Dodaj do ulubionych

Lancome Juicy Tubs jest to ochyda!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 14:36
NIe wiem skąd tak wiele zwolenniczek tego błyszczyku. Jestem pasjonatką
błyszczyków (zwłaszcza tych górnopółkowych) i mam ich dużą kolekcję. JT to
klejące mazidło o mega chemicznym smaku. Nawet po godzinie gruba warstwa
smalcu nie łączy sie z ustami. Cały czas ta kleista substancja "łapie włosy",
wiec nie daj boze żeby zawiał wiatr, bo wówczas włosy do mycia a błyszczyk na
policzkach. Poza tym te transparentne kolory- koszmar-prawie nie różnią się
od wazeliny! Jednym słowem JT to komercja i mega dobra reklama w tubce za
100zł! Zaszokowałam Was-zapraszam do dyskusji!
Obserwuj wątek
    • maggi9 Re: Lancome Juicy Tubs jest to ochyda!!!!!!!!!!!! 19.03.06, 14:46
      a czym niby miałas zaszokowac?Każdy ma swoje zdanie
    • agatka_to_ja Re: Lancome Juicy Tubs jest to ochyda!!!!!!!!!!!! 19.03.06, 14:57
      tak, zaszokowałaś - błędem ortograficznym w tytule!
      OHYDA!!!!!!!!
      sjp.pwn.pl/haslo.php?id=39796
    • Gość: Maxi do agatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 15:19
      Przepraszam a co to ma do rzeczy? Chyba jesteśmy na forum uroda a nie
      ortografia i poprawna polszczyzna? Jak masz ambicję poprawiania cudzych błędów
      to faktycznie idz do szkoły uczyć dzieci, bo na forum kariery nie zrobisz. Tu
      nikt nie zwraca uwagi na błedy.
      • agatka_to_ja Re: do agatki 19.03.06, 15:25
        autorka watku jawnie tu prowokuje... a jak ktos prowokuje - powinien chociaz
        robic to poprawnie :)
      • waztre Re: do agatki 19.03.06, 15:25
        Dla mnie Juicy tubs to ochydne mazidło nie warte swojej ceny. Podobnie jak
        panny, które wchodzą na wątki i wyjeżdżają komuś z błedami ortograficznymi- one
        też sa ochydne ;)
      • mila1009 Re: do agatki 19.03.06, 15:26
        No tak, jesteśmy na forum Uroda, więc możemy walić byki, jakie nam się podoba :D
        • Gość: niebieska ohyda IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.03.06, 15:33
          a wiecie, i ja sklaniam sie do pogladu maxi.
          dalam sie nabrac na powszechne przekonanie o swietnosci tego
          produktu, zuzylam kilka tubek i mialam tak wyprany mozg, ze nawet przez jakis
          czas bylam zadowolana.
          jednak to co napisala maxi to swieta prawda i wiecej tego bubla nie kupie.
          moze przy okazji polecicie jakis blyszczyk wart zakupu?
          • Gość: Wioletta Re: ohyda IP: *.pl / 195.205.163.* 20.03.06, 17:12
            To raczej nie błyszczyk, ale balsam do ust. Biother Aquasource Levres.
            Delikatny, świetnie nawilża, pięknie się błyszczy na ustach i co najważniejsze
            nie klei się. POLECAM!
      • justa_79 Re: do agatki 19.03.06, 19:02
        Gość portalu: Maxi napisał(a):
        > Tu nikt nie zwraca uwagi na błedy.

mylisz się. nic mnie tak nie razi, jak kaleczenie ojczystego języka. nikt nie
        jest nieomylny, zrobiłaś błąd i nie potrafisz przyjąć tego z godnością?
    • agatka_to_ja Re: Lancome Juicy Tubs jest to ochyda!!!!!!!!!!!! 19.03.06, 15:32
      no jasne! jestesmy na forum uroda, wiec popelniajmy błędy!!!
      wazniejsze jest nie miec celulitu na dupsku niz pisac poprawnie!

po co pisac logicznie i ortograficznie? to niewazne.. wazne, zeby miec dobry
      blyszczyk i wiedziec, jakie kremy sa na wągry!

mozna byc kretynką, ktora nie potrafi wypowiedziec sie logicznie i poprawnie,
      ale za to ŁADNĄ kretynką...

ech, szkoda gadac...
      • Gość: Maxi Re: Lancome Juicy Tubs jest to ochyda!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 15:35
        Owszem zrobiłam błąd (jestem TYLKO człowiekiem- zdarza się) ale niestety nie da
        się go wymazać, więc skupmy się na istocie tematu ok?
        • Gość: Maxi Re: Lancome Juicy Tubs jest to ochyda!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 15:38
          Do niebieskiej:
          Polecam Ci błyszczyki Estee Lauder: sa chynba najlepsze na rynku i mają ładne
          kolory. Ze średnipółkowych moje serce podbił revlon super lustrous - zwłaszcza
          kolor pink afterglow-za wysoką jakość i niesamowity efekt.Nigdy ie odebrałam
          tylu komplementów jak po użyciu tego cuda.
          • Gość: Ala Agatko jesteś kretynką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 15:40
            Jesteś bezczelna wiesz?
            Jak mozesz ubliżać komuś od kretynek. Komuś kogo nie znasz, nie widziałś go i z
            nim nie rozmawiałś. Jeżeli ktoś niepoprawnie napisął jedno słowo to nie znaczy
            że jego iloraz inteligencji = zero. Wystopuj kochana bo zaraz wygrzebie twoje
            posty i pobawimy się w ocenianie.
            • agatka_to_ja Re: Agatko jesteś kretynką 19.03.06, 16:04
              hehe... i kto tu komu ubliza... ja NIKOGO nie nazwalam kretynką - w
              przeciwienstwie do ciebie..

i sama wystopuj!
          • Gość: niebieska Re: Lancome Juicy Tubs jest to ochyda!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.03.06, 15:51
            dziekuje, jak tylko wysmaruje ostatnia tubke juicy polece sobie kupic,
            a moze i wczesniej.
            juicy zuzyje na spacery z psem.
    • Gość: ruta Re: Lancome Juicy Tubs jest to ochyda!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 17:18
      Dajcie już spokój z tą ortografią,kazdemu może sie zdarzyć..
      Wracając do tematu:też nie przepadam za Juicy,nie lubię tego brokatu w
      nich,zawsze kilka błyszczących kropek zawieruszy się w okolicach ust i świeci.
      Ostatnio wypróbowałam błyszczyk Chanel koleżanki i uważam ,że są o niebo
      lepsze.Mam zamiar obejrzeć ich paletę i cos wybrać.
      Co sądzicie o błyszczykach Chanel?
    • panisiusia Re: Lancome Juicy Tubs jest to ochyda!!!!!!!!!!!! 19.03.06, 17:50
      A co Wy takie wrażliwe jesteście?
      Błąd został wytknięty i poprawiony bez zbędnych komentarzy, dalej dyskusja mogła
      się toczyć o błyszczyku. Nie róbcie z tego forum miejsca dla nieuków bez klasy.
      Z powodu fatalnej polszczyzny nie jestem w stanie czytać np. dyskusji na wizażu.
      Tu jest nieco lepiej. Nie psujcie tego.
      Co do błędu: są takie, które powtarzają się z taką częstotliwością, że trudno
      uwierzyć, że to pomyłka (np.dekold, ochyda, orginał).
      Bardzo chętnie dodałabym sobie niektóre ignoranki do "nielubianych" - może
      jednak bedziemy się logować?
      • Gość: wera Re: Lancome Juicy Tubs jest to ochyda!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 19:33
        Chanel- jest całkiem ok, ale po jakims czasie zmienia zapach na nieładny. Nie
        wiem czemu ale miałam chanela dwa razy i za każdym razem to samo. Kiedys uzyłam
        też chanela koleżanki i znów wyczuam ten zapach- jakby skiśnięty. Błyszcyki na
        pewno były oryginalne z sephory.
        • Gość: vi Re: Lancome Juicy Tubs jest to ochyda!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 22:37
          Błyszczyki Chanel są świetne, nie zmieniają zapachu, ale powinny być używane
          przez jedną osobę bo takie wymianki i pożyczanie czegoś co ma bezpośredni
          kontakt z ustami to mało higieniczne jest feeee
    • bzzzk Re: Lancome Juicy Tubs jest to ochyda!!!!!!!!!!!! 20.03.06, 12:40
      a już myślałam, że to ze mną po prostu jest coś nie tak;)) też jestem zdania,
      że Juicy Tubes to żadna rewelacja... nie powiem, że fatalne, ale jak dla mnie
      są zdecydowanie zbyt "kleiste", zapach nieprzyjemnie chemiczny, ładnie
      wyglądają na ustach, ale znam tańsze, które też tak wyglądają:)
      generalnie...no, spodziewałam się czegoś lepszego:)

pzdr
    • Gość: Ewa Re: Lancome Juicy Tubs jest to ochyda!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 16:55
      A ja kocham moj JT w kolorze brzoskwini i nie zamienie go na inny! Tez mam
      bzika na punkcie blyszczykow i mam ich jakies 20 sztuk ale JT mi bardzo pasuje.
      Ma fajna gesta konsystencje, cudowny zapach i pieknie wyglada na ustach :-)
      • jouka2 Re: Lancome Juicy Tubs jest to ochyda!!!!!!!!!!!! 20.03.06, 18:09
        Ja tez uwielbiam Juicy Tubes!!! Problem polega na tym, ze niektore odcienie
        maja faktycznie nieciekawy zapach/smak - na jeden w ten sposob sie nacielam,
        zapach mi sie zle kojarzyl, bylo mi wrecz niedobrze. Ale poza ta jedna wpadka
        mialam 3 i wszystkie sa super!!! Moje ulubione kolory - Raisin (wisniowa
        czerwien), Miss Rose (z serii Cherie - opalizujacy roz), Berlingot (delikatny,
        bialawy roz). Teraz czaje sie na cos brzoskwiniowo-zlotego, moze podpowiecie?
        Moze Ewa zdradzisz nazwe swojego brzoskwiniowego ulubienca?
        Fanki Juicy Tubes - Wasze ulubione odcienie?
        PS. Aha, na lato planowane sa nowosci z serii, np. Juicy w sloiczku i nowa
        seria Juicy Tubes Plump, optycznie powiekszajace usta.
        • bzzzk Re: Lancome Juicy Tubs jest to ochyda!!!!!!!!!!!! 20.03.06, 21:39
          skoro różnie z nimi bywa, to ja dam im jeszcze szansę, jeśli znajdę ładny
          kolor:)

pzdr
          • Gość: tolka Re: Lancome Juicy Tubs jest to ochyda!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 23:02
            zawsze sobie wmawiałam ze coś ze mna nie tak bo wszyscy je chwala a mi jakoś ne
            leży ten błyszczyk ale po przeczytaniu tego wątku dołaczam sie! Są fatalne,
            kleją sie lepią, brudzą włosy zwłaszca gdy ktoś ma długie. Chyba dorosłam do
            tego by mój jt oddac przyjaciólce. nareszcie sie nie bedę do niego zmuszać!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka