jeden opinie o lekach drugi o kosmetykach: luskiewnik.strefa.pl/acne/PRYSZCZE2002_prep.htm Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: tradzik 19.03.06, 18:52 Na początek wybierz sie do dermatologa, nie lecz się na włąsna rękę. Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 ja mam problemy z cera i kosmetyczka pomogla 19.03.06, 19:13 oraz maseczka gleboko oczyszczajaca garnier i peeling raz na tydzien do kosmetyczki chodzilam kiedys przez pol roku jak kase mialam na zabiegi ale to zalezy czy sa wieksze czy mniejsze problemy skory Odpowiedz Link Zgłoś
super.kinia Re: tradzik 19.03.06, 19:11 oxy_gen_86 napisała: > A konkretnie co polecasz?;) jeżeli to pytanie do mnie to trzeba próbować - dla mnie najlepszy jest krem lirene duo C (16zł) i masło kakaowe ziaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: tradzik IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 19.03.06, 22:02 Spróbuj Accos. Stosuje się gp miejscowo na skorę dotknietą trądzikiem. Trzeba być cierpliwym bo smarując 2 razy dziennie efekt będzie za okolo 3 tyg ale jest b dobry. Jest w zelu, szybko się wchlania. Ja go lubię. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majesty Re: tradzik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 17:11 Dobry jest też Aknemycin Plus- na receptę ale każdy lekarz domowy wypisze. To taki płyn który leczy syfki i złuszcza skórę. Fakt, skóra się złuszcza co jakiś czas przy stosowaniu ale widać efekty w sumie od pierwszego uzycia a po skończonej kuracji widać ładną, gładką buźkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doti Re: tradzik IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.03.06, 19:22 jeśli postać tej choroby skóry jest w zaawansowanym stopniu w 90% procentach najskuteczniejsze sa antybiotyki do stosowania na zewnątrz i wewnątrz ,a najlepiej poprostu wybrac sie do dermatologa , kazda cera jest inna i nie zawsze mozna stosowac to samo co druga osoba , odradzam kupowania lekow na wlasna ręke , przekonalam sie z wlasnego doswiadczenia ze antybiotyki sa najskuteczniejsze na pozbycie sie tej przypadłosci,papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimoza leki i kosmetyki nigdy na wlasna reke! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 14:34 kazdy ma inna skore i jednemu pomoze to, drugiemu co innego. dlatego jestem za wizytą u dermatologa a do tego namawiam do kupienia w sklepie zielarskim jakiejs glinki (osobiscie uzywam zielonej). efekty widoczne juz po pieciu dniach! dodam, ze moj tradzik byl trudny do wyleczenia, leczylam sie paroma dermatologami prawie 2 lata! :| goraco polecam i pozdrawiam... wiosennie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś