atrakcyjna2 20.03.06, 10:08 Chodzi mi o to na jaką skórę są stosowane. Czy nie na trądzikową?Właśnie mam cerę przeciwnie suchą i dlatego pytam ,a słyszałam że są dobre? W jakim wieku stos np. krem?I jakie ceny mniej więcej np. kremu do twarzy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: orange Re: Produkty Clarins IP: *.canea.com.pl 20.03.06, 10:23 Clarins ma ofertę dla każdego rodzaju cery. Ceny kremów to mniej więcej 200-300 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
atrakcyjna2 Re: Produkty Clarins 20.03.06, 10:24 A niby gdzie się takie kremy kupuje, bo w kosmetycznym nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange Re: Produkty Clarins IP: *.canea.com.pl 20.03.06, 10:30 Niby w Sephorach,Douglasach lub autoryzowanych salonach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna do orange IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 20.03.06, 10:36 Co ty orange za głupoty wypisujesz- normalna jesteś. Gdzie Ty kupiłaś za taką forsę takie produkty- nie okłamuj ludzi. Atrakcyjna- napisałam do Ciebie na pocztę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange Re: do orange IP: *.canea.com.pl 20.03.06, 10:40 Okłamuję?Ale o co chodzi kobieto? To gdzie sa dostępne produkty Clarins i w jakich cenach? Chyba Tobie cos sie pokręcilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: do orange IP: *.tuv.com / *.bigserwis.pl 20.03.06, 12:01 Clarins z Clinians ci się pomylił. > Co ty orange za głupoty wypisujesz- normalna jesteś. Gdzie Ty kupiłaś za taką > forsę takie produkty- nie okłamuj ludzi. Atrakcyjna- napisałam do Ciebie na > pocztę. Odpowiedz Link Zgłoś
trosia Re: Produkty Clarins 20.03.06, 11:07 Tak jak napisała Orange kosmetyki Clarins są sprzedawane w autoryzowanych perfumeriach (Sephora, Douglas, internetowa Lumiere.pl) lub w salonach kosmetycznych. Clarins ma produkty do każdego rodzaju cery, również dla mężczyzn. Ceny: 100 - 300zł. Dla potwierdzenia wklejam link na stronę perfumerii Lumiere.pl z kremem nawilżającym dla cery suchej: www.lumiere.home.pl/index.php?action=productdetails&prod_id=2159 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atrakcyjna2 Re: Produkty Clarins IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 20.03.06, 12:08 Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś